Πήρε εξιτήριο η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι

Μετά τον Γολγοθά που βίωσε στο νοσοκομείο με επανειλημμένα χειρουργεία, η Ιωάννα που δέχτηκε την φριχτή επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, βρίσκεται πλέον στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ οι γιατροί με υπεράνθρωπες προσπάθειες έχουν καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρόσωπο της όμορφης νεαρής που σώθηκε από θαύμα!

Οι γιατροί στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας επικεντρώθηκαν σε μάτι, λαιμό και στέρνο στην αριστερή πλευρά της κοπέλας, όπου δέχθηκε το καυστικό υγρό και μετά από 6 στο σύνολο χειρουργεία, η νεαρή κοπέλα κατάφερε μετά από σχεδόν 3 μήνες να επιστρέψει στην οικογένειά της και τους αγαπημένους της φίλους. Η Ιωάννα ωστόσο έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να αποκαταστήσει την ζημιά που προκάλεσε στο πρόσωπό το βιτριόλι, καθώς τώρα σταδιακά θα ξεκινήσουν οι πλαστικές επεμβάσεις στην τελευταία βαθμίδα του δέρματος.

Στο πλευρό της οικογένεια, φίλοι θα δώσουν μάχη να στηρίξουν τη νεαρή κοπέλα στην επαφή της με τον έξω κόσμο μετά από τόσους μήνες στον θάλαμο του νοσοκομείου.

Αμετανόητη η 35χρονη στις φυλακές
Την ίδια στιγμή η 35χρονη Έφη που συνελήφθη μετά από ανατριχιαστικά στοιχεία που αποκάλυψαν την ταυτότητα της, διατηρεί σιγήν ιχθύος στη φυλακή. Η 35χρονη που φέρεται να διατηρούσε περιστασιακό δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να προσεγγίσει την Ιωάννα, θόλωσε από παρανοϊκή ζήλια, ακόμα κι όταν η ίδια η Ιωάννα την επιβεβαίωνε μέσω μηνυμάτων ότι δεν του επέτρεψε να την ενοχλήσει παραπάνω.

Από τις κάμερες ασφαλείας που την κατέγραψαν αλλά και όλα τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, η Έφη που αγόρασε την περούκα λίγες ημέρες πριν την επίθεση, είχε εγκαταστήσει GPS στο όχημα της άτυχης Ιωάννας για να παρακολουθεί κάθε της κίνηση, ενώ αναζητούσε στο διαδίκτυο έως τρόπους για να κάνει μάγια!

Χωρίς να έχει ακόμα απολογηθεί, η 35χρονη Έφη που εργάζεται στο καφενείο της φυλακής για να δείξει καλή διαγωγή, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να έχει δηλώσει πεπεισμένη και χωρίς μεταμέλεια, ότι θα αθωωθεί και θα βγει από τη φυλακή…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications