Ξέχασαν να το πουν: «Αρνητικός» στον κορωνοϊό ο 17χρονος Γάλλος

Η είδηση ότι ένας 17χρονος, ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, μεταφέρθηκε εσπευσμένως τα ξημερώματα από την Κάλυμνο στο Ηράκλειο εντός ειδικής κάψουλας αρνητικής πίεσης «έπαιξε» σε όλα τα ΜΜΕ

Την είδηση συνόδευε και η φωτογραφία μιας κάψουλας αρνητικής πίεσης, που προφανώς συμπλήρωνε και την “κατάσταση συναγερμού” για ένα νέο άτομο που μπορεί να μολύνθηκε από κορωνοϊό.

Κι αφού ο σκοπός τρομοκρατίας επετεύχθη, στη συνέχεια «ξέχασαν» να πουν τι απέγινε ο Γάλλος νεαρός που ήταν “ύποπτος” για κορωνοϊό και θα του γινόταν τεστ εντός της ημέρας.

Μόνο σε τοπικό σάιτ της Κρήτης υπάρχει η απάντηση:

Αρνητικό ήταν τελικά, το τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υπεβλήθη ο 17χρονος Γάλλος, ο οποίο μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Ηράκλειο από την Κάλυμνο.

Η μεταφορά του πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης καθώς οι γιατροί στο νοσοκομείο της Καλύμνου έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά του στο Βενιζέλειο καθώς όταν πήγε να εξεταστεί ο 17χρονος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού.

Ο 17χρονος Γάλλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, διότι, εκτός του πυρετού, παρουσιάζει πόνους στον θώρακα.

Αυτό λέγεται έγκυρη και έγκαιρη δημοσιογραφία… αλά καρτ!

igata.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications