Μπαμπάς ο Κικίλιας  - Έγκυος η Πολυξένη Μπαλατσινού

Το πιο ευχάριστο γεγονός της ζωής του ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με ένα μήνυμα από καρδιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι η οικογένεια τους με τη σύζυγο του, Τζένη Μπαλατσινού μεγαλώνει κι ετοιμάζονται γεμάτοι αγάπη κι ευγνωμοσύνη να υποδεχθούν σε λίγους μήνες το παιδί τους.

Το post στο Instagram: Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη.

Υπενθυμίζεται πως η σχέση του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού φάνηκε και ήταν από την πρώτη στιγμή ξεχωριστή, καρμική. Μία σχέση που, δίκαια, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης, παρόλο που και οι δύο ακολουθούν με ευλάβεια χαμηλούς τόνους. Η σχέση αυτή εξελίχθηκε σε μια δυνατή ιστορία αγάπης και αλληλοσεβασμού που επισφραγίστηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία σεμνή τελετή με λίγους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, τον Ιούνιο του 2019. Και σήμερα, ένα χρόνο μετά, έρχεται η είδηση για το παιδί τους που μεγαλώνει την οικογένεια και δυναμώνει την ευτυχία τους.

Όπως και με το γάμο τους έτσι και με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ο Βασίλης και η Τζένη κράτησαν γι’ αυτούς, έως την τελευταία στιγμή, τα ευχάριστα νέα, ώστε να ζουν την καθημερινότητά τους όσο πιο ήρεμα γίνεται, διαφυλάττοντας με συνέπεια, σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους, τους χαμηλούς τόνους, αλλά και την πρωτοβουλία να διατηρούν την προσωπική τους ζωή για αυτούς και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν όντως η απόλυτη ανατροπή στη ζωή όλων μας, με την καθημερινότητα του Υπουργού Υγείας να είναι πιο απαιτητική από ποτέ, με εξαντλητικά ωράρια εργασίας και δεκάδες ταξίδια κι επισκέψεις στις μονάδες υγείας ανά τη χώρα. Την ίδια ώρα, που ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κρίσης της δημόσιας υγείας και είναι εκτεθειμένος, σε προσωπικό επίπεδο, είχε κι έχει ακόμα μεγαλύτερη υποχρέωση κι ευθύνη να προστατέψει την υγεία του, την υγεία της οικογένειας του κι όμως δεν έκανε ούτε ένα βήμα πίσω στο πρόγραμμά του και στην καθημερινή του μάχη για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας της χώρας μας. Μια προσπάθεια που όπως δείχνουν και όλες οι έρευνες δημοτικότητας έχει αναγνωριστεί από το σύνολο της κοινής γνώμης.

Όλο αυτό το διάστημα, η Τζένη Μπαλατσινού, ως ήρεμη δύναμη, ήταν και είναι πάντα στο πλευρό του, παράλληλα, όμως, απέφευγε διακριτικά οποιαδήποτε έκθεσή της, ελαχιστοποιώντας κάθε πιθανότητα να αποκαλυφθεί το γλυκό τους μυστικό. Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Τζένης δεν τους αφήνει, προφανώς, το περιθώριο να το κρατήσουν άλλο για αυτούς , αφού σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες σε 3-4 μήνες η Τζένη θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Αυτά τα χαριτωμένα διαβαζουν σε έγκυρες πήγες που βγαίνουν έτσι στην google:

Όσο ο όχλος ζει στο matrix προχθές είχες συζήτηση περί αυτού με μια φίλη, ότι χρησιμοποιούν γυναίκες για την αναπαραγωγή τους, δεν χρειάζεται να γράψουμε δημοσια περισσότερες λεπτομέρειες, περί αυτού, αυτά ειναι για τους πολύ προχωρημένους,και σίγουρα οχι για αυτούς που λενε ουγκ! θεωρίες συνωμοσίας, λέμε άπλα ότι παραμένει ασαφές και άγνωστο το πως σχηματίζεται το σώμα αν υπάρχει ένα αιθερικό σώμα που δημιουργεί το υλικό, η το σώμα σχηματίζεται ούτως η άλλος και μετα μπαίνει το πνεύμα = χαρακτήρας, τι να κάνουμε; ακομα και εμείς που ξέρουμε αυτά που ειναι εντελώς άγνωστα στους πολλούς ούτε καν έχουν διανοηθεί δεν τα ξέρουμε όλα.. ΥΓ: Πως γίνεται κάποιοι που δηλώνουν απόγονοι αρχαιων και να μην έχουν ουδεμιά σχέση με τέτοια θέματα ούτε καν πνευματικά οντά ειναι, αντίθετα ειναι ύπουλοι και υλιστές? κάτι δεν πάει καλα εδώ δεδομένου ότι το πνεύμα-ενεργεία μεταβιβάζεται ως εκ τούτου είτε δεν ειναι απόγονοι αρχαιων είτε έχουν πέσει σε ζωώδες επίπεδο, και αυτό ειναι προς ερευνά στο αν δηλαδή το πνεύμα τους ηταν καποτε σε ανώτερο επίπεδο και έπεσε, σε αυτη την περίπτωση όμως άπλα θα ηταν κατώτεροι, εδώ εχουμε να κάνουμε οχι άπλα μονο με κατώτερα πνεύματα αλλα και με μοχθηρά και εδώ ειναι που αρχίζουν τα παρατράγουδα. Ο όφις εξαπάτησε την Εύα και έσπειρε το κακό στην Γη. Αυτό μπορεί να φαίνεται οτι ειναι άπλα μια χριστιανική ιστορια αλλα περιέχει μια πικρή αλήθεια που όμως δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό ..

Post A Comment:

2 comments

Γιώργοςείπε...

Όταν γράφεις "ότι χρησιμοποιούν γυναίκες για την αναπαραγωγή τους", αναφέρεσαι στους ερπετοειδής; Στους Μασόνους; Στους Ιλλουμινάτι; Στους Σατανιστές; Σε ποιούς;

atomείπε...

Δες αυτή την ταινία και το νόημα που έχει: http://tainio-mania.co/load/drama/i_origins_h_iri_to_par_thyro_th_psych_2014/2-1-0-4806
για να μπεις στο πνεύμα τι γίνεται στο κόσμο στην κυριολεξία κάτω απο την μύτη της μάζας

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications