Κρήτη: Πεδίο μάχης η Μεσαρά μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Μεσαράς, με αφορμή τον κίνδυνο γενικευμένων επεισοδίων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το e-mesara.gr, υπήρξε ένταση και αψιμαχίες μεταξύ ντόπιων και Πακιστανών στο Λαγολιανό δρόμο, που εκτιμάται ότι σχετίζεται με επεισόδιο το οποίο έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του αναδασμού του Τυμπακίου, όπου αλλοδαποί χειροδίκησαν σε βάρος ενός Έλληνα, έξω από τυποποιητήριο.

Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα καθώς η σύρραξη, με βάση της πληροφορίες, δεν πήρε διαστάσεις. Ωστόσο τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Όπως επισημαίνουν πηγές της αστυνομίας στο cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον τραυματισμό με μαχαίρι, το βράδυ της Παρασκευής, ενός 22χρονου Πακιστανού, από έναν Έλληνα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έβγαλε το μαχαίρι προκειμένου να αμυνθεί.

Ο δράστης του μαχαιρώματος έσπευσε να εξαφανιστεί ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, δεκάδες συγχωριανοί του Έλληνα θέλησαν να μεταβούν στον τυποποιητήριο προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιστατικό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους τουλάχιστον 200 Πακιστανούς που βρίσκονταν εκεί.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν γενικευμένη συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες.

Στα χέρια της Αστυνομίας υπάρχει βίντεο από τη σύρραξη της Παρασκευής, όπου φαίνεται ότι ένας Πακιστανός μίλησε άσχημα σε Ελληνίδα γυναίκα που εργαζόταν εκεί. Η γυναίκα έβαλε τα κλάματα και έφυγε. Έλληνας από χωριό της περιοχής, που εργαζόταν στο χώρο ζήτησε το λόγο από τον Πακιστανό και αμέσως όρμησαν πάνω του πάνω από 30 ομοεθνείς του που βρισκόταν στο χώρο δουλειάς, με σκοπό να τον λιντσάρουν.

Πηγή: cretalive.gr, e-mesara.gr

Post A Comment:

2 comments

georgiosείπε...

τους γερμανους τους αναμενατε στον αερα,το καυχιεστε τρελα αυτο,αλλα μαλλον θα πατε απο πακιστανους στο εδαφος!!!

vasiliaείπε...

Τελεια ειναι ολλα! Ο πολεμος με τους Πακιστανός και τους Ελληνες, μολις αρχίζει! Ακριβως οπως εχει δεκαετίες που οι Εβραιοι τα ειχανε προβλέψει.Αυτοι οι ανθρώποι βλεπουν τα δένδρα αλλα δεν χάνουν το Δάσος. Ο εμφιλιος πολεμος μεταξύ Ελλήνων και ΛΑΘΡΩ, ΘΑ ΜΟΙΩΣΗ ΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ Bill Gable εχει στο μυαλο του. Και,οι Ελληνες τα κοθωνια θα ειναι με το μέρος των Εβραιων οπως μου τα ειπαν τοσο ωραία οι Ελληνες, που μου ειπαν λενε «Οι Εβραιοι Ειναι έξυπνοι, , Εχουν χρηματα, κτλ.Ας ειναι καλα τα κοθωνια!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications