Σοκ και δέος:Έρευνα της Δίωξης για σελίδες στο Facebook  κατα της μάσκας (video)

Έρευνα ξεκίνησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για σελίδες στο Facebook, που καλούν τους γονείς να μην φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους όταν θα τα στείλουν στα σχολεία.

Σύμφωνα με το OPEN η δικογραφία μετά την έρευνα θα σταλεί στις δικαστικές Αρχές και στη συνέχεια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εντοπίσει και θα φέρει προ των ευθυνών τους, τους διαχειριστές αυτών των σελίδων.

Υπάρχουν ομάδες, όπως μια συγκεκριμένη στο Facebook, που ήδη φιλοξενεί περισσότερα από 16.000 μέλη και έχει τίτλο «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» και φωτογραφία ένα παιδί με μάσκα, όπου αναγράφεται «I cant breathe» στους αστυνομικούς που τον δολοφόνησαν.

H έρευνα ξεκίνησε σε συνέχεια των εντολών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για παραπομπή στη Δικαιοσύνη αναφορών στο διαδίκτυο για «θεωρίες συνωμοσίας».

Σημειώνεται, πως από την Τετάρτη, 19 Αυγούστου, ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις γονέων μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου και με υποχρεωτική χρήση μάσκας για τα παιδιά.

Το πως το «θεωρίες συνωμοσίας» των συμμοριτών κατάντησε να ειναι ποινικό αδίκημα μονο ο Γιαχβέ ξέρει! γιατί δεν τις κατεβάζουν να ξεμπερδεύουν όπως έκαναν τοσο καιρό με ανεπιθύμητες σελίδες? για τον απλό λόγο οτι θα στέλνουν στην πυρά τύπου ιερά εξέταση οποιος τολμάει να σκέφτεται γιαυτό έβαλαν το facebook εδώ και 2 χρονιά οι διαχειριστές σελίδων να βαζουν επίσημα στοιχειά και τηλεφωνά για να μπορουν να τους βρουν εύκολα.

Έρευνα της Δίωξης για σελίδες στο Facebook ! ενώ θα δώσουν τα στοιχειά οι συμμορίτες μεσώ facebook που έχουν και επίσημα πλέον συνεργασία... μην κάνουν τόση ερευνά και πάθουν τίποτα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications