Η Ελένη Φιλίνι για Wikipedia: «Με εκνεύρισε πάρα πολύ, έφτασα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος» (video)

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή και εκτός από το νέο της look και την παράσταση «Δον Καμίλο» που θα πρωταγωνιστήσει, μίλησε και για έναν γεγονός που την ενόχλησε.

Στην αναφορά του ενός από τους παρουσιαστές, Γρηγόρη Γκουντάρα, για την καλλιτεχνική της πορεία και πιο συγκεκριμένα για τη χρονιά 1985, όπου αναφέρεται στη wikipedia ότι είχε γυρίσει 6 βιντεοταινίες, η ίδια το διέψευσε και μάλιστα αυτή η ιστορία δήλωσε πως την έχει εκνευρίσει πολύ.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Επίσης έχω διαβάσει ότι μόνο σε μια χρονιά έκανες έξι βιντεοταινίες, το 1985»

Ελένη Φιλίνη: «Αδύνατον! Το 1985 έκανα την πρώτη μου! Όχι, ποιος σου το είπε αυτό; Η Wikipedia λέει ότι θέλει. Αυτοί εκεί γράφουν χωρίς καμία υπογραφή. Δεν ξέρεις ποιος είναι, δεν μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο, να πας να τους δεις. Από που και ως που λέει ο καθένας ότι του κατέβει; Δεν ισχύει τίποτα από αυτά»

Παλιότερα,όπως αποκάλυψε και η ίδια, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε κάνει λάθος την ηλικία της. Αναγκάστηκε και έφτασε μέχρι τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος χωρίς όμως να μπορέσει να βγάλει κάποια άκρη.

«Πλέον δεν ασχολούμαι με αυτά. Και για την ηλικία μου έγραφαν ότι ήθελαν. Και κάποια στιγμή με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Το έψαξα πάρα πολύ και μάλιστα έφτασα και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος». Που φυσικά την έγραψε κανονικά.

Κάνει τέτοια πράγματα η έγκυρη πηγή Wikipedia? και που να ήξερε σε ποιους ανήκει αυτή και δεκάδες αλλες έγκυρες πήγες , αλλα και τι είδους άτομα γράφουν εκεί, και αυτά που γράφουν για αυτήν ειναι το λιγότερο, η συγκεκριμένη έγκυρη πηγή (για τον όχλο) ειναι γεμάτη ψέματα και προπαγάνδες μεγάλης σημασίας, εκτός απο Link προς άλλες έγκυρες πήγες τους, από ιστορία δε τι να μπαίνεις σε μαρξιστική σελίδα τι να μπαίνεις στην Wikipedia ειναι ένα και το αυτό. Η ειρωνεία όλων ειναι ότι αυτοί που ψεύδονται στα πάντα εμφανίζονται ως κήρυκες της αληθείας! και έχουν φτάσει στο σημείο να βγάζουν fake news ότι τους ενοχλεί από ελάχιστες ανεξάρτητες σελίδες..και όσο ο όχλος κάνει δεδομένα τα ψέματα τους, τοσο πιο χειρότερα λένε με άμεσες επιπτώσεις στην ζωή τους πλέον, μέρα με την ήμερα χρόνο με το χρόνο, που πλέον η κατάσταση του όχλου ειναι απελπιστικά τραγική. Έφτασαν σε σημείο να λένε ότι τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας, δεν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες , δεν υπάρχουν αδίσταχτοι, οι δε μασόνοι ειναι θεωρίες συνωμοσίας..! αν δεν το ξέρετε ζείτε σε παράδεισο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications