Δικογραφία για σελίδα «γονέων» στο Facebook κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία!

Έρευνες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! που κάνει την πάπια για δεκάδες εγκληματικές οργανώσεις και σελίδες αναρχοκομμουνιστων. Η φερόμενη ελληνική αστυνομία και η φερόμενη ελληνική δικαιοσύνη ειναι ανύπαρκτη όσο άφορα ελληνόφωνους μονο όταν δίνουν αυτοί εντολή τρέχουν πανικόβλητοι ..

Tο παρακάτω post ειναι από την γνωστή lifo.gr και παριστάνουν τους άσχετους, μαντέψτε ποιοι κατέβασαν την σελίδα απο facebook και έδωσαν εντολή να συλλάβουν τους διαχειριστές:

Δικογραφία σχηματίζεται για σελίδα στο facebook που προτρέπει γονείς και κηδεμόνες να αντιτεθούν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για συνολικά τρεις σελίδες παρόμοιου περιεχομένου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Η μεγαλύτερη σε απήχηση από αυτές τις σελίδες στο Facebook, είχε συγκεντρώσει μέσα σε 48 ώρες περίπου 20.000 άτομα, έχοντας σαν κεντρικό σύνθημα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο».

Μάλιστα στο logo που είχαν «δανειστεί» από αντίστοιχη κυπριακή σελίδα, ένα παιδί παρουσιαζόταν να φορά μάσκα με το σύνθημα "I can't breath".

«Κατέβασαν» την σελίδα Εδώ και λίγη ώρα πάντως, η επίμαχη σελίδα δεν είναι δημοσίως ορατή στο Facebook, και όποιος την αναζητά ενημερώνεται από την πλατφόρμα πως «το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν» και «αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή ο κάτοχος κοινοποίησε το περιεχόμενο μόνο σε μια μικρή ομάδα ατόμων, άλλαξε τα άτομα που μπορούν να το δουν ή το περιεχόμενο έχει διαγραφεί.»

Η δικογραφία αναμένεται να σταλεί αύριο στις δικαστικές αρχές και η Δίωξη θα περιμένει στη συνέχεια το «πράσινο φως» για να εντοπίσει τους διαχειριστές αυτών των σελίδων και να τους φέρει προ των ευθυνών τους. Κεραμέως: Μάσκα από το νηπιαγωγείο Εν τω μεταξύ, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως προανήγγειλε σήμερα πως από τη νέα σχολική χρονιά, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική από τους μαθητές του νηπιαγωγείου μέχρι εκείνους του λυκείου.

Όπως είπε, αυτή ήταν η εισήγηση της επιτροπής των ειδικών προς τα σχολεία, η οποία έγινε δεκτή από το υπουργείο Παιδείας «με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας στις ηλικίες του νηπιαγωγείου και των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού», δήλωσε η υπουργός. Η εισήγηση έγινε δεκτή και τα μέτρα θα ανακοινωθούν επισήμως την Δευτέρα.

-----

lifo.gr που ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα με την υποστήριξη του όχλου, όπως και αλλες ελληνόφωνων, τόσα χρονιά ταΐζουν το τέρας με καθε τρόπο και υιοθετούν ότι τους λένε οι συμμορίτες, τώρα ειναι αργά για δάκρυα..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications