Τραγωδία στο Μάτι: Σε απολογία σήμερα η Ρ. Δούρου  δεν θα μπορεί να κοιμηθεί τώρα (!)

Η πρώην περιφερειαρχής Αττικής Ρένα Δούρου αναμένεται σήμερα να προσέλθει προκειμένου να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Αθηνών Αθανάσιο Μαρνέρη για την υπόθεση της πύρινης λαίλαπας στην Ανατολικής Αττικής, η οποία τον Ιούλιο του 2018 οδήγησε στον θάνατο 102 ανθρώπους.

Η κ. Δούρου, η οποία είναι μεταξύ των 20 κατηγορουμένων στην εν λόγω υπόθεση, αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Σημειώνεται ότι από την τοπική αυτοδιοίκηση έχουν προσέλθει στον ανακριτή κ. Μαρνέρη, οι κατηγορούμενοι δήμαρχοι Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου Ηλίας Ψινάκης και Ευάγγελος Μπουρνούς, αντίστοιχα, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Είχες υποψίες ότι όλο το φερόμενο σύστημα δικαιοσύνης ειναι επίσης σημιτικό, αλλα τελευταία το επιβεβαίωσες, με πολλούς τρόπους εκτός ότι στο φερόμενο κράτος έπρεπε να έχει δωρεάν δικαιοσύνη, λογική δικαιοσύνης σημιτικού τύπου: πρέπει να πληρώνεις δικηγόρο και αν δικαιωθείς...

Η Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνει την πάπια σε σχετικά email σχετικά με την δράση των ελληνόφωνων που δρουν ανεξέλεγκτα και στο ίντερνετ και παραβιάσουν ακόμα και τους δικούς νομούς, στην περίπτωση δε που πάρεις τηλέφωνο ειναι σαν μιλάς με ρομπότ, και οχι με ανθρώπους, εκτός μικρές εξαιρέσεις. Το πως δουλεύει ολο αυτο το μασονικό σύστημα μονο ο Γιαχβέ ξέρει..

Πρόσφατα έστειλες email σε αστυνομικό τμήμα Πάτρας προσπαθώντας να γράψεις με το υποκριτικό σημιτικό τρόπο όπως έχουν μάθει όλοι, σχετικά με ένα περιστατικό, γιατί οι συμμορίτες το παρουσίασαν ότι άφορα αυτούς και μια έγκυρη πηγή τους το περιστατικό που έβαλαν, ότι τους απειλούν και καλα, για να το παίξουν θύματα, ακριβώς μια μέρα πριν την απόπειρα δολοφονίας του Χίου, ενώ έχεις υποψίες ότι ουδεμιά σχέση είχε με την έγκυρη πηγή τους , και η ερωτηση ηταν άπλα αν έχει σχέση το τάδε περιστατικό στην Πάτρα με αυτή την ιστοσελίδα συμμοριτών (όνομα).

Περάσαν δυο μέρες και καμιά απάντηση, (οι συμμορίτες οπού στείλουν μήνυμα αμέσως τους απαντούν όλοι στα πάντα), παίρνεις τηλέφωνο ΑΤ Πατρών αξιωματικό υπηρεσίας λέει, και ρωτάς λειτουργεί το επίσημο email? ναι λέει,τότε γιατί δεν απαντήσατε εδώ και δυο μέρες? τι το έχετε τοτε αφου δεν απαντάει κάνεις, για να το παίζεται ότι είστε προχωρημένοι? και του λες ότι το τάδε περιστατικό που έγινε στην πόλη τους και αν έχει σχέση με μια σελίδα συμμοριτών βάζοντας και σάλτσες αυτά τα υποκριτικά ως πολίτης αυτής την χωράς θέλω επίσημη ενημέρωση γιατί ξέρω τι αδίσταχτοι ειναι και πως ψεύδονται στα πάντα, και δεν ξέρω και πάρε τηλέφωνο το πρωί, και για τέτοια θέματα ειναι αρμοδία η Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εκεί να ρωτήσεις, και του λες και αυτοί τα ίδια κάνουν δεν απαντούν, οχι λεει ειναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν, ναι αμέ δυο μήνες τους ενοχλείς και κάνουν το κορόιδο, και αν πάρεις τηλέφωνο σε περίπτωση που πετύχεις κανέναν νορμάλ άτομο γιατί οι περισσότεροι ειναι σαν βιολογικά ρομπότ προφανώς έχουν μπει εκεί με λάθος κριτήρια , λένε οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για τους συμμορίτες ότι τους έχουν δέσει τα χεριά .

Να κάνετε καταγγελία λέει και το ένα και το άλλο και αυτός, λες και θα γίνει τίποτα, και τους λες αφού στην σελίδα τους γράφουν "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη" βλέπεις εσύ καμια προστασία του Πολίτη από τους συμμορίτες? εγώ θα τρέχω αντί να τρέχουν αυτοί? όπως έστειλες και στοιχειά στην φερόμενη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χωρίς καμιά απάντηση από Απρίλιο, και άρχισε τα δικά του καληνύχτα λέμε του είπες δυο φόρες και του έκλεισες το τηλέφωνο. Με έχουν στοχοποιήσει ελληνόφωνοι Ιουδαίοι με τους συμμορίτες τους για δεύτερη φορά, οχι μονο ως ιστοσελίδα αλλα και ως άτομο καθώς ανήκεις στο γένος που τρέφουν θανάσιμο φυλετικό μίσος και έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη επιλεκτικά μεσώ κομμουνισμού, για ένα διάστημα σε είχαν αφήσει ήσυχο από το 2017 που έδωσαν εντολή στην google να μην έχεις κόσμο απο την αναζήτηση , αλλά από τον Μάρτιο του 2020 ξανα αρχισαν κανονικό πολεμο στην σελίδα αφού είδαν ότι δεν την παράτησες όπως έκαναν άλλοι,με κάθε τρόπο και εντολες στο facebook να μην έχει απήχηση και επι 3 μήνες 0 απήχηση, το επόμενο στάδιο ειναι η δολοφονία (!) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications