Σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Όπως μεταδίδει το patrisnews, ένας 86χρονος ονόματι Η.Τ. πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 45χρονο γιο του (Κ.Τ.) και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε. Ο γιος που σκοτώθηκε από τον πατέρα ήταν ο μικρότερος από τα παιδιά του.

Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία του μικρού χωριού που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Το διπλό κακό, το φονικό που θα στοιχειώνει για χρόνια το μικρό αυτό χωριό.

Το τραπέζι που δεν έγινε ποτέ…
Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στη Μηλέα.
Μαζί με τη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Οι κάτοικοι της περιοχής τον χαρακτηρίζουν ως έναν άνθρωπο «σκληρό» και ίσως σε αυτόν τον χαρακτηρισμό κρύβονται και τα αίτια της τραγωδίας αυτής.

Ο μικρότερος γιος του, ο βενιαμίν της οικογένειας, είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα του στο χωριό είτε στον Πύργο.

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτή την τραγωδία.

Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν, ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί. Ακόμη η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στην περιοχή τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications