Πληθαίνουν οι φωνές για τον «ύποπτο ρόλο» της ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes - αργήσατε 6 χρονιά να ξυπνήστε κάποιοι

Μέτα απο 6 χρονιά ξύπνησαν κάποιοι! από zougla.gr

Πληθαίνουν οι φωνές, αλλά και οι καταγγελίες σχετικά με τον αμφιλεγόμενο -έως εξαιρετικά ύποπτο- ρόλο της γνωστής ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes, που έχει αναλάβει αυτοβούλως ως... δημοσιογραφική αυθεντία τον έλεγχο των ειδήσεων που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Το πρόσφατο αναλυτικό ρεπορτάζ του zougla.gr με τίτλο «Οι fake δημοσιογράφοι των Ellinika hoaxes» αποκάλυψε το γεγονός ότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας κατάφεραν να γίνουν μέλη μιας μικρής δημοσιογραφικής ένωσης της βόρειας Ελλάδας καταθέτοντας ψευδή στοιχεία, καθώς βεβαίως δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις της θεσμικής απόκτησης της δημοσιογραφικής ιδιότητας.

Την οποία άλλωστε δεν θα μπορούσαν να την αποκτήσουν νόμιμα, καθώς οι δύο εκ των διαχειριστών της ιστοσελίδας είναι στρατιωτικοί, ο ένας απόστρατος και ο άλλος εν ενεργεία, και μόνον ο ένας είναι δημοσιογράφος... τρίτης κατηγορίας.

Η αποκάλυψη αυτή του zougla.gr έχει επιφέρει τις έρευνες των αρμόδιων Αρχών και αναμένονται τα αποτελέσματα...
Με τον ίδιο μάλλον τρόπο με τον οποίο έγιναν μέλη της δημοσιογραφικής αυτής ένωσης, οι διαχειριστές κατόρθωσαν κάτι πολύ πιο δύσκολο και σημαντικό για αυτούς: έγιναν ο επίσημος φορέας «επαλήθευσης των ειδήσεων» για το Facebook, όπερ σημαίνει, όταν αυτή η ομάδα... «δημοσιογράφων» κρίνει κι αποφασίσει ότι μια είδηση δεν αρέσει (δηλαδή είναι «ψευδής» για αυτούς), τότε ο κολοσσός του διαδικτύου «ρίχνει» την προσέγγιση (το γνωστό «reach») που έχει η εν λόγω δημοσιογραφική ιστοσελίδα στο κοινό της, με σημαντικά αρνητικά αποτελέσματα στη συνολική επισκεψιμότητα, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που ενημερώνονται από τη σελίδα τους στο Facebook.Η εν λόγω εξέλιξη της ανάθεσης αυτού του έργου από το Facebook στην εν λόγω ιστοσελίδα μάλιστα είχε προκαλέσει σάλο, αλλά και την απορία του τότε υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής.

Το zougla.gr, παρά την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητά του, καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού τα τελευταία 12 χρόνια παρουσιάζοντας όπως είναι δημοσιογραφικά δεοντολογικό και την αντίθετη άποψη σε θέματα και γεγονότα, παρατηρεί το φαινόμενο αυτό της μειωμένης «προσέγγισης» και από το Facebook, αλλά και από τον άλλο κολοσσό, τη μηχανή αναζήτησης της Google, εφόσον αρκετά θέματα -ακόμα και δικά μας αποκλειστικά- καταχωνιάζονται συχνά στις «μέσα σελίδες» της αναζήτησης, αφού προηγούνται τα σάιτ που μας... έχουν αναπαραγάγει!

Οι καταγγελίες εναντίον των Ellinika Hoaxes αναφέρουν ότι υπάρχει η τακτική της «φίμωσης» κάθε αντίθετης με τα όσα υποστηρίζει ή θέλει να υποστηρίζει η ιστοσελίδα -ακόμα και επιστημονικής- άποψης, ενώ πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς, από πολίτες και δημοσιογράφους, περί του ρόλου που διαδραματίζουν και τους σκοπούς που ακολουθούν οι συγκεκριμένοι διαχειριστές. Όπως βεβαίως και για ζητήματα χρηματοδότησης και του τρόπου -και του λόγου- που αυτή επιτυγχάνεται...

Η ιστοσελίδα Hellas Journal πρόσφατα επίσης σε άρθρο της, στο οποίο επικαλείται το ρεπορτάζ του zougla.gr, αναρωτιέται για τον τρόπο χειρισμού των διάφορων θεμάτων από τα Ellinika Hoaxes και τον «αποκλεισμό» ως «fake» της αντίθετης άποψης, ενώ θίγει και ένα σοβαρό εθνικό ζήτημα, για το οποίο χαρακτηρίζει τον ρόλο της ιστοσελίδας εξαιρετικά ύποπτο...

-----

Εξαιρετικά ύποπτος ο ρόλος των Ellinika Hoaxes. Από συνηθισμένους ανθρώπους θα ακούσεις συνηθισμένα πράγματα, αυτό κολλάει στο γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν μια περιορισμένη αντίληψη και "λογική" και αυτός ειναι ο λόγος που δεν βλέπουν τα αυτονόητα για άλλους , επίσης για τον ίδιο λόγο περασαν 2000 χρονιά χωρίς καμιά εξέλιξη στην Γη, ώσπου εμφανίστηκαν αυτοι οι "άλλοι" που ειναι πολλά σκαλιά πιο πάνω απο τους πρώτους και έφεραν την τεχνολογία και την επιστήμη απότομα στην Γη και έβγαλαν την ανθρωπότητα απο το μεσαίωνα και τον σκοταδισμό που ζούσε επι αιώνες . Ταυτόχρονα έσπευσαν οι εχθροί της ανθρωπότητας 1750-1800 έως σήμερα για να ξανα να ρίξουν την ανθρωπότητα στο μεσαίωνα τουλάχιστον σε πνευματικό επίπεδο, γιατί σε τεχνολογικό επίπεδο είχαν χάσει τον έλεγχο έως το 1940 όποτε η επιστήμη και η τεχνολογία έμεινε στάσιμη η μονή εξέλιξη που υπάρχει απο τοτε ειναι μονο στο τομέα τον ηλεκτρονικών .

Όποιος κάλος άνθρωπος δίκαιος και καλή ψυχή αν μπει στην συγκεκριμένη σελίδα Ellinika Hoaxes , το πρώτο πράγμα που θα δει ειναι το ακριβώς αντίθετο του κάλου δηλαδή το κακό, ορδές από troll ακόμα και με ψεύτικα (ο άλλος είχε βαλει φώτο προφίλ μοντέλου απο το εξωτερικό και ενα τυχαίο ελληνικό όνομα) και αδίσταχτους ελληνόφωνους να γράφουν κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει? για να στείλουν φυλακή όσους δεν τρώνε το σανό τους,και ότι λένε δηθεν fake news και θεωρίες συνωμοσίας, ορδές από αδίσταχτους ελληνόφωνους σπεύδουν να υποστηρίζουν τα Ellinika Hoaxes και κάποιοι νομιζουν οτι ειναι άπλα ηλίθιοι, ενώ ειναι άκρως ύπουλοι και μοχθηροί ελληνόφωνοι που προσπαθούν αν εξαπατήσουν και μεσώ σχολίων, και τυχαια οι περισσότεροι απο αυτούς ειναι και αριστεροι κομμουνιστες το κακό έλκει το κακό, με αλλα λογία αναμεσα σας υπάρχουν ορδές από ελληνόφωνους που δεν ειναι υπηρέτες του κακού άπλα ειναι οι ιδιοι ο ορισμός του κακού, και δεν ειναι μοχθηροί γιατί έγιναν κομμουνιστες αλλα ηταν μοχθηρές ράτσες εξ αρχής γιαυτό έγιναν κομμουνιστές, οι φερόμενοι ψυχολόγοι με πτυχία δεν βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλα με αυτούς? .

Αυτοί εδώ οι 25.000 που δηλώνουν πρώην πασόκοι και σατανιστές τι ειναι? για βάλτε στο facebook κατι για σατανιστές αμέσως θα σπεύσουν στα Ellinika Hoaxes να το βγάλουν fake news, ένας μάλιστα ελληνόφωνος πιθανόν της γνωστής ράτσας ο οποιος εμφανίζεται και στην δικιά τους την lifo.gr και παριστάνει τον ειδικών των fake news στα Ellinika Hoaxes ειναι FUN σε ομάδα facebook "Σατανισμός και Γάτες", που επίσης οι διαχειριστές ειναι ελληνόφωνοι, μαλιστα ένας ειναι σε μια ομάδα Satan of Table, και πάει το καθε βούρλο και γράφει για την γάτα της νομίζοντας οτι ειναι σε καμια φιλοζωική οργάνωση ενώ ειναι σε ομάδα συμμοριτών που προωθούν τον σατανισμό με δόλιο τρόπο στην συνείδηση των μαζών ! οπού γάμος και χαρά οι ελληνόφωνοι πρώτοι αλλα απο την ανάποδη, οπού κακό και δυστυχία οι ελληνόφωνοι πρώτοι...

Για όσους ρωτούν τι γίνεται με την μήνυση και αγωγή στα Ellinika Hoaxes για όλα αυτά που έχει κάνει προσωπικά στην σελίδα μας απο το 2016, γίνονται υπόγειες εργασίες ώστε να προχωρήσει χωρίς να μπορουν να αλλάξουν νομούς μέσα με μια νύχτα ακομα και οι ιδιοι οι νομοί τους στρέφονται κατα τους, καθώς η συγκεκριμένη ειναι άλλη μια ιουδαϊκή σελίδα, και ερχεται ο zouglas μετά από τόσο καιρό και λέει για ύποπτη σελίδα, , με στόχο να βγάζει fake news και θεωρίες συνωμοσίας ότι ενοχλεί στο ίντερνετ και να εξαφανίσει ανεξάρτητες πήγες με καθε τρόπο, ο Τραμπ πάντως δικαιώθηκε σε μήνυση προς την ιουδαϊκή CNN USA για fake news προς το πρόσωπο του και συκοφαντίες, το πρόβλημα στην Ελλάδα ειναι ότι οι δικαστές, ειναι σημιτικής ρατσας οι περισσότεροι γιαυτό δεν προχωράει καμιά μήνυση προς τους ελληνόφωνους, πάντως θα γραφτεί να ειναι μονο ευρωπαϊκού γένους οι δικαστές και οι δικηγόροι τους και οχι σημιτικής ράτσας, θα πρέπει επίσης να υποβληθούν σε ειδικές υγειονομικές εξετάσεις αφού λένε ότι όλοι ίδιοι και ίσοι δεν θα έχουν πρόβλημα.

Με βάση τους νομούς τους διαπράττουν τα παρακάτω αδικήματα απο το 2016 εις βάρος της σελίδας μας και με ρατσιστικά κίνητρα δεδομένου ότι οι αληθινοί ιδρυτές σε ολο τον κόσμο αυτών των σελίδων(και οχι μονο) ειναι Ιουδαίοι με θανάσιμο φυλετικό μίσος στο λευκό καυκάσιο γένος που ανήκω και που εχουν μάθει τον όχλο τα ακριβώς αντίθετα απο τα σχολεία ακόμα :

Αρθρο 5A:(Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
Aρθρο 19 ελευθερίας του λόγου.
-προσβολή προσωπικότητας
-Απατηλή πρόκληση βλάβης
-Δυσφήμηση
Αθέμιτος ανταγωνισμός
-Συκοφαντική δυσφήμηση
-Προσβολή της γενετησίας αξιοπρέπειας
-ρητορική μίσους με βάση την φυλη
Ηθική βλάβη
- Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications