Τουρκικό θωρακισμένο έλιωσε σαν κονσερβοκούτι όταν επλήγη από ρωσικό αντιαρματικό

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατάσχεσαν ένα τουρκικό θωρακισμένο όχημα στη Συρία και το μετέφεραν να το μελετήσουν στη Ρωσία. Το τουρκικό θωρακισμένο όχημα καταστράφηκε από τον Συριακό Αραβικό Στρατό, όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Πρόκειται για ένα θωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού ACV-15 της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας FNSS Savunma Sistemleri A.Ş που καταστράφηκε από μια ρωσική αντιαρματική ρουκέτα ATGM (που χρησιμοποιείται ενεργά από τον συριακό στρατό για να αποκρούσει τις τουρκικές επιθέσεις και τους τζιχαντιστές) και αυτό τεκμηριώθηκε μέσω φωτογραφιών και βίντεο που λήφθηκαν από Ρώσους στρατιωτικούς συντάκτες.

Η ρωσική αντιαρματική ρουκέτα όχι μόνο κατέστρεψε το όχημα με επιτυχία, αλλά και έλιωσε την ασπίδα του, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη Συρία.

Το τεράστιο μαύρο σημείο στον φράκτη από σκυρόδεμα, είναι μέρος της λιωμένης πανοπλίας, το οποίο δείχνει ότι το ρωσικό όπλο είναι καλό για την αντιμετώπιση αυτών των τουρκικών θωρακισμένων οχημάτων και ότι τα τουρκικά είναι κονσερβοκούτια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications