Χαρδαλιάς κτυπάει στο αίσθημα : «Σας μιλάω σαν πατέρας είστε οι επόμενοι ήρωες» (βίντεο)

Αφού είδε ότι μάλλον δεν... βγήκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλίας είπε να αλλάξει τακτική.
Τον Νίκο Χαρδαλιά τον είχαμε γνωρίσει κατά τη διάρκεια της καραντίνας ως τον «σκληρό» της κυβέρνησης, αυτόν τον οποίο έλεγε τα νέα μέτρα για την προστασία. Μια εικόνα που μάλλον δεν άρεσε και τόσο στους νέους και αποφάσισε να την αλλάξει.

Συγκεκριμένα κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία έκανε επίκληση στο συναίσθημα, υποστηρίζοντας πως μιλάει ως... «πατέρας» στους νέους και μετέπειτα τους χαρακτήρισε ως «επόμενους ήρωες». Σίγουρα ένα προφίλ που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε γνωρίσει πριν κάποιους μήνες.

«Σας μιλάω από καρδιάς. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δεν έχει ζήσει έντονα καλοκαίρι; Αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ τα νέα παιδιά, τα οποία νιώθουν την ανάγκη και νιώθουν, αν θέλετε, και περισσότερο άτρωτοι.

Βράζει το αίμα τους. Σε αυτούς απευθύνομαι. Και σαν πατέρας. Και τους ζητώ να συμβάλλουμε όλοι», ανέφερε αρχικά ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς πρόσθεσε: «Είναι τα νέα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να περιφρουρήσουν τα ζητήματα αυτά. Είναι τα νέα παιδιά, που θα είναι οι επόμενοι ήρωες στην προσπάθεια να προστατεύσουμε τους μεγάλους ανθρώπους, τους ανθρώπους που έχουν νοσήματα ή μπορεί να κινδυνεύσουν.

Τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας. Είναι εκείνα τα νέα παιδιά, που μπορούν να αντισταθούν σε οτιδήποτε δεν τους αρέσει, αλλά είναι η ώρα που θα πρέπει, με την ευθύνη που τους διακρίνει όλους αυτούς τους μήνες, να μπούνε μπροστά στην προσπάθεια αυτή. Είναι οι νέοι, που θα κληθούν να ζήσουν σε μια κοινωνία, η οποία θα πρέπει να είναι καλύτερη.

Και μέσα από αυτή την κρίση να βγούμε κερδισμένοι. Και σαν χώρα. Να πάει μπροστά η πατρίδα μας. Είναι αυτά τα νέα παιδιά, τα οποία κοιτάμε στα μάτια και τους ζητάμε να περιφρουρήσουν ό,τι σημαντικό έχει γίνει στην κοινωνία τους τελευταίους μήνες. Είναι, ναι, αυτά τα νέα παιδιά».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications