Ελεύθερη πτώση για τον τουρισμό τον Αύγουστο

Χειρότερη από κάθε προσδοκία είναι η εικόνα του Αυγούστου για τον ελληνικό τουρισμό, με τις ακυρώσεις να είναι συνεχείς τις τελευταίες ημέρες και τους ξενοδόχους να ζητούν απεγνωσμένα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος έκανε λόγο για απώλειες 15 δισ. ευρώ, με βάση τα έσοδα 18 δισ. που καταγράφηκαν το 2019, κάτι που δεν μπορεί να καλυφθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

«Η μέση πληρότητα εξαμήνου για όλη τη χώρα δεν ξεπέρασε το 35% με τα μισά ξενοδοχεία κλειστά, ενώ τον χειμώνα που μας πέρασε η μέση πληρότητα εξαμήνου κυμαινόταν μεταξύ 50%-60% συνολικά. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για τεράστια πτώση και ότι έχουμε έναν χειμώνα μπροστά μας απ’ όπου δεν θα υπάρχουν έσοδα» επισήμανε ο κ. Τάσιος. Μάλιστα, μίλησε για παραπληροφόρηση που οδηγεί σε σωρεία ακυρώσεων λόγω φόβου και λανθασμένης εντύπωσης ότι οι προορισμοί είναι κλειστοί και εξήγησε ότι δεν υπάρχει lockdown στους προορισμούς όπου έχουν επιβληθεί πρόσθετα μέτρα για προστασία από τον κορωνοϊό.

«Η σεζόν Covid ρίχνει αυλαία τον Σεπτέμβριο με χαμηλές πληρότητες, όμως τα ισχυρά μέτρα προστασίας που επιβλήθηκαν σε κάποιες περιοχές προκάλεσαν σύγχυση αναφορικά με ύπαρξη lockdown και αυτό έφερε νέες ακυρώσεις» είπε και ζήτησε να γίνεται καλύτερη επικοινωνιακή διαχείριση, καθώς τα μέτρα ελήφθησαν για να είμαστε όλοι υγιείς.

Σύμφωνα με τον κ. Τάσιο, οι πληρότητες του Αυγούστου καταλήγουν να είναι μικρότερες από τις προσδοκώμενες, ενώ ο Σεπτέμβριος φαίνεται ότι είναι τουριστικά μισός μήνας και αρκετές εποχικές επιχειρήσεις θα κλείσουν έως τις 10 Σεπτεμβρίου. «Τολμώ να πω ότι η σεζόν τελείωσε άδοξα σε κάποιους προορισμούς» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΞ.

Ο κ. Τάσιος χαρακτήρισε «μαγικό στοίχημα» τη λήψη κατάλληλων εμπροσθοβαρών μέτρων στήριξης του κλάδου, ο οποίος περιμένει με αγωνία τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ώστε να του επιτρέψουν να επιβιώσει το 2021. «Ο προβληματισμός είναι τεράστιος όταν τα έσοδα κατρακυλούν στην περιοχή των 3 δισ. ευρώ, από τα 18 δισ. που ήταν πέρυσι. Χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα, όταν ο ανταγωνισμός στη Μεσόγειο θα ενταθεί» κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΞ, υποστηρίζοντας πως μεταξύ των μέτρων πρέπει να προβλεφθεί και ο πολλαπλασιασμός των δόσεων για εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο.

Οι σελίδες συμμοριτών και ελληνόφωνων έχουν άνοδο πάντως.. Αυτό σημαίνει ότι ο ραγιάς μπετόστοκος Νεοέλληνας με πτυχία και μεταπτυχιακά, ύστερα απο 10 χρονιά παρακμής οχι μονο δεν έχει ξυπνήσει αλλα έχει γίνει χειρότερος, όμοιος και γκουχου να γράψει ο Μητσοτάκης τρέχουν να πατήσουν Like οι χρήσιμοι δογματικοί ηλίθιοι που 40 χρονιά ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, για τους ελληνόφωνους κυρίως Σαουδαραβικής ράτσας που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ μετά το ΠΑΣΟΚ δεν έχεις να πεις τίποτα ειναι η σημιτική ράτσα τους έτσι . .

Στην Αμερική πάντως που ειναι ένας αχταρμάς απο διάφορες ράτσες δεν έπιασε η μαρξιστική πλύση εγκέφαλου απο το 2016 έλεγαν nazi το trump, οχι ότι στην Ελλάδα δεν επικρατεί χάος των λαών, επίσης οι έγκυρες ιουδαϊκές σελίδες τους στην Ελλαδα δεν ανέφεραν για την μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών που έκανε ο Τραμπ στην έγκυρη πηγή τους CNN USA

Τι σημαίνει αυτο? οτι ο Νεοέλληνας πρέπει να ειναι ο πιο ηλίθιος λαος ανά το κόσμο, εντωμεταξύ τα επιδόματα που παίρνει παιδιών γάμου πρόνοια κτλ ειναι απο κακούς ναζι, από εκεί αντέγραψαν το πρώτο σύστημα πρόνοιας στο κόσμο όλες οι αλλες χώρες για να το παίζουν άνθρωποι. Όμοιος και το 90% της σημερινής τεχνολογίας ειναι από κακούς ναζι. Άλλα τι να κάτσεις να πεις σε δογματικό ηλίθιο Νεοέλληνα που ολα τα βλέπει δογματικά? πολλοί ειναι δογματικές ράτσες ίδιες με τους μουσουλμανους και προσκολλούν σε δόγματα και κόμματα εφόρου ζωής, και αφήστε τα παραμυθία περί καθαρού ελληνικού DNA μερικοι έξυπνοι, αν ηταν καθαρό θα ειχαν όλοι την ομάδα αίματος των αρχαίων εκτός ότι θα ηταν όλοι ευρωπαϊκό καυκάσιο λευκό γένος. 10 χρονιά έχουν ίντερνετ και δεν ξέρουν καν αληθινή ιστορια ενώ το 2014-2017 μπορούσες να μάθεις αληθινή ιστορία από ανεξάρτητες πήγες. Πως γίνεται ενώ ιστορικά οι δημοκράτες Ιουδαίο-κομμουνιστες να έχουν φέρει μονο την παρακμή και τον όλεθρο και την καταστροφή να περιμένουν σωτηρία από αυτούς? αυτα συμβαίνουν όταν δεν φρόντισες να μάθεις αληθινή ιστόρια, μαλιστα εμφανίζονται ως προοδευτικοί ενώ ειναι το ακριβώς αντίθετο ως συνήθως ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λένε, τελευταία έφεραν το μεσαίωνα και στο ίντερνετ . Από αυτούς που ακόμα και όταν σχολιάζουν στο facebook προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες και χλευάζουν και ειρωνεύονται όσους δεν τρώνε το σανό τους περίμενε προκοπή ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications