To Oruc Reis κάτω από την Ρόδο με κατεύθυνση για Κρήτη για να ασχολείται με αυτό ο όχλος όσο σκάβουν το λάκκο του

Αφού ο όχλος θέλει σανό γιατί αν του πεις την αλήθεια ότι όλο αυτό ειναι ενα θέατρο ξινίζουν τα μούτρα του ορίστε λοιπόν ασχοληθείτε με αυτό στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης, βγήκε και ο άλλος ο Οβριός και λέει το Ισραήλ ειναι στο πλευρό της Ελλάδας ενάντια στην Τουρκία, γελάνε και οι πέτρες με τον σανό που ταΐζουν τους Νεοέλληνες μεσώ εγκύρων πηγών τους και ΜΜΕ,

Άσε δε που αυτό ηταν το πρόβλημα πάντα, ότι δηλαδή ειναι στο πλευρό της Ελλάδας εδώ και πολλά χρονιά Οβριοί με τα ελληνόφωνα γκοιμ τους παντού σε θέσεις κλειδιά, όμοιος και σε πολλές αλλες χώρες μεταξύ αυτών και η Τουρκιά και η Γερμανία οι πλασματικοί εχθροί της Ελλάδας αλλα στον όχλο επι χρονιά λένε οτι κακοί Γερμανοί επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα(!) ενώ οι ίδιοι έχουν την εξουσία και στην Τουρκιά μετα το Κεμάλ και στην Γερμανία μετα το 1945, πυρηνική φυσική αυτά για Νεοέλληνες δεν τα σπούδασαν αυτά και ειναι ανίκανοι να τα καταλάβουν απο μονοί τους,με τοσο σανό που τρώνε επι χρονιά ακόμα και από τα σχολειά, το 99.5% πλέον δεν καταλαβαίνει ούτε τα αυτονόητα :

To Oruc Reis αυτή την στιγμή βρίσκεται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και κινείται νοτιοανατολικά έχοντας φτάσει κάτω από τη Ρόδο και προχωρά με ταχύτητα 4,3 κόμβων προς τα νότια της Κρήτης

Η Άγκυρα δείχνει διατεθειμένη να κλιμακώσει τις προκλήσεις από την στιγμή που δεν βλέπει την ελληνική πλευρά να είναι αποφασισμένη να αντιδράσει δυναμικά. Εάν μάλιστα το Oruc Reis φτάσει νότια της Κρήτης τότε η Άγκυρα θα έχει ξεκινήσει τεστ αντοχών και στους Αιγύπτιους στους οποίους στο παρελθόν έχει παρατηρήσει δισταγμούς παρά το γεγονός ότι εξοπλίζονται συνεχώς.

Η συμφωνία που υπέγραψαν με την Ελλάδα τους δίνει έννομα συμφέροντα στην περιοχή.
Βέβαια αυτό θα είναι παρακινδυνευμένο καθώς οι τουρκικές δυνάμεις θα κινδυνέψουν να βρεθούν ανάμεσα σε δύο ναυτικές δυνάμεις. Στο μεταξύ ο Έλληνας ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας βρέθηκε χθες στο Ισραήλ, όπου είχε εκτενείς συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι πριν μεταβεί στη Βιέννη, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο και θα συμμετάσχει στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Σήμερα, ο Ελληνας διπλωμάτης θα μεταβεί στη Βιέννη, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο και τον Αυστριακό Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ. Επίσης, θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης, από κοινού με τον Αυστριακό ομόλογό του, στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, το οποίο συγκλήθηκε κατόπιν σχετικού ελληνικού αιτήματος προκειμένου να συζητηθούν οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Όσον αφορά στις συνομιλίες του Ελληνα ΥΠΕΞ με τους ομολόγους του των ΗΠΑ και της Αυστρίας θα επικεντρωθούν στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα. Επιπρόσθετα με τον υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας θα συζητήσουν ζητήματα διμερούς και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Το Κρεμλίνο παρακολουθεί από απόσταση την τουρκική παραβατικότητα και δεν βιάζεται να πάρει επίσημη θέση για το θέμα, εφόσον πρόκειται για ενδονατοϊκή υπόθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications