Φάκελος:  Ιάπωνες  τι καταγωγή έχουν ? και ηταν με τις δυνάμεις του  Άξονα...

Για τους θνητούς που οτι γράφουν στην έγκυρη πηγή τους wikipedia ειναι ευαγγέλιο και νόμος, οι μη θνητοί δεν την έχουν καν ως έγκυρη πηγή πληροφοριών : Οι επιστήμονες πιστεύουν πως οι Ιάπωνες ως ενιαίο σύνολο προέρχονται από πολλές ομάδες, οι οποίες μετανάστευσαν στα νησιά από άλλα σημεία της Ασίας, στα οποία περιλαμβάνονται η Κίνα και η Κορέα. Οι αρχαιολογικές έρευνες, ωστόσο, υποδεικνύουν πως τα ιαπωνικά νησιά κατοικούνταν ήδη από το 30.000 π.Χ..

Αυτό ακολουθήθηκε στην αρχή της περιόδου Τζόμον (περίπου 14.000 π.Χ.) από ένα μεσολιθικό προς νεολιθικό ημινομαδικό πολιτισμό κυνηγών και τροφοσυλλέκτων, που περιλαμβάνουν τους προγόνους των σύγχρονων Αϊνού και Γιαμάτο,και χαρακτηρίζεται από κατοικίες λάκκους και στοιχειώδεις καλλιέργειες.

Διακοσμημένα πήλινα αγγεία αυτής της περιόδου αποτελούν μερικά από τα παλαιότερα σωζόμενα ίχνη αγγειοπλαστικής στο κόσμο. Περίπου το 300 π.Χ., οι Γιαγιόι άρχισαν να φτάνουν στα ιαπωνικά νησιά και να αναμειγνύονται με τους Τζόμον. Η περίοδος Γιαγιόι αρχίζει περίπου το 500 π.Χ. και κατά τη διάρκειά της άρχισε η καλλιέργεια σε ορυζώνες, νέος ρυθμός διακόσμησης αγγείων και η μεταλλουργία, που εισήχθη από την Κίνα και την Κορέα.

Μπλα μπλα!!! "οι επιστήμονες πιστεύουν" ! τι πάει να πιστεύουν?προσωπική άποψη λένε? μήπως ειναι σαν αυτούς τους μαρξιστές (δείτε τα προφίλ τους για μην λένε ότι τους συκοφαντείς κιόλας αν και απο τις σημιτικές φάτσες φαίνονται τι ειναι οι περισσότεροι), που μαζεύονται και κάνουν συνεδρία και ομιλίες δήθεν ως ειδικοί , για να περάσουν την προπαγάνδα τους χωρίς να καλούν αυτούς που λένε τα αντίθετα? δημοκρατικά πάντα:

Αν ψάξει κάνεις τι λένε ανεξάρτητοι Ιάπωνες που δεν ειναι του συστήματος δηλαδή και διάφοροι εγκάθετοι, για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και για τους ιουδαίους θα πέσουν από τα σύννεφα! καμιά σχέση με αυτά που ποτίζουν τις μάζες στην Ευρώπη Αμερική από τα σχολεία , αν πεις τα ίδια στην Ευρώπη οχι μονο θα σου κάνουν πόλεμο γιατί τους χαλάς το παραμύθι, (όπως έκαναν στην σελίδα μας και σε όσους λένε ιστορικές αλήθειες), αλλα θα ξινίσουν τα μούτρα πολλοί Νεοέλληνες γιατί τους χαλάς όλα όσα νόμιζαν ότι ήξεραν και τους έχουν ποτίσει επι χρονιά .

Στην Ιαπωνία προφανώς δεν κάνουν τέτοια πλύση εγκεφάλου όπως κάνουν στην Ευρώπη και ειναι αντικείμενοι πολλοί τουλάχιστον αυτοί που γράφουν σε ιαπωνικά φόρουμ και ανεξάρτητες σελίδες, επίσης ειναι και κατα της μασονίας πολλοί. Στην Ευρώπη οχι μονο έχουν εξαφανίσει τα πάντα αλλα λένε ψέματά στα πάντα, και διαστρεβλώνουν τα πάντα , προ ήμερων έβγαλαν fake news για την καταγωγή των αρχαιων από το Σείριο(!) δημοκρατικά πάντα! ήρθαν οι συμμορίτες σημιτικής ράτσας με τους ιουδαίους να μιλάνε για γένος που δεν ανήκουν!

Όλη την αρχαία γνώση την εξαφάνισαν και απο ίντερνετ τελευταία, και αυτή όπως και αλλα πολλά έχουν μείνει σε ασιατικές χώρες, γιατί δεν πανε στην Κινά να πουν για ναζιστικά σύμβολα στο βούδα?? το κακό αρχιζει όταν μεγαλη μερίδα του λάου ειναι εντελώς ηλίθια! και δογματικές ράτσες που ουδεμιά σχέση έχουν με ευρωπαϊκό γένος τουτέστιν ούτε με αρχαίους "Έλληνες" όπως καυχιούνται! πχ : αν ηταν όλοι απόγονοι αρχαιων στην Ελλαδα κανένας δεν θα διάβαζε τις έγκυρες πήγες τους, και δεν θα τον ενδιέφεραν καν τα νέα της ημέρας, και θα ερευνούσαν τα πάντα!

Ενδεικτικά τι πληροφορίες βρίσκεις στην Ιαπωνία που εξηγούν πολλά, όταν ξέρεις την προέλευση κάποιων με συνδυασμό με τον χαρακτήρα τους αμέσως αμέσως καταλαβαινεις πολλά, τα πράγματα ειναι πολύ πιο τραγικά από όσο φαίνονται τελικα, και όλα έχουν εξηγήσεις! πριν βαλουν χέρι στο ίντερνετ υπήρχαν μερικές απο αυτές και στην Ευρώπη :

Δεν χρειάζεται να βάλουμε απο που ειναι το κείμενο την πηγή δηλαδή, γιαυτό και το βάζουμε με αυτό το τρόπο ....Και εκεί έχουν ραβίνους που κυνηγούν τους αντιφρονούντες στο Matrix τους.. Ραβίνος ενοχλήθηκε το 2016 λέει γιατί Ιαπωνέζες φορούσαν στολές των "κακών ναζι"! .. Δεν βάζουμε την καταγωγή έχουν οι Ιάπωνες, με βάση αρχαία κείμενα τους, θα το βγάλουν fake! επίσης μπορεί να μοιάζουν με Μογγόλους αλλα δεν έχουν κοινή καταγωγή με Μογγόλους όπως και πολλοί Κινέζοι, σε γενικές γραμμές ειναι άκακοι, καμιά σχέση με πολλούς Νεοέλληνες σημιτικής προέλευσης σύμμαχοι με τους αγγλομάσονους, επίσης η γραφή τους δεν έχει σχέση με την σημιτική γραφή τύπου αραβικής κτλ γιαυτό θέλουν να στείλουν και εκεί ορδές από σημιτικές ράτσες ως "μεταναστες" ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications