ΕΛΒΟ η μονή που έχει συνδέσεις με Ισραηλινές εταιρείες επίσημα αφού δεκάδες αλλες ειναι κρυφό-ιουδαϊκές

Για όσους έχουν μάθει αυτά τα σημιτικά ας διαβάσουν την γράφουν στην σημιτική σελιδα τους kathimerini.gr

ΕΛΒΟ – Η κοινοπραξία των ισραηλινών εταιρειών Plasan και SK Group και τον Ελληνα επιχειρηματία Αρ. Γλίνη είναι ο μόνος υποψήφιος που υπέβαλε δεσμευτική προσφορά για την προβληματική κρατική επιχείρηση. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, παρά το γεγονός ότι η εφάπαξ οικονομική προσφορά αναμένεται να είναι χαμηλή (ή ακόμα και συμβολική), το business plan έχει αποτιμηθεί αρμοδίως μεταξύ 95 και 135 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που δεσμεύεται να επενδύσει σε ορίζοντα πενταετίας ο υποψήφιος αγοραστής.

Ετσι, μετά την αποσφράγιση σήμερα της εφάπαξ οικονομικής προσφοράς, ο ειδικός διαχειριστής προβλέπεται εντός οκτώ ημερολογιακών ημερών να υποβάλει στον βασικό μέτοχο, δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών, την εισηγητική του έκθεση. Κατόπιν, το υπουργείο Οικονομικών έχει άλλες οκτώ ημέρες προκειμένου να απαντήσει. Εντός αυτού του διαστήματος όμως δεν αποκλείεται ή, καλύτερα, αναμένεται, να ζητηθεί από τον υποψήφιο επενδυτή και βελτίωση του εφάπαξ οικονομικού ανταλλάγματος.

Σε κάθε περίπτωση οι ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις και η προσέγγιση μεταξύ Αθήνας και Τελ Αβίβ, που έχει εκδηλωθεί ήδη εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, αναμένεται να λειτουργήσει ευνοϊκά για την αξιολόγηση της επενδυτικής πρότασης της κοινοπραξίας από την κυβέρνηση, εκτιμούν πηγές της αγοράς. Από την πλευρά της, η κοινοπραξία είναι σαφές σε ορισμένους κύκλους πως συνδέει την επένδυσή της και με την προοπτική πωλήσεων εξοπλιστικών κι άλλων συστημάτων στην Ελλάδα.

Τα περιουσιακά στοιχεία που διεκδικεί η κοινοπραξία είναι τρία οικόπεδα έκτασης άνω των 270.000 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, κτιριακές εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ Σίνδου, εξοπλισμός και δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, όπως το σήμα και ο διακριτικός τίτλος «ΕΛΒΟ» και κάθε άλλο δικαίωμα βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως τεχνογνωσία, σχέδια, άδειες ΙΤ και πατέντες που έχει κατοχυρώσει η εταιρεία. Τη διαγωνιστική διαδικασία εκποίησης του ενεργητικού της ΕΛΒΟ τρέχει η EY, που λειτουργεί κατ’ εφαρμογήν της απόφασης 191/2014 του Εφετείου Θεσσαλονίκης ως ειδική εκκαθαρίστρια της ΕΛΒΟ, και εκπροσωπείται νόμιμα για τους σκοπούς της ειδικής εκκαθάρισης από τον Μιχάλη Χουρδάκη.

Σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο που έχει κατατεθεί στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας, η δραστηριότητα της νέας ΕΛΒΟ θα έχει τέσσερις άξονες. Αυτοί είναι το μηχανουργείο, οι υπερκατασκευές, η βαφή και η συναρμολόγηση. Σκοπός είναι αρχικά να παράγονται τρεις κατηγορίες οχημάτων: στρατιωτικά οχήματα, οχήματα ειδικού τύπου και πολιτικά οχήματα. Μεσοπρόθεσμα οι κατηγορίες θα διευρυνθούν και μπορεί να περιλάβουν θωρακισμένα πολιτικά οχήματα, πρόσθετα συστήματα θωράκισης στρατιωτικών οχημάτων, φορητά όπλα αλλά και ηλεκτροοπτικό εξοπλισμό, αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων ΑΒΕ ιδρύθηκε το 1972 ως Στάγιερ Ελλάς ΑΒΕ με σκοπό την παραγωγή φορτηγών, τρακτέρ και κινητήρων. Το 1986, ύστερα από μεταβίβαση της αυστριακής συμμετοχής στο ελληνικό Δημόσιο, η εταιρεία μετονομάσθηκε σε Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων. Τον Αύγουστο του 2000, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό, το 43% των μετοχών της και το μάνατζμεντ πέρασαν στη «Μυτιληναίος», αλλά δέκα χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2010, η «Μυτιληναίος» αποχώρησε από τη διοίκηση της εταιρείας την οποία και ανέλαβε το ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΛΒΟ τέθηκε τελικά σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης το 2014 και πωλείται το ενεργητικό της ελεύθερο υποχρεώσεων.

---Για όσους έχουν λογική ευρωπαϊκού γένους συνεχίζουν πιο κάτω οι άλλοι μην συνεχίστε καν δεν υπάρχει λόγος -

Προβληματική κρατική επιχείρηση! κλασική ατάκα την εκαναν προβληματική για να περάσει σε ιουδαϊκά χεριά, παρακάτω μερικά που ειναι ιουδαϊκά αλλα εμφανίζονται ως ιδρυτές/ ιδιοκτήτες συμμορίτες για να μην φαίνονται οι ίδιοι πουθενά ότι εχει σχέση με κομμουνιστές και τους λεγόμενους αντιστασιακούς αγωνιστές δηλαδή πράκτορες ιουδαίων ειναι ιουδαϊκά και οχι Ελληνικά , Εθνική τράπεζα, Διυλιστήρια Κορίνθου,ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ, ο Βαρδινογιάννης ηταν συμμορίτης των ιουδαίων επι Παπαδόπουλου, επίσης οι Ιουδαίοι μαζί με τους άραβες ελέγχουν τα πετρέλαια σε όλο το κόσμο (γιατί κόπτονται νομίζεις να βγάζουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας εφευρέσεις και μηχανές με νερό? ), ΔΕΗ,ΕΡΤ, ΕΣΗΕΑ,ΑΑΔΕ,ΗΣΑΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ. ΣΤΑ.ΣΥ. κτλ κτλ, οτι ηταν κρατικό εχει περάσει σε ιουδαϊκά χεριά μετα την κάκια χούντα, ότι έχει την στάμπα "Μη κερδοσκοπική οργάνωση" και αλλα τέτοια παρόμοια, πολλά κανάλια, δεκάδες έγκυρες πήγες στην Ελλάδα ειναι ιουδαϊκές και ορδές κοιμισμένων νομιζουν ότι ειναι ελληνικές πάρα το γεγονός οτι ειναι γεμάτες συμμορίτες και γράφουν με το σημιτικό ύφος, ειναι τετοια η αποχαύνωση του όχλου από τα σχολεία ακόμα που πολλοί μοιάζουν να ζουν σε όλη τους την ζωή όπως τα πρόβατα σε μια στάνη, (αυτός ειναι και ο λόγος που όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση) ακόμα και ο τρόπος που σκεφτονται πολλοί ειναι σημιτικός ακόμα και αν δεν ειναι αριστεροί, αν ρωτήστε 100 άτομα τι έμαθαν απο αυτές τις έγκυρες πήγες τόσα χρονιά προφανώς θα σας πουν τίποτα .

Γερμανία δεκαετία 30 : με το που ξηλώθηκαν οι Ιουδαίοι μαζί με τους συμμορίτες τους 100 χρονιά μπροστά σε όλους τους τομείς, η εικόνα ειναι απο ειναι απο βιντεο/ ντοκιμαντέρ Αμερικανού που υπήρχε και στο youtube φυσικά το εξαφάνισαν οι δημοκράτες, γιατί έλεγε την αλήθεια για την σφαγή που έκαναν στο Katyn και τα ιουδαϊκά MME της εποχής έλεγαν ψέματα ότι οι κακοί ναζι την έκαναν,(ειναι οι ιδιοι που τσιρίζουν για fake news σήμερα) οποιος θελει να μάθει ψεύτικη ιστορια να πάει να δει τα προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ της δικιά τους Μηχανής του Χρόνου με τα 700.000 like στο facebook την περίοδο 2014-2016 μπορούσε ο καθένας να βρει πολλά και να μάθει τι είχε γίνει ιστορικά για να ξέρει περί τίνος πρόκειται και τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον, πόσοι το έκαναν? τα γκοιμ όμως που τσίριζαν ως σχιζοφρενείς παντού ουγκ! ουγκ! ναζι φασίστες μια χαρά τα άκουγαν(!), φορέστε τωρα μάσκες παντού και τσιμουδιά και έρχονται χειρότερα, έμενα σκασίλα μου δεν θα ξανα γεννηθώ εδώ (όταν έρθουν ευτυχισμένες μέρες μετα απο 1000 χρονιά μπορεί), και ήδη μετράω μήνες παραμονής στο μασονικό κόσμο σας .

Ακόμα και αν δεν ηταν ιουδαϊκές πολλές ιστοσελίδες έγιναν στην πορεία, αρχικά στέλνουν έναν συμμορίτη πράκτορα να δωροδοκήσει και για να βαλει και άλλους και στο τέλος να περάσει στα ιουδαϊκά χεριά, εν ανάγκη στέλνουν αδιάβαστους τους αρχικούς ιδρυτές . Όμοιος και επιχειρήσεις που δεν ηταν δίκες τους, εδω κανουν και οικονομικό πολεμο ώστε να έρθουν ως φωστήρες μετα να την σώσουν και να περάσει στα χεριά τους. Δήθεν κρατικοί οργανισμοί ειναι ιουδαϊκοί, χιλιάδες εταιρίες, συνδικάτα, κόμματα! οχι μονο όλα τα αριστερα ειναι ιουδαϊκά αλλα και μερικά αλλα όπως η Νέα δημοκρατία, δεκάδες σχόλες και πανεπιστήμια του τύπου Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πολιτική Επικοινωνία, Διεθνείς Σχέσεις κτλ κτλ που βγάζουν χρήσιμα γκοιμ για τις επιχειρήσεις τους και κόμματα τους.

Η λίστα ειναι πολύ μεγαλη τα άνωθεν ειναι ενδεικτικά..Αν πας και σε διεθνές επίπεδο τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα και ότι εχει σχέση με "Διεθνείς Οργανισμοί Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις" ειναι ιουδαϊκά, το facebook που προωθεί δίκες σελίδες γιατί ειναι ιουδαϊκό?. Ήδη από το 1855 ο μασόνος Αλεξάντερ Χέρζεν είχε δηλώσει: «Είναι δυνατόν να οδηγήσουμε μια ολόκληρη γενιά στην παραπλάνηση, να την τυφλώσουμε, και να την καθοδηγήσουμε προς λάθος στόχους…» (Alexander Herzen, «From the Other Shore», Ταλίν , 1970, σελ. 130). Και όλα αυτά άρχισαν από την εποχή του 1800 -1900 που έκαναν δυναμικό «comeback» οι Οβριοί στην Γη ακριβώς την εποχη που έκανε «comeback» και το θεϊκό γένος(που έφερε και όλες τις εφευρέσεις απότομα) , μετα απο 1500 χρονιά από την διάλυση την Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας πανούκλα ορδες βάρβαρων στην Ευρώπη,ιερά εξέταση και σκοταδισμός, αρχίζοντας με την δηθεν "Γαλλική" επανάσταση ενώ ηταν ιουδαϊκή μέχρι και σημαίες με την πεντάλφα είχαν (μετά από χρονιά κατάλαβαν οτι πρέπει να κρύβονται ώστε οι μάζες να μην κατηγορούν τους όμβριους για τίποτα), αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση που ο Νεοέλληνας στο μικρόκοσμο που ζει ούτε καν έχει σκεφτεί: τότε έβγαλαν τα δικαιώματα του ανθρώπου, τι σημαίνει αυτο? για Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας προφανώς τίποτα, η ότι ειναι κάλοι που κόπτονται για τον άνθρωπο, για άλλους: για να ζητάς ίσα δικαιώματα σε μια κοινωνία που φαινομενικά ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι σημαίνει ότι δεν είσαι σαν άλλους. Σαν να μπαίνει ένας μικρόβιο/ιός στο οργανισμό σας (κοινωνία σας) και όταν πάνε τα αντισώματα να το εξοντώσουν πριν μολύνουν τον οργανισμό, να πουν τα μικρόβια θέλουμε ίσα δικαιώματα με εσάς είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι(!) ο νοών νοείτω, για όσους δεν το έπιασαν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα και δεν χρειάζεται καν τους εξηγείς, όποτε λυπούμαστε για λογαριασμό τους .

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

ευχομαι να εισαι παντα δυνατος και να φωτιζεις το μυαλο μας!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications