Φρίκη και αποτροπιασμός στα Χανιά! Έγδαραν και κρέμασαν σκύλους από δέντρα

Εικόνες που θυμίζουν τριτοκοσμική βία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από την κτηνωδία που τάραξε την τοπική κοινωνία των Χανίων. Άνθρωποι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο βασάνισαν και σκότωσαν ανυπεράσπιστα σκυλιά.

Η ιδιοκτήτρια των σκύλων που μένει στην Χανιά, φεύγοντας για ολιγοήμερες διακοπές, άφησε την κηδεμονία των ζώων σε κοντινό της πρόσωπο. Τα άτυχα ζώα εξαφανίστηκαν από την οικία που έμεναν προσωρινά και μετά από 5 ημέρες διαρκής αναζήτησης και αγωνίας, εντοπίστηκαν σφαγμένα και κρεμασμένα σε δέντρο στα Κεραμειά Χανίων.

Το περιστατικό ανέδειξε ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων» και καλεί την αστυνομία να προχωρήσει ενδελεχή έρευνα και σύλληψη του δράστη προκειμένου να μην ακολουθήσουν αντίστοιχα και βιαιότερα εγκλήματα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου
«Οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουμε την βία που ανυπεράσπιστα, άκακα πλάσματα βιώνουν μέχρι θανάτου στην Ελλάδα. Έφυγε η κηδεμόνας λίγες ημέρες από την κατοικία της, εμπιστευόμενη τους δυο σκύλους της σε κοντινό της πρόσωπο. Οι σκύλοι εξαφανίστηκαν και μετά από πέντε μέρες αδιάκοπης αναζήτησης, βρέθηκαν κρεμασμένοι και κατακρεουργημένοι στα Κεραμειά Χανίων. Ας αποδείξει η Ελληνική Αστυνομία ότι δεν επικρατεί άλλος νόμος εκεί πάνω, διενεργώντας ενδελεχή έρευνα και συλλαμβάνοντας τον δράστη, ο οποίος προφανώς κάνει “προθέρμανση” για τα βιαιότερα εγκλήματα που θα ακολουθήσουν. Δεν είμαστε μάντεις κακών, η επιστήμη το βεβαιώνει, το ζήσαμε και πέρσι στα Αφράτα, όπου τα στόματα άνοιξαν μετά το φρικτό έγκλημα..Ως σύλλογος προστασίας των ζώων εκπέμπουμε SOS, η βία στον τόπο μας εντείνεται, γίνεται όλο και σκληρότερη!»

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Τσάμπα μάγκας ρεεε
Θα ήσουν μάγκας εάν αυτό θα το έκανες στα ρεμάλια της Βουλής.
Εκεί θα σου λέγαμε όλοι μπράβο.
Τώρα;Απέδειξε πόσο κάθαρμα είσαι και δειλός.
Καθίκι

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications