ΕΕ προς τα κράτη - μέλη: Να ξεκινήσει νωρίτερα ο εμβολιασμός των πληθυσμών κατά της γρίπης

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι τα κράτη μέλη της ΕΕ θα πρέπει να ξεκινήσουν φέτος νωρίτερα και σε ευρύτερη κλίμακα τις εκστρατείες εμβολιασμού των πληθυσμών τους κατά της γρίπης ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος να υπάρξουν ταυτοχρόνως ξεσπάσματα γρίπης και Covid-19 το φθινόπωρο.

Η Κομισιόν θέλει να προληφθεί ο κίνδυνος τα νοσοκομεία να κορεστούν για άλλη μια φορά από ένα πλήθος ασθενών, όπως συνέβη στην κορύφωση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην Ευρώπη τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

"Ταυτόχρονα ξεσπάσματα εποχικής γρίπης και Covid-19 θα ασκήσουν μεγάλη πίεση στα συστήματα υγείας", αναφέρει σε έγγραφό της, στο οποίο παρατίθεται ένας κατάλογος με τις ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν για να προετοιμαστούν τα κράτη μέλη της ΕΕ για ένα πιθανό μεγάλο δεύτερο κύμα Covid-19 το φθινόπωρο.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τις κυβερνήσεις να προχωρήσουν νωρίτερα στον εμβολιασμό των πληθυσμών των χωρών τους για τη γρίπη, το καλοκαίρι. Συνήθως τα εμβόλια για την γρίπη γίνονται στην Ευρώπη το φθινόπωρο.

Οι Βρυξέλλες κάλεσαν επίσης φέτος τα κράτη μέλη της ΕΕ να αγοράσουν περισσότερα εμβόλια κατά της γρίπης και να αυξήσουν τον αριθμό των ανθρώπων που θα εμβολιαστούν.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε επίσης τα κράτη μέλη να υποβάλουν σε διαγνωστικά τεστ για SARS-CoV-2 περισσότερους ανθρώπους και να δημιουργήσουν επαρκή συστήματα ιχνηλάτησης.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί οι κυβερνήσεις να χρησιμοποιούν εφαρμογές ιχνηλάτησης επαφών που θα λειτουργούν διασυνοριακά εντός των χωρών της ΕΕ. Ωστόσο σε αυτό το στάδιο μόνο 10 από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ έχουν θέσει σε λειτουργία τέτοιες εφαρμογές. Μπλα μπλα μπλα....

Οργανωμένη τρομοκρατία πέρυσι φέτος ειναι απασχολημένοι με το Covid-19 :

Ανάμεσα σε αυτές τις έγκυρες πήγες βρίσκεται και το ελληνικά hoaxes που έχει ανοσία σε αγωγές και μηνύσεις, τώρα που ξύπνησαν κάποιοι για το ρόλο της μετά από 5 χρονιά. Το ότι λεγόμενος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ιδρύθηκε το 1948 προφανώς δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν, ούτε ότι ειναι παρακλάδι του μασονικού ΟΗΕ που επίσης ίδρυσαν το 1945 ως στρατο κατοχής της ισοπεδωμένης Γερμανίας, το να βλέπεις να τσιρίζουν υπέρ εμβολίων αυτοί που λένε ψέματα στα πάντα δεν ειναι και ότι καλύτερο, για παράδειγμα μιας και μιλάμε για Γερμανία και "κακούς ναζι" ,βρείτε κάπου σε μια έγκυρη πηγή τους να γράφουν ότι η μασονία και ο ιουδαϊσμός κήρυξε πολεμο στην Γερμανία και άρχισε τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όπως έγραφαν οι εφημερίδες της εποχής. Και μένα δεν μου κάνει εντύπωση πλέον γιατί επικρατεί τέτοια ηλιθιότητα παντού και οι περισσότεροι λειτουργούν σαν ρομπότ και κανουν δεδομένα ότι τους λένε ακόμα και αν δεν έχουν λογική εκτός οτι ειναι μαζεμένοι ως προβατα σε άγκυρες πήγες τους και τους δουλεύουν μέρα νύχτα και δεν καταλαβαινουν τίποτα,και δεδομένου ότι έχεις κανει μονο δυο εμβόλια και σπάνια έχεις αρρωστήσει που και αυτο να γινόταν χωρίς φάρμακα διαρκούσε μια δυο μέρες απλής αδιαθεσίας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications