Πώς ένα UFO απήγαγε και σκότωσε ... ένα ελάφι

Αρκετοί εργάτες που έκαναν δεντροφύτευση ήταν μάρτυρες ενός σπάνιου και τρομακτικού γεγονότος - ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο αιωρείται πάνω από τα ελάφια, και στη συνέχεια με τη βοήθεια μιας δέσμης έπιασε ένα ελάφι.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες σχετικά με τις απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινους και περίεργες επώδυνες ιατρικές αναλύσεις. Ταυτόχρονα, οι εξωγήινοι απαγάγουν όχι μόνο ανθρώπους, αλλά και ζώα.

Υπάρχουν εικασίες ότι ακρωτηριασμοί βοοειδών είναι στην πραγματικότητα αποτέλεσμα εξωγήινων ιατρικών πειραμάτων σε ζώα και στη δεκαετία του 60 και του '50, ηταν συχνό φαινόμενο η απαγωγή αγελάδων, και οι περίεργοι ακρωτηριασμοί. Υπάρχουν ενδείξεις ότι και άγρια ​​ζώα πέφτουν θύματα εξωγήινων .

Αυτή η ιστορία άφορα ελάφια και στάλθηκε στο Εθνικό Κέντρο Αναφορών UFO των ΗΠΑ (NUFORC) στις 25 Φεβρουαρίου του 1999 . Η ομάδα βρισκόταν στα βουνά Cascade της πολιτείας της Ουάσιγκτον, περίπου 20 μίλια δυτικά του ηφαιστείου Mount Helens.

Εκείνη την ημέρα, έκαναν δεντροφύτευση στην πλευρά ενός βουνού. Ήταν ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωινό, οι εργάτες έκαναν διάλειμμα, και μόνο τότε τους τράβηξε την προσοχή ένα κοπάδι ελαφιών στην κοιλάδα. Τα κοπάδια ελαφιών δεν ήταν ιδιαίτερα σπάνια σε αυτήν την περιοχή, αλλά το θέαμα ήταν αξιοσημείωτο, έτσι οι εργάτες άρχισαν να παρατηρούν τα ελάφια με θαυμασμό. Και τότε συνέβη κάτι πολύ περίεργο.

Ένας από τους εργάτες παρατήρησε ότι κάτι ακατανόητο άρχισε να κατεβαίνει από τον ουρανό αργά πάνω από την κοιλάδα και στην αγέλη ελαφιών, έμοιαζε με κάτι οβάλ, στην επιφάνεια του οποίου υπήρχαν "δύο ρίγες". Από απόσταση, το αντικείμενο έμοιαζε σαν αλεξίπτωτο, αλλά γρήγορα έγινε σαφές ότι δεν ηταν αλεξίπτωτο το αντικείμενο σταμάτησε την κάθοδο και έμεινε ακίνητο στο ίδιο ύψος.

Ταυτόχρονα, μετακινήθηκε σιωπηλά κατευθείαν στο μέρος όπου ηταν τα ελάφια. Όταν το αντικείμενο πλησίαζε, οι εργαζόμενοι συνειδητοποίησαν ότι εξωτερικά έμοιαζε με έναν μικρό δίσκο, με διάμετρο όχι μεγαλύτερη από 3 μέτρα. Στην επιφάνεια του δίσκου υπήρχαν δύο κηλίδες λευκού και κόκκινου χρώματος.

Ο δίσκος αιωρήθηκε πάνω από τα ελάφια που τρόμαξαν και άρχισαν να τρέχουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, προσπαθώντας να φύγουν από το σημείο και να κρυφτούν πίσω από τα δέντρα.

Σε ένα από τα ελάφια ξαφνικά ηταν σαν κάτι να το εμπόδιζε να τρέξει, και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι τρομοκρατήθηκαν βλέποντας μια ακτίνα φωτός από το ιπτάμενο δίσκο προς σε αυτό το ελάφι, το σήκωσε στο αέρα και το τράβηξε προς το μέρος του.

Στη συνέχεια, το αντικείμενο έφυγε με μεγάλη ταχύτητα προς την κορυφογραμμή, και το ελάφι ηταν εντελώς ακίνητο κάτω από τον πυθμένα του,σαν ένα έντομο σε κεχριμπάρι όπως είπαν, ο δίσκος εξαφανίστηκε πίσω από την κορυφογραμμή για λίγο, και στη συνέχεια με μεγάλη ταχύτητα ανέβηκε στον ουρανό. Επιπλέον, όταν έφυγε, δεν υπήρχε κανένα ελάφι απο κάτω του.

Αυτή η ιστορία στάλθηκε στο NUFORC λίγες μέρες αφότου συνέβη, και δύο ερευνητές ο Peter Davenport και ο Robert Fairfax πήγαν στο σημείο για να αναζητήσουν πιθανά ίχνη παρουσίας UFO. Βρήκαν αρκετούς εργαζόμενους που ηταν μάρτυρες και τους ρώτησαν λεπτομέρειες. Οι μαρτυρίες των εργαζομένων ηταν πραγματικές, και όλοι θεωρήθηκαν αξιόπιστοι άνθρωποι.

Και τότε βρήκαν το πτώμα ενός νεκρού ελαφιού, το οποίο βρισκόταν στο σημείο όπου το UFO το είχε απαγάγει. Κατά την εξέταση του πτώματος, δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί η αιτία του θανάτου του ζώου, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια στο σώμα. Ήταν απαραίτητο να παραδοθεί το πτώμα του ελαφιού σε εργαστήριο και να μελετηθεί, αλλά οι ερευνητές της NUFORC δεν είχαν τέτοια δυνατότητα.

Αυτή η ιστορία είχε αρκετά δύσκολα σημεία για τους ερευνητές. Για παράδειγμα, οι εργάτες ήταν ισπανόφωνοι δεν γνώριζαν αγγλικά, οπότε ρωτήθηκαν μέσω ενός τοπικού μεταφραστή, ο οποίος θα μπορούσε να μην μεταφράσει σωστά αυτά που έλεγαν η λανθασμένα. Επιπλέον, αποδείχθηκε μεγάλος αρνητής για ότι άφορα σχετικά με τα UFO και μετέφραζε τις μαρτυρίες των εργατών πολύ απρόθυμα. Για αυτόν, τα λόγια τους φαίνονταν εξωτικά και έμοιαζαν περισσότερο με ανοησίες.

Μια άλλη πτυχή ήταν ότι μετά την αρχική έρευνα, οι αυτόπτες μάρτυρες δίσταζαν να μιλήσουν ξανά για το τι είχε συμβεί η και αρνήθηκαν να πουν οτιδήποτε ξανα για το θέμα. Φαινόταν σαν να είδαν κάτι πολύ παράξενο, αλλά είτε κάποιος τους είπε να μην ξανα μιλήσουν για το θέμα είτε γελοιοποιήθηκαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications