Τρίκαλα: Απαρηγόρητος ο πατέρας της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή – «Θέλω να βρεθεί η αλήθεια»

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου του 16χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό, το πρωί της Τετάρτης μπροστά από το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 16χρονη έφερε μώλωπες σε όλο της το κορμί. Δεν αποκλείεται ωστόσο το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε λένε «έγκυρες πήγες» προετοιμάζοντας την συγκάλυψη? .

«Έφυγε το λουλούδι – Θέλω να βρεθεί η αλήθεια»

«Έφυγε το λουλούδι. Δεν πιστεύω ότι έχει πέσει μόνη της η κόρη μου. Θέλω να βρεθεί η αλήθεια» λέει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 16χρονης, ο οποίος ζητάει να μάθει πως χάθηκε το παιδί του.

Σύμφωνα με την αδερφή της, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Στις 3 το πρωί άρχισαν να την αναζητούν. Στις 5 τα ξημερώματα ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στην αδερφή της. «Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε», είπε η δίδυμη αδερφή της.

Η αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις προκειμένου να λύσει τον γρίφο με δεδομένο ότι το κορίτσι δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

«Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος», ανέφερε η δίδυμη αδερφή της

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications