Τράγκας: «Με τα λεφτά που πήραν τα κανάλια θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα νοσοκομείο»

Με βάση τα όσα διαβάζω για τα ποσά που δόθηκαν στα κανάλια σε συνδυασμό με τις χορηγίες και τις δωρεές στους λοιμωξιολόγους, έγινε μεγάλο πάρτι, με απόντα τον ελληνικό λαό κλεισμένο στα σπίτια του.

Αυτά τα δελτία του ΣΚΑΙ με την κα. Κοσιώνη και τον κ. Στραβελάκη και το «Μένουμε Σπίτι» και όλα αυτά του κ. Παπαδόπουλου, γιατί κι αυτός ανήκει στο ΣΚΑΪ, ως εργαζόμενος, στοίχησαν πολλά λεφτά. 1.589.000 ευρώ. Είναι πολλά λεφτά.

Έμεινε σπίτι ο ελληνικός λαός. Ήταν μία έμπνευση του κ. Μητσοτάκη. Αντί να δώσει δωρεάν το σποτ, μέσω του ΕΣΡ, όπως όλα τα κοινωνικά μηνύματα.

Για τα τροχαία δυστυχήματα είναι δωρεάν τα σποτ. Επίσης για την ενδοοικογενειακή βία δεν χρειάζεται να πληρώσει το κράτος για να περάσει μηνύματα ή για τις γραμμές ψυχολογικής στήριξης.

Επίσης το ίδιο ισχύει για τα μηνύματα που αφορούν το αλκοόλ και τα παιδιά.

Για τον covid όμως, επειδή έπρεπε να αποθεωθεί ο κ. Μητσοτάκης, μοίρασε 20 εκατομμύρια του φτωχού ελληνικού λαού.

Το κάνει τακτικά η οικογένεια αυτή. Στην πολιτική της ιστορία, θα δείτε γεγονότα που δείχνουν ότι έχει μια μανία και με τις ΜΚΟ και με την υπόθεση Καλτσεστρούτσι και με τη Siemens. Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό.

Είκοσι εκατομμύρια ευρώ διανομή χρήματος από το φτωχό ελληνικό λαό σε όλα τα ταμεία των καναλιών και νομίζω ότι το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε πολίτης, δεν τον έσωσαν. Μάλλον τον έγδαραν.

Θα έπρεπε και ορισμένοι όπως και ο εκλεκτός ηθοποιός, ο κ. Παπαδόπουλος και άλλοι, να μην ευθυγραμμίζονται τόσο με κάτι που είναι εξόχως αντιλαϊκό, εξόχως αντιδημοκρατικό, επειδή ανήκουν και δουλεύουν οι άνθρωποι και καλά κάνουν στα ταμεία διαφόρων καναλιών. Δόξα το Θεό, αυτά είναι αντιληπτά από τον ελληνικό λαό. Και σύντομα θα δούμε και αποτελέσματα. Αποτελέσματα πολιτικής και κοινωνικής πλεύσης.

Έγινε διανομή 20 εκατομμυρίων για κάτι που θα μπορούσε να δοθεί δωρεάν. Είχα ακούσει βέβαια ότι ο κ. Παπαδόπουλος δεν πήρε ούτε δραχμή. Και καλά έκανε.

Ωστόσο το κανάλι που δουλεύει πήρε ένα εκατομμύριο.

Άρα ο κος Παπαδόπουλος που όπως λέει δεν είναι πολιτικά ευθυγραμμισμένος με αυτή την κυβέρνηση, το έκανε για το κανάλι. Για το κανάλι στο οποίο έχει η εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση.

Δεν θέλω να θίξω τον κ. Παπαδόπουλο που είναι και γνωστός και αγαπητός. Θέλω να πω ότι πέσανε πάρα πολλά λεφτά για να δημιουργηθεί μία καμπάνια η οποία πληρώθηκε από την τσέπη του ελληνικού λαού για να τον κλείσει στο σπίτι και να καταστραφεί.

Γιατί το lockdown ισοπέδωσε την ελληνική οικονομία. Το lockdown, αυτό που λέμε ότι έσωσε τους Έλληνες, έφερε την πρώτη αιτία θανάτου. Τη φτώχεια.

Θα με θυμηθείτε, αργά ή γρήγορα άπαντες. Έφερε την πρώτη παγκοσμίως αιτία θανάτου: τη φτώχεια και την ανεργία στην Ελλάδα

Οι ελληνικές παραλίες είναι άδειες. Αντίθετα είναι γεμάτες στο γαλλικό Νότο, όπως και στη Μαγιόρκα από Γερμανούς αλλά και στη Ισπανία που είχαν χιλιάδες νεκρούς.

Εκεί, όμως η κυβέρνηση τους δε διώχνει τους τουρίστες. Δεν έχει κάνει κλίβανο τη χώρα. Δεν την έχει κάνει θάλαμο αποστειρωμένο.

Και ενώ υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, ο κ. Μητσοτάκης, μοίρασε λεφτά για να αποθεωθεί. Ενώ παράλληλα δημιουργείται το ερώτημα πόσο γνήσια ή original είναι αυτή η λίστα που τελικά βγάλανε ετεροχρονισμένα.

Γιατί τη βγάζει δύο μήνες μετά; Ο κ. Πέτσας μας είπε για να ολοκληρωθεί η καμπάνια. Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η κυβέρνηση που διανέμει μόνη της ή μέσω διαφημιστικής λεφτά, ξέρει από τη αρχή πόσα χρήματα θα πάρει ο καθένας.

Άρα γιατί εξ’ αρχής δεν βγάζει τη λίστα με τα αντίστοιχα ποσά; Είναι σαθρό το επιχείρημα ότι «περίμενα να ολοκληρωθεί η καμπάνια για να βγάλω ακριβώς τα λεφτά που θα πάρει ο καθένας». Αφού από την αρχή, την ώρα που γίνεται η διανομή του κέικ, ξέρουν πόσα θα πάρει κάθε μέσον στη χώρα. Επομένως γιατί γίνεται αυτό; Μήπως για να μαγειρευτούν τα ποσά;

Σκεφτείτε όμως και κάτι άλλο. Κάποιοι που πήραν τα λεφτά, δε λένε κουβέντα τώρα για την εθνική καταστροφή. Έχουν περιοριστεί στο τέλος των ειδήσεων να λένε κάποιες κουβέντες και αυτές με το ζόρι. Το μόνο που λένε είναι ότι θα επανέλθει το lockdown. Το μόνο που συνεχίζουν να κάνουν είναι αντί να λένε ότι καταστράφηκαν τα νησιά μας, ότι καταστράφηκαν τα ταμεία των επιχειρήσεων εστίασης, ότι έμειναν άνεργοι χιλιάδες άνθρωποι, ότι δεν άνοιξαν τα ξενοδοχεία, είναι για τα κρούσματα και εάν θα επανέλθει το lockdown. Έτσι όμως θα καταστραφεί πλήρως η χώρα.

Αναπόφευκτα θα πάμε σε πέμπτο μνημόνιο και σε εθνικό ακρωτηριασμό. Τα αδύναμα οικονομικά κράτη υποκύπτουν σε εθνικές παραχωρήσεις.

Θέλω να σημειώσω επίσης το εξής: Χθες διαβάζοντας τη λίστα κατάλαβα γιατί έφυγα από το Αction24. Και μάλιστα με sms. Γιατί τα χρήματα ήταν πολλά. Με απέλυσε ο Μητσοτάκης. Όταν το Αction24 είναι ένα περιφερειακό κανάλι και παίρνει 170.000 ευρώ για να παίξει το «Μένουμε Σπίτι», αλλά και 49.000 ευρώ για την ιστοσελίδα του, δηλαδή περίπου 220.000 πώς θα κρατήσει τον Τράγκα που έβγαζε τον Ντιντιέ Ραούλ στο πρόγραμμα του και όλους όσους αμφισβητούσαν τους πρακτικές των λοιμωξιολόγων;

Πως θα κρατήσει τον Τράγκα που έβγαζε την μεγάλη έρευνα του Τζέιμς Κορμπέτ για τον Μπιλ Γκέιτς, όταν την ίδια ώρα ο ΣΚΑΙ έκανε συμπαραγωγές με τη Microsoft;

Τα λεφτά επομένως ήταν πάρα πολλά. Για αυτό έφυγα αστραπιαία με sms.

Πώς ήταν δυνατόν να μείνω εγώ που έφερνα στο φως την έρευνα για τον Μπιλ Γκέιτς, την ώρα που η Microsoft έκλεινε συναντήσεις με την κυβέρνηση στην Αθήνα με τον αγαπητό κ. Μητσοτάκη και ταυτόχρονα συμπαραγωγές Microsoft με ΣΚΑΙ.

Ποιος πλήρωσε αυτές τις συμπαραγωγές;

Και ποιος είπε στον πρωθυπουργό να μετάσχει ως μεσάζων της Microsoft, σε συμπαραγωγή ΣΚΑΙ- Microsoft;

crashonline.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications