Γερμανία: Διαδήλωση συνωμοσιολόγων ακροδεξιών στο Βερολίνο γράφουν σε έγκυρη πηγή !

Αντιεμβολιαστές, ακροδεξιοί και συνωμοσιολόγοι που αντιτίθενται στα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού θα διαδηλώσουν στο Βερολίνο. Γράφουν στην μαρξιστική σελίδα news247.gr..

Δικαστήριο στη Γερμανία επέτρεψε τελικά την πραγματοποίηση διαδήλωσης στο Βερολίνο κατά των μέτρων για τον περιορισμό της επιδημίας του κορονοϊού.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οι γερμανικές αρχές είχαν απαγορεύσει τη διεξαγωγή της διαδήλωσης αυτής, αφού άλλη αντίστοιχη κινητοποίηση από τους ίδιους διοργανωτές είχε διαλυθεί στις αρχές του μήνα καθώς οι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που συμμετείχαν σε αυτή είχαν αψηφήσει τα μέτρα που ισχύουν για την αντιμετώπιση της επιδημίας και δεν κρατούσαν τις αποστάσεις ούτε φορούσαν μάσκα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, οι αρχές του Βερολίνου ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι απαγορεύουν τη διεξαγωγή της κινητοποίησης αυτής "για λόγους δημόσιας υγείας", καθώς θεωρούσαν ότι θα ήταν αδύνατο να τηρηθεί η απαραίτητη απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των διαδηλωτών.

Ωστόσο, δύο μέρες μετά, την περασμένη Παρασκευή, δικαστήριο δικαίωσε τους διοργανωτές της κινητοποίησης, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει "άμεσος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία".

Οι διοργανωτές θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι συμμετέχοντες τηρούν την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους, όμως δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Με τίτλο «γιορτή της ελευθερίας και της ειρήνης» η εκδήλωση αυτή στην οποία αναμένονται χιλιάδες άνθρωποι –μεταξύ τους αντιεμβολιαστές, συνωμοσιολόγοι, ακόμη και ακροδεξιοί—θα πραγματοποιηθεί στην πύλη του Βρανδεμβούργου. Ήδη χθες περίπου 1.500 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν ειρηνικά στο ίδιο σημείο, με την αστυνομία να τους κάνει συχνά συστάσεις να τηρούν τις αποστάσεις.

Μήπως ειναι και χρήσιμοι ηλίθιοι ανάμεσα στους διαδηλωτές? γιατί στην Ελλαδα μέχρι και μερικοί χρήσιμοι ηλίθιοι (γκοιμ) αναρχοκομμουνιστες με δείκτη νοημοσύνης που δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου, επαναστάτησαν σε Αναρχική σελίδα facebook(!) που έβαλε μια εικόνα προπαγάνδας και ψυχολογικής βίας υπέρ της μάσκας και που είχαν βάλει και σε πολλές άσχετες ομάδες facebook συμμορίτες(πάνω που σταμάτησαν να βάζουν για κακούς φασίστες), ένας συμμορίτης μάλιστα έγραφε : μπράβο , διαδώστε την κρατική προπαγάνδα πειθάρχησης σε όσους δεν βλέπουν τηλεόραση μην ξεχάσεις να δεις χαρδαλια να σου πει τι θα κανεις τις επόμενες μέρες που έρχονται..

Αν είχατε κάνει ένα απλό πράγμα στην Ελλάδα με την βοήθεια του ίντερνετ τα πράγματα θα ηταν εντελώς διαφορετικά, θέλοντας και μη όταν μπήκες πρώτη φορά στο ίντερνετ το 2014 έβλεπες ορδές να γράφουν για ναζι φασίστες, υπόψιν δεν είχες ασχοληθεί πότε με κόμματα ούτε με ποδόσφαιρο ούτε με θρησκείες ως μη δογματικό άτομο εκ γενετής(μίση δουλειά εκαναν στον Μελιγαλά), ακολουθώντας σε ιντερνετικό επίπεδό πολλούς εξ αυτών που έμοιαζαν λες και ηταν σχιζοφρενείς και είχαν την ίδια πάθηση, δεδομένου ότι ο δείκτης νοημοσύνης τους ειναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα αλλα ταυτόχρονα ειναι και ύπουλοι και δεν τους φαίνεται, αφου μίλησες επι τούτου με μερικούς εξ αυτών για να δεις αν στέκουν καλα στα μυαλά τους, αναρωτήθηκες ποιοι καθοδηγούν όλα αυτά τα ορκ? και διαπιστωθεί ότι όλοι ήσαν μελή σε μαρξιστικές σελίδες facebook. Μπαίνοντας δε σε αυτές έγραφαν κάτι ηλιθιότητες πέρα κάθε λογικής, περί μοναρχίας καπιταλισμό το κεφάλαιο! και ένα σορό μαρξιστικές ηλιθιότητες, και λες συγνώμη με αυτές τις ηλιθιότητες και λέξεις ταμπέλες τύπου συνωμοσιολόγοι ακροδεξιοί φασίστες ναζι φανατίζουν αυτά τα ορκ ? σου πήρε 2 χρονιά να καταλάβεις ότι τελικά οι λεγόμενοι κομμουνιστες αναρχικοί antifa κτλ ειναι μια άλλη δογματική φυλή εκτός ότι μοιάζουν με άραβες, χρησιμοποιούν και φανατίζουν αυτή την βάρβαρη ράτσα προς όφελος τους . Και κάπως έτσι άρχιζε να ξεκαθαρίζει το τοπίο, η αρχή στο δρόμος προς την αλήθεια καθώς αυτά έχουν μεταφυσικές προεκτάσεις. ΥΓ: Aν είσαι σαν αυτούς ακόμη και σε μικρότερο βαθμό, φυσικά και δεν θα δεις τίποτα το περίεργο, καθώς πολλοι Νεοέλληνες ειναι ετσι αλλα ειναι δογματικοί με τα γνωστά κόμματα με ποδόσφαιρο και λοιπες μαρξιστικές ηλιθιότητες .

Η google hellas μασονικη ειναι? το βλέπετε φυσιολογικό να βγαίνουν στην πρώτη θέση στην αναζήτηση τρεις μαρξιστικές σελίδες με το ίδιο post copy paste ακριβώς έτσι? ο επίσης μαρξιστικός ΕΣΗΕΑ που έχει μάλιστα και το σλόγκαν η δημοσίευση είναι η ψυχή της Δημοκρατίας, τι ακριβώς κάνει που στην αναζήτηση βγαίνουν μονο Ιουδαίο-μαρξιστικές σελίδες? τα χιλιαδες ευρώ προφανώς τα πήραν για να πληρώνουν τις ορδές ελληνόφωνων που εμφανίζονται σε αυτές ως αρθρογράφοι, καθώς όλες οι έγκυρες πήγες τους βαζουν ακριβώς τα ίδια με μικροδιαφορές και γεμάτες σημιτοφατσες. Και όλες στην πρώτη θέση δείγμα οτι στην Ελλαδα πολλοι ουδεμιά σχέση εχουν με αρχαίους όπως περιφανεύονται. Κάποιο κανάλι μάλιστα έβαλε στο youtube βιντεο με δελτίο ειδήσεων των 8 και είχε 30.000 προβολές! απίστευτο και όμως αληθινό, αν μαζέψεις όλους αυτούς τους Νεοέλληνες αμφίβολου ρατσας που και στο ίντερνετ βλέπουν δελτία των 8 και διαβαζουν τέτοιες έγκυρες πήγες που λένε τα ίδια με την τηλεόραση, σε ένα καράβι δήθεν για κρουαζιέρα και το βουλιάξεις μεσοπέλαγα να ξεβρομίσει ο πλανήτης από την παρουσία αυτών των γκοιμ που θέλουν να λέγονται άνθρωποι θα είσαι κακός? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications