Μετά τα νησιά έρχεται το τέλος και των «φοιτητουπόλεων» - Με online μαθήματα τα Πανεπιστήμια

Το σενάριο να λήξει η χρονιά για τα Πανεπιστήμια... εξ αποστάσεως εξετάζεται από την κυβέρνηση και τους ειδικούς και ότι αυτό φέρνει για την ποιότητα της εκπαίδευσης, των εξετάσεων αλλά και άλλο ένα πλήγμα της οικονομίας που φαίνεται να μην ενδιαφέρει κανέναν.

Φαίνεται,πως η άποψη να γίνονται τα μαθήματα των Πανεπιστημίων online, μέχρι τον Δεκέμβρη του 2020, δηλαδή σχεδόν όλο το πρώτο εξάμηνο της νέας σεζόν, κερδίζει έδαφος λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον κορωνοϊό και μέχρι τις 20 Αυγούστου θα έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις όπως λένε οι ειδικοί της κυβέρνησης.

Εξετάσεις εξ αποστάσεως με ότι αυτό μπορεί να επιφέρει στην ποιότητα της εκπαίδευσης, αλλά και ένα νέο πλήγμα σε δεκάδες τοπικές οικονομίες όπου αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια οι "επενδύσεις" των κυβερνήσεων ήταν φτιάξε μια σχολή σε κάθε πόλη τώρα ορθά κοφτά θα οδηγηθούν στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες πολίτες(ότι ακριβώς έπαθαν τα νησιά με την έλλειψη τουριστών) καθώς κανείς φοιτητής δνε θα μεταβεί σε άλλη πόλη να σπουδάσει, δεν θα νοικιάσει, δεν θα ξοδέψει και όσοι το κάνουν σε όσες περιοχές θα υπάρχει lockdown όλοι σπίτι στις 12.

Χωρίς παιδεία δεν υπάρχει κράτος τελειώνουν και την οποία παιδεία είχε μείνει. Γράφει κάποιος που δεν έχει ιδέα ότι η λεγόμενη παιδεία βγάζει προβατα, αν δεν πήγαινε το 50% του πληθυσμού θα ηταν πιο έξυπνο χωρίς πτυχία αφου η παιδεία που έχουν οι Νεοέλληνες μονο ελληνική δεν ειναι, αλλα τι να πεις σε έναν όχλο που έχει διδαχτεί να υπακούει το καθεστώς και μαρξιστική ιστορια ?? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications