Την πετσόκοψε με το τσεκούρι επειδή του ζήτησε να χωρίσουν! Καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν στην Καλλιθέα (βίντεο)

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει στον «Ερυθρό Σταυρό», η 54χρονη γυναίκα που, το βράδυ της Δευτέρας, δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι, στην μέση του δρόμου, από τον 67χρονο σύζυγό της, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Το αποτρόπαιο περιστατικό, έλαβε χώρα, γύρω στις 21:30, στην οδό Σπάρτης στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 67χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και η 54χρονη του ζήτησε διαζύγιο, καθώς δεν άντεχε άλλο την βίαιη συμπεριφορά του. Όμως, εκείνος εξοργίστηκε και άρχισε να την κυνηγά με το τσεκούρι.

Έντρομη η γυναίκα βγήκε στον δρόμο, ζητώντας βοήθεια, αλλά ο σύζυγος της κατάφερε να την ακινητοποιήσει, χτυπώντας την με το τσεκούρι στον σβέρκο και στην πλάτη.

Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι, έπεσε πάνω του για να τον σταματήσει, ενώ μόλις είχε φτάσει στο σημείο και η αστυνομία.

Στη θέα των αστυνομικών, ο 67χρονος έστρεψε το τσεκούρι προς το μέρος του και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του! Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications