Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη είναι βέβαιη πως θα βγει από τη φυλακή (βίντεο)

Η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας, είναι σίγουρη πως θα βγει από τη φυλακή, όπως και εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της, όταν την επισκέφθηκε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 35χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας και εξακολουθεί να τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, ακόμη δεν έχει απολογηθεί, όμως -όπως εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της που την έχει επισκεφτεί μια φορά- νιώθει βέβαιη ότι θα αφεθεί σύντομα ελεύθερη.

«Μετά το συμβάν πήγανε (στη φυλακή) μια φορά και μετά δεν ξαναπήγανε. Το μόνο που του είπε είναι ότι "εγώ θα βγω" αυτό του είπε. Τίποτε άλλο. Είναι εντολή του δικηγόρου να μην βγάλει άχνα για τίποτα. Δεν απολογήθηκε καθόλου, να σωπάσει και ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει», δηλώνει στο κανάλι, άτομο που αναφέρεται ως συγγενής της κατηγορούμενης.

Ωστόσο, όπως τονίζεται, η 35χρονη μπορεί να σιωπά, όμως «μίλησαν» το κινητό τηλέφωνο και το laptop της.

Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν ότι η 35χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπους για να κάνει μάγια, έψαχνε να βρει «ειδικούς» που θα την εξυπηρετούσαν, ενώ σε έρευνα στο σπίτι της, οι Αρχές εντόπισαν χειρόγραφα που αποκαλύπτουν ότι πράγματι η φερόμενη ως δράστης επισκεπτόταν συστηματικά χαρτορίχτες για να της προβλέψουν το μέλλον της με πρώην σύντροφό της.

Τέλος, από τα ευρήματα του κινητού και του φορητού υπολογιστή, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και στο ποιος ήταν ο άνθρωπος ή η εταιρία από την οποία η φερόμενη ως δράστης προμηθεύτηκε την καυστική ύλη, αλλά και το αν είχε συνεργό που πιθανώς τη βοήθησε, ακόμη και εν αγνοία του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications