Tο ρήγμα που προκάλεσε η «ΛΗΜΝΟΣ» στην «Κεμάλ Ρέις» ο δήθεν «ακροδεξιός ΣΤΟΧΟΣ» και οι έγκυρες πήγες

Η εφημερίδα «Καθημερινή» δημοσιεύει σήμερα, Τετάρτη 19 Αυγούστου, φωτογραφία της τουρκικής φρεγάτας «Κεμάλ Ρέις» μετά τον εμβολισμό της από την ελληνική φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ».

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς φωτογραφία που δημοσίευσε προ ημερών ο ακροδεξιός «ΣΤΟΧΟΣ», ωστόσο, σήμερα η εικόνα αυτή κάνει τον γύρο των ελληνικών ΜΜΕ.

Όταν τη δημοσίευσε ο «ΣΤΟΧΟΣ» υπήρξε επιφύλαξη ως προς τη γνησιότητά της λόγω της αναξιοπιστίας του.

Τα συγχαρητήρια του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στον κυβερνήτη της φρεγάτας «Λήμνος» του πολεμικού ναυτικού (Π.Ν.), αντιπλοίαρχο Γιάννη Σαλιάρη ήλθαν λίγες ημέρες μετά την πρόσκρουση με τη φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις» του τουρκικού ναυτικού, έπειτα από λανθασμένο ελιγμό του Τούρκου κυβερνήτη στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποίησης του ερευνητικού πλοίου «Ορούτς Ρέις».

Η φωτογραφία που δημοσιεύει την Τετάρτη η «Καθημερινή» προέρχεται από τη δεξιά πρυμναία πλευρά της τουρκικής φρεγάτας τύπου ΜΕΚΟ, ο κυβερνήτης της οποίας προσπάθησε να προσπεράσει και να τη φέρει σε θέση εμποδίου προς την ελληνική φρεγάτα τύπου «S».

Αυτά γράφουν στον αριστερό tribune.gr (το λινκ ειναι archive.is οπως βαζουν οι συμμορίτες σε μη δίκες τους σελίδες μην τυχών και στείλουν κόσμο σε φασιστοsite όπως λενε τα μη δικά τους), που αν πατήστε αρχική και πάτε στο footer θα βρείτε ορδές από αριστερούς και οχι μονο που παριστάνουν τους πατριώτες όποτε τους βολεύει, μέχρι και ο φερόμενος Ιδρυτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται εκεί ονόματι Αλέκος Αλαβάνος, ολόκληρη διμοιρία στρατού απο αρθρογράφους που όλοι τους τυχαια έχουν σημιτικό ύφος γραφής, επίσης τυχαία δεν ανήκει ούτε ένας σε ευρωπαϊκό γένος μονο κάτι γυναικες θα βρείτε που τις εχουν κανει σαν τα σημιτικά μούτρα τους,έγκυρη πηγή αριστερής προπαγάνδας και αριστερών fake news, και δεν ειναι η μονή που παρουσιάζει ως ακροδεξιό το «ΣΤΟΧΟΣ»:

O συγκεκριμενος με το κλασικό ύφος ειρωνείας ελληνόφωνων χωρίς καν να δεις την σημιτική φάτσα του, εμφανίζεται και σε αλλες έγκυρες πήγες, όπως sputniknews.gr koutipandoras και λοιπές δήθεν ανεξάρτητες και έγκυρες πήγες, έγκυρες πήγες για τους συμμορίτες ειναι μονο οι δίκες τους! και η εφημερίδα «Καθημερινή» σε αυτούς ανήκει .

Ο ακροδεξιός «ΣΤΟΧΟΣ» βάζει ιστορικά ψέματα λες και είσαι σε σελίδα κομμουνιστών, ας πει κάποιος σε αυτούς ηλίθιους που αναπαράγουν ειδικά την δεξιά προπαγάνδα οτι οι Γερμανοί έκαναν γενοκτονία των ποντίων και άρπαξαν τα σπίτια των Ελλήνων! ότι και να ήθελαν δεν γινόταν καθώς τότε ήσαν σε πολεμο,και οχι μονο έχασαν εδάφη αλλα αμέσως μετά είχαν την δημοκρατία την Βαϊμάρης και λιμοκτονούσαν στην Γερμανία όταν γινόταν η Γενοκτονία των ποντίων στοιχειώδες λογική που απουσιάζει από πολλούς, τέτοιους Νεοέλληνες τι να τους κάνεις? ο δε δηθεν Γερμανός με το Κεμάλ μονο Γερμανός δεν ειναι αλλα της γνωστής ρατσας και αυτός που έδωσε την πισώπλατή μαχαιριά στην Γερμανία και έχασε το πρώτο παγκοσμιο πολεμο ενώ ηταν κλάσης ανώτερη τεχνολογικά :

Έτσι είστε σούπερ Έλληνες απόγονοι αρχαιων μερικοί ουγκανοι ??? με το να αναπαράγεται φθηνές κομμουνιστικες προπαγανδες? κάλο ειναι να κάνετε μερικές εξετάσεις μερικοι Νεοέλληνες και αφήστε τα παραμυθία περί καθαρού ελληνικού DNA και πράσινα άλογα, πόσοι έχουν σημιτικό μογγολικό Haplogroups E1b1b1b2a E-M123 και E-M34 γιατί ειστε ενα βήμα μακριά απο τους συμμορίτες και έχετε παρόμοια λογική και έντονα αντιγερμανικά συναισθήματα μήπως ήσασταν κομμουνιστες σε προηγούμενη ζωή σας? (ουγκ! αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας) γιατι και οι συμμορίτες πατριώτες το παίζουν όποτε τους βολεύει και όλοι οι άλλοι ειναι φασίστες και ναζι ..
Επίσης ούτε ενα post Μυστικισμού και εναλλακτικών θεμάτων ακριβώς όπως οι έγκυρες πήγες συμμοριτών που βαζουν μονο και μονο κανένα για να το χλευάσουν και να πουν για θεωρίες συνωμοσίας, τι σχέση έχει με τους κακούς "ακροδεξιούς" Γερμανούς που ερευνούσαν τα πάντα και ήσαν 150 χρονιά μπροστά σε ολα, η με τους αρχαίους Έλληνες (τους γνησιους) που επίσης ήσαν μύστες και ερευνούσαν τα πάντα με το «ΣΤΟΧΟΣ»? .

Επίσης λίγο πριν τις εκλογές έκανε προπαγάνδα όπως όλες οι σελίδες συμμοριτών κατα της Χ.Α,μεταξύ άλλων ότι είχε "μετανάστες" στο ψηφοδέλτιο(!) και σύγκρινε Ουκρανέζα ευρωπαϊκού γένους με τις ορδές αλλοφύλων που κουβαλούν Ευρώπη!! κάτι τέτοιους ηλίθιους έβαζαν και έκαναν πολέμους μεταξύ αδελφικών λαών στην Ευρώπη διαχρονικά, θα θεωρώ εχθρό της Ελλάδας μια Γερμανίδα ευρωπαϊκού γένους όταν είμαστε ίδιο γένος και έχουμε ίδια ομάδα αίματος επειδή το λένε οι συμμορίτες τι λέτε ρε ηλίθιοι Νεοέλληνες? και κάπως έτσι μείναμε ελάχιστοι και σκορποχώρι ευρωπαϊκού γένους ανά το κόσμο διαίρει σε χώρες και βασίλευε στην πράξη:

Μάλιστα κάποιοι του έστειλαν και μηνύματα και τα έβαλε οτι τον απειλούν με το κλασικό ύφος συμμοριτών,αυτοί εκεί στο "ΣΤΟΧΟΣ" έχουν τόση σχέση με αρχαίους "Έλληνες" όπως υπερηφανεύονται, όσοι σχέση έχουν οι μαύροι από την Αφρική με το ευρωπαϊκό γένος! πρόκειται για κλασικούς Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας που το παίζουν απόγονοι αρχαίων και σούπερ Έλληνες και δεν μπορείς να καταλάβεις αν ειναι δούρειοι ίπποι η άπλα ηλίθιοι ραγιάδες Νεοέλληνες γνωστοί και ως μιγάδες της μεσογείου άγνωστης ράτσας...

Αφού μεταξύ άλλων έχουν μειωμένη νοημοσύνη, κάτι που ειναι φανερό και στο blog τους, το οποίο το έχουν από το 2010 (ίσως και πιο πριν) και τόσα χρόνια δεν έμαθαν ούτε τα βασικά από HTML να το συμμαζέψουν λίγο, μεγα επιστήμη που πρέπει να το σπουδάσουν! αφου ως Νεοέλληνες ειναι ανίκανοι να μάθουν κάτι από μονοί τους, για τον όχλο που δεν ξέρει από αυτά, αυτό δείχνει άτομα μειωμένης νοημοσύνης αφού ασχολήθηκαν με το ίντερνετ έπρεπε να μάθουν τα έστω τα βασικά αλλα ούτε αυτό έκαναν, οι συγκεκριμένοι εκτός ότι βαζουν copy paste οτι βρουν αλλάζοντας τους τίτλους συνήθως βαζουν κεφάλαια παντού τύπου τουφεξή και τίτλος σιδηρόδρομος και τόσα χρονιά δεν λενε τίποτα ουσιαστικό τα ίδια και τα ίδια, οπως τόσες αλλες ψευδό-πατριωτικές σελίδες που παριστάνουν τους πατριώτες για να έχουν κόσμο. Από τέτοιους Νεοέλληνες γεμάτη η Ελλάδα!

Και οι συμμορίτες παρουσιάζουν αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους ως ακροδεξιούς, που μπροστά στους "ακροδεξιούς" ναζι Γερμανούς θα ηταν σαν μαϊμούδες, μιγάδες της μεσογείου που ουδεμιά σχέση εχουν ούτε με ευρωπαϊκό γένος ούτε με τους αρχαίους Έλληνες οπως υπερηφανεύονται (έκτος και ειναι απόγονοι αρχαίων απο μινωίτες μυκηναίους και οχι απο ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος ), όπως και δεν έχουν καμιά ενόχληση κανένας τους, ούτε στο facebook ούτε στην google γιατί βοηθούν στην αποχαύνωση με πατριωτικά πιασιάρικα post ώστε οι μάζες να μην βλέπουν πέρα από την μύτη τους. Στην ίδια κατηγορία σε μικρότερο βαθμό ανήκει δυστυχώς και ο makeleios, pentostolagma epilekta και λοιποί Νεοέλληνες που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες με ελληνικές σημαίες στο ίντερνετ για να έχουν κόσμο.

Έτσι που λέτε! αλλα όταν είσαι ευρωπαϊκού γένους και δεν λες αυτά που λένε οι Νεοέλληνες σου κάνουν επίθεση με κάθε τρόπο :

Πριν απο αυτό είχαν βάλει έναν συμμορίτη που εμφανίζεται δηθεν ως ιδρυτής γνωστής σελιδας να συκοφαντεί καθημερινά την σελίδα μας πριν καν τον μαζέψουν εκεί σε μια άλλη που την έκλεισαν, αυτή η γνωστή έγκυρη πηγή που ειναι η μασονία η ίδια ηταν αδελφή σελίδα αυτής που έγραψε δημοσιά το άνωθεν με 50.000 ελληνόφωνους και διαχειριστής ηταν ο εικονιζομενος, μέχρι που την έκλεισαν πρόσφατα και αυτή, η σελίδα μας ηταν η πρώτη σελιδα στόχος των συμμοριτών γιατί βάλαμε αυτα που δεν ειπε κανένας στον Ελλαδισταν και μέσα σε σύντομο χρονικο διάστημα ηταν σε μια καλή θέση και μοναδικά άρθρα που πολλά τα είχαν κατακλέψει, και από το 2015 εχουν βαλει τους λεγόμενους κομμουνιστες να συκοφαντούν οπού βλέπουν την σελίδα μας στο facebook . Είχαν κάνει απόπειρα να κατεβάζουν εντελώς την σελιδα facebook μεταξύ άλλων, το κάλο ειναι ότι πέτυχαν τον σκοπό τους να αποδομήσουν την σελίδα και δεν έχει φανατικό κοινό πλέον οπως είχε την περίοδο 2015-2016, σε αντίθεση με τύπου ο makeleios και έτσι δεν κινδυνεύεις να σε δολοφονήσουν..Βεβαία αν πεις δημοσια όλα αυτά που ανακάλυψες σε μόλις 2-3 χρονιά εκ νέου που καταρρίπτουν οτι ξέρετε για το κόσμο και την ίδια την ζωή, οχι άπλα θα εξαφανίσουν την σελίδα αλλα έχεις υπογράψει την δολοφονία σου, οι κακοί ναζι τα ηξεραν αυτά γιαυτό ισωπεδωσαν την Γερμανία το 1945!

Μεταξύ άλλων κατάλαβες οτι δεν χρειάζεται να λες πολλά πολλά δημοσιά πλέον, εκτός ότι στο επίπεδο που έχεις φτάσει δεν καταλαβαινουν οι περισσότεροι τίποτα αφού για πατριώτες διαβαζουν Νεοέλληνες και το επίπεδο τους ειναι πολύ χαμηλό, και κανένας δεν θα πει ευχαριστώ. Όταν ένας λεει τα αυτονόητα και όλοι γύρο γύρο με ελληνικές σημαίες λενε ηλιθιότητες δεν γίνεται έτσι δουλειά ειναι μάταιο και να έχεις και μασονους να δίνουν εντολες σε google facebook για βλάψουν την σελιδα , επιτρέπεται άθλια σελίδα από κάθε άποψη με μονο copy paste Νεοέλληνα να βγαίνει πιο ψηλά στην google από σελίδα με 1500 μοναδικά άρθρα γρήγορη και φιλική σε κινητά ? αυτα ειναι τα Ἔργα καὶ Ἡμέραι των συμμοριτών, σαν να μην φτάνουν αυτοί έχεις και τους Νεοέλληνες που μόλις τους πεις κατι αντίθετο απο αυτα που του έμαθαν ξινίζουν τα μούτρα τους αντί να ερευνήσουν αυτός ειναι ο ορισμός των γκοιμ! και σε προσωπική ερευνά διαπιστωθεί ότι όλοι αυτοι συνήθως δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό καυκάσιο λευκό γένος, γιαυτό μας έσφαζαν επιλεκτικά παντού ανεξάρτητου χωράς οι λεγόμενοι κομμουνιστές ούτε αυτό το ξέρει ο Νεοέλληνας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications