Και άλλη απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ τον Αύγουστο?

Στις 11 Αυγούστου ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε απότομα τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρούσε και ο Λευκός Οίκος τέθηκε για λίγη ώρα υπό περιορισμό, προτού ο Αμερικανός πρόεδρος εξηγήσει στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους μερικά λεπτά αργότερα ότι στελέχη της Μυστικής Υπηρεσίας (Secret Service), η οποία είναι αρμόδια για την προστασία του αρχηγού του κράτους, πυροβόλησαν ύποπτο «στο εξωτερικό του Λευκού Οίκου».

Στελέχη της Μυστικής Υπηρεσίας «πυροβόλησαν κάποιον», είπε ο μεγιστάνας αφού επέστρεψε στο βήμα. «Ο ύποπτος βρίσκεται καθ’ οδόν προς νοσοκομείο» της Ουάσινγκτον φρουρούμενος, διευκρίνισε. Ερωτηθείς εάν ο ύποπτος για τον οποίο έκανε λόγο ήταν οπλισμένος, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απάντησε «εξ όσων αντιλαμβάνομαι, ναι».

Το συμβάν «σημειώθηκε στο εξωτερικό» της περιμέτρου του Λευκού Οίκου, σημείωσε. Το συμβάν «μπορεί να μην έχει καμία σχέση με μένα».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μόλις αρχίσει να παραχωρεί τη συνέντευξη Τύπου που δίνει σχεδόν καθημερινά όταν πράκτορας της ασφάλειάς του τον πλησίασε. «Συγγνώμη;» ρώτησε ο Τραμπ όταν τον διέκοψε, προτού να αποχωρήσει ήρεμα από την αίθουσα όταν ο πράκτορας τον ενημέρωσε διακριτικά, ακολουθούμενος από την ομάδα του υπό τη φρούρηση της Μυστικής Υπηρεσίας.

Ερωτηθείς εάν «ταράχτηκε», ο Τραμπ απάντησε «ο κόσμος ήταν πάντοτε επικίνδυνο μέρος. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο».
«Αισθάνομαι ασφαλής με τη Μυστική Υπηρεσία. Είναι φανταστική, οι καλύτεροι των καλύτερων», διαβεβαίωσε ο αρχηγός του αμερικανικού κράτους αναφερόμενος στο σώμα που είναι αρμόδιο για την φύλαξη του προέδρου και άλλων κορυφαίων πολιτικών προσωπικοτήτων των ΗΠΑ.

Αν ψάξει κάνεις από πριν καν γίνει πρόεδρος διάφοροι από το πουθενά εμφανίζονται με μαχαίρια όπλα κτλ :

Η κλασική τακτική να βάζουν χρήσιμους ηλίθιους ποτισμένους με μίσος και ναρκωτικά ίσως ώστε να μην κατηγορήσει κανένας τους "δημοκράτες", θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτα! δεν κάνουν τέτοια πράγματα αυτοί .

Τον Ντόναλντ Τραμπ ποιοι τον λένε κακό ναζι από πριν καν βγει?? οι δημοκράτες! όπως λένε παντού τους μη δικούς τους, αφου πρώτα έχουν μάθει τον όχλο ψεύτικη μαρξιστική ιστορία και υπέρ τους, αν πατήστε nazi trump θα δείτε αμερικάνικα μαρξιστικά site ακόμα από το 2016, μέχρι και πορείες εκαναν τα χρήσιμα γκοχιμ τους και το παρομοίαζαν με τον "κακό Χίτλερ" που επίσης οι ιδιοι έκαναν απόπειρες δολοφονίας του ..

Η πικρή αλήθεια: οι Νεοέλληνες οχι άπλα δεν έχουν ιδέα απο αληθινή ιστορία, αλλα δεν ξερουν ότι και τα επιδόματα που παίρνουν σήμερα ειναι εφεύρεση των κακών ναζι , επιδόματα παιδιών γάμου κτλ,από εκεί αντέγραψαν το σύστημα πρόνοιας όλες οι άλλες χώρες και έγιναν άνθρωποι, μάλιστα νομιζουν ότι η "κάκια ναζιστική Γερμανία" επιβαλει μετρά στην Ελλάδα ετσι τους βρήκες όταν μπήκες στο ίντερνετ πρώτη φορά το 2014! και μετά το 1945 η Γερμανία ειναι ένα μαρξιστικό κράτος όπως ειναι η Ελλαδα μετά την κάκια Χούντα με επικάλυψη δημοκρατίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications