Τουλουπάκη για τη διάρρηξη σπίτι της: «Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν!»

«Εχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν!», ήταν η πρώτη αντίδραση της Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, μετά την περίεργη διάρρηξη στο σπίτι της, από όπου, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, οι άγνωστοι δράστες έκαναν άνω κάτω το γραφείο της και τα ντουλάπια που βρίσκονται στον χώρο, ψάχνοντας κάτι…

Σύμφωνα με την Μαίρη Μπενέα και τις dikografies.blogspot.com το περιστατικό της διάρρηξης στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη, συνέπεσε με την αποκάλυψη των «Δικογραφιών» ότι, δεν έχει υποβληθεί αίτημα αντικατάστασης της από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, στο 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, που αναμένεται να συνεδριάσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Οι «Δικογραφίες» επικοινώνησαν με την εισαγγελέα, η οποία επέστρεφε σήμερα από τη γεννέτειρα της, την Κρήτη και πληροφορήθηκε ότι, διέρρηξαν το σπίτι της, ενώ βρισκόταν εν πλω.

Η εισαγγελέας Διαφθοράς ήταν εξαιρετικά ανήσυχη για το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς δεν είχε ακόμη εικόνα για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της, μετά από τη διάρρηξη. Όπως είπε στις «Δικογραφίες» το πληροφορήθηκε από την οικιακή βοηθό, η οποία πήγε σήμερα πρωί – πρωί, για να καθαρίσει το σπίτι.

Η οικιακή βοηθός, ήταν ο άνθρωπος, που μπήκε πρώτος στο σπίτι της εισαγγελέα και αντίκρισε την καταστροφή, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι διαρρήκτες δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο μέσα στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τίποτα, πιθανόν, γιατί δεν βρήκαν αυτό, που έψαχναν…

Ήταν τέτοια η αγωνία ή η μανία τους, που όπως είπε η εισαγγελέας στις «Δικογραφίες» έψαχναν για έγγραφα, ακόμη και στο… πιάνο! Έντρομη η οικιακή βοηθός τηλεφώνησε στην εισαγγελέα, που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα λόγια της κ. Τουλουπάκη, η οικιακή βοηθός έπαθε σοκ από το θέαμα και δεν ξαναμπήκε στο σπίτι, αλλά παρέμενε στο δρόμο, μέχρι την έλευση της αστυνομίας.
πηγή: dikografies.blogspot.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications