Ξεσπά η Γωγώ Τσαμπά για το “λουκέτο” στα πανηγύρια!

Για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε πανηγύρι που διοργανώθηκε στο Γουδή μίλησε στο Star, η Γωγώ Τσαμπά.Η γνωστή ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών εξέφρασε τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στο πανηγύρι σημειώνοντας:

«Σε ένα πανηγύρι που πάμε δεν μπορεί να είναι από το εξωτερικό κάποιος , στην ουσία είναι οικογένειάς από τον ίδιο τόπο από τις ίδιες γειτονιές , από το ίδιο χωριό, άρα δε μιλάμε για κάτι ξένο. Και το πανηγύρι αυτό είναι , δηλαδή θα πιαστεί η παρέα.

Εσείς που είστε από τη Θεσσαλονίκη πχ δε θα πιαστείτε να χορέψετε με έναν ξένο θα έχετε έρθει με παρέα και θα χορέψετε, τη δική σας παρέα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στην αρχή δε σηκώθηκε καν ο κόσμος να χορέψει.

Σηκωθήκανε στα τραπέζια τους και μετά ξέφυγε λίγο για…μπορεί να συνέβη για πέντε λεπτά , δέκα βαριά , λίγο η νεολαία και πάλι ήταν πηγαδάκια πηγαδάκι, δε νομίζω να κάνανε τόσο κακό.

Είναι και λίγο το ποτό και λίγο ο ενθουσιασμός , σηκωθήκανε και χορέψανε, επικράτησε και για 20 λεπτά αυτό το πράγμα , επικράτησε».

Κλείνοντας, η Γωγώ Τσαμπά τόνισε:

«Δε νομίζω ότι είναι λόγος για να κλείσουν πάλι τα πανηγύρια. Θα γίνει διασπορά του ιού στα πανηγύρια. Κανένα πρόβλημα Κλείστε τα! Στηρίξτε όμως όλον αυτό τον κόσμο , δεν είναι μόνο οι μουσικοί».

Τι να στηρίζουν μαντάμ? αυτοί στηρίζουν μονο ελληνόφωνες σημιτικές ράτσες, και που ειναι γεμάτες όλες οι έγκυρες πήγες τους, συνωστισμός γίνεται απο ελληνόφωνους με σημιτικά μούτρα σε έγκυρες πήγες τους, ο κάθε ελληνόφωνος δηλώνει αρθρογράφος μπαίνει σε έγκυρες πήγες τους και έχει μόνιμη σύνταξη, αφού ειναι και ανίκανοι να κάνουν άλλη δουλειά, πολλοί μάλιστα δεν ειναι καν δημοσιογράφοι ενώ αυτοαποκαλούνται ως τέτοιοι(!), έφτασαν στο σημείο να τους μοιράζουν και χιλιάδες ευρώ δεν τους φτάνουν αυτά που παίρνουν στα κρυφά, ούτε που ειναι στην πρώτη θέση με τρελή προώθηση google facebook , ακόμα και στο youtube προωθούν μονο συγγενικές τους ράτσες, ο άλλος ο ελληνόφωνος Σαουδάραβας από την Κρήτη με το που έδειξε την σημιτική φάτσα του και είδαν ότι ειναι δικός τους τρελή προώθηση το κανάλι του. Πιο παλιά προωθούσαν μια ελληνόφωνη Ιουδαία με κλεμμένο( ως συνήθως) τραγούδι και μουσική ... Και κανένας δεν εχει καταλάβει τίποτα τι γίνεται, μάλιστα νομίζουν ότι οι λεγόμενοι κομμουνιστες ειναι ιδεολογία ενώ ειναι σημιτικές ράτσες που αλληλοϋποστηρίζονται...

ΥΓ: Στο Protothema.gr έδωσαν 310.000 ευρώ, ποσά έχουν δώσει τόσα χρόνια στα κρυφά? κάτσε εσύ και δούλευε κορόιδο! ενώ αυτοί δουλεύουν εσένα με δεκάδες έγκυρες πήγες τους επι χρονιά και τους πατάς και like! ο Θέμος Αναστασιάδης πάντως τους έκανε νερά και τον ξαπόστειλαν πριν την ώρα του, δείτε τι γράφουν για αυτόν στην έγκυρη πηγή τους βικιπαίδεια, οποιος εχει μυαλό θα καταλάβει , να μην λένε οι ηλίθιοι ότι λέμε και θεωρίες συνωμοσίας επειδή έχουν χαμάλη αντίληψη/νοημοσύνη και δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρο τους..

ΥΓ 2 :Όταν μοίραζαν λεφτα στις έγκυρες πήγες έδωσαν εντολή στο facebook μεσώ των "ellinika hoaxes" για μηδαμινή απήχηση, αυτό δεν το έχουν ξανα κάνει πέρα απο μια απόπειρα να κατεβάσουν ολόκληρη την σελίδα facebook, και επι 3-4 μήνες μηδαμινή απήχηση σαν μην βάζεις καν στο facebook :

Στην google το έχουν κάνει ήδη από το 2017 και οχι μονο αυτό διέγραψαν και το ιστορικό google analytics ώστε να μην φαίνεται η τεράστια πτώση ...Αυτά για να δουν κάποιοι τι πόλεμο κάνουν σε ανεξάρτητες πήγες επι σειρά ετών με καθε τρόπο, και πόση σημασία δίνουν τι σελίδες πρέπει να διαβάζει ο όχλος ώστε να τον ελέγχουν, και μετά μιλάνε για δημοκρατία, και καυχιούνται κιόλας οτι η έγκυρη πηγή τους lifo.gr ειναι στην πρώτη θέση ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications