Κικίλιας: Τρία εκατ. δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Η πρώτη τον Δεκέμβριο

«Αν όλα πάνε καλά, η Ελλάδα θα λάβει σε επτά τμηματικές παραδόσεις αυτό που της αναλογεί, από το συμφωνηθέν εμβόλιο» για τον κορωνοϊό, σημείωσε το πρωί, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο "υπουργός Υγείας", Βασίλης Κικίλιας.

Η αναφορά του υπουργού Υγείας έχει να κάνει με τη συμφωνία της ΕΕ για 40Ο εκατ. δόσεις του εμβολίου που ανέπτυξε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε συνεργασία με την AstraZeneca. Ο κ. Κικίλιας είπε ότι θα διατεθούν στη χώρα μας συνολικά 3 εκατ. δόσεις του εμβολίου, με την πρώτη παρτίδα να φτάνει τον Δεκέμβριο, με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και η φάση 4 των κλινικών δοκιμών τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον Λάιεν, τουίταρε τη συμφωνία με την AstraZeneca για 400 εκατ. δόσεις του εμβολίου που έχει φτάσει ήδη στη φάση 3 και αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο να ολοκληρωθεί και η φάση 4 και να πάρει αδειοδότηση.

Τέλος Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου, Μαΐου και Ιουνίου, αν όλα πάνε καλά, η Ελλάδα θα πάρει σε επτά τμηματικές παραδόσεις αυτό που της αναλογεί, από το συμφωνηθέν εμβόλιο. Θα ξεκινήσουμε με 700.000 δόσεις τον Δεκέμβριο που θα είναι μονή ή διπλή δόση, και γύρω στα 3 εκατ. δόσεις συνολικά».

Σχετικά με την εξέλιξη της επιδημίας στη χώρα μας και την επιστροφή των εκδρομέων του καλοκαιριού, ο υπουργός Υγείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιπλέον μέτρων, εφόσον απαιτηθούν, επισημαίνοντας: «Επειδή ξέρουμε ότι επωάζεται σε δύο εβδομάδες ο ιός, θα μετρήσουμε σε δύο εβδομάδες αν θα μαζευτεί το πράγμα και θα προχωρήσουμε και σε άλλα μέτρα αν χρειαστεί».

Θα έβαζες ένα sceenshot από το facebook για το ποιοι προωθούν τα εμβόλια, και ο εικονιζομενος ειναι υπάλληλός τους στην ουσία και παριστάνει τον καμπόσο και δεν ειναι ο μόνος, αλλα λες άσε, όπως έλεγε μια τους γένους μας (ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους) :

To να κινδυνεύεις ακομα και να σε σκοτώσουν οχι άπλα να σου κατεβάσουν σελίδες , και μην σε υποστηρίζουν οι μάζες ειναι μάταιο, τόσα χρονιά που τους έλεγες τα αυτονόητα είδες τι έγινε, lifo πρώτο θέμα newsit και λοιπες καθεστωτικές σελίδες διαβαζουν, και του κάθε απατεώνα που παριστάνει τον πατριώτη με copy paste ότι βρει, το παιχνίδι έχει χαθεί εδώ και χρονιά τα λες τα ξανα λες όρθιοι κοιμούνται ένα μάτσο προβατα ειναι οι περισσότεροι, και παριστάνουν τους πολιτισμένους και τους μορφωμένους, και μονο κακός θα γίνεις αν τους χαλάς το ψέμα.

Πράγματι βάλαμε αυτα που δεν ειπε κανένας στην Ελλάδα και το αποτέλεσμα ηταν να κάνει πολεμο η μασονία (σε ιντερνετικό επίπεδο),και να μας γυρίσουν την πλάτη, και σελίδες που δεν έχουν ούτε ένα δικό τους post αλλα παριστάνουν τους πατριώτες έχουν πιο πολύ κόσμο(!) για καθεστωτικές που διαβαζουν ορδές ούτε συζήτηση .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications