Ρέμος: «Αποδείξαμε σε όλους ότι οι Έλληνες δεν είμαστε αερολόγοι - Τεράστια η ζημιά στον κλάδο μας»

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη λόγω της πανδημίας και έβγαλε το καπέλο στους Έλληνες για την εξαιρετική τους αντίδραση, ενώ ζήτησε από τους κυβερνώντες να βρουν μία λύση και για τον δικό του κλάδο που έχει πληγεί.

«Δεν είμαι ο καθ'όλα αρμόδιος για να μιλήσω για την παραδοσιακή μουσική και αυτή των πανηγυριών που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, ειδικά τα καλοκαίρια. Δεν είναι ο χώρος που βρίσκομαι εγώ, όμως σίγουρα ο χώρος ο δικός μας, της μουσικής, της ψυχαγωγίας, της διασκέδασης, έχει πληγεί σε τεράστιο βαθμό» εξήγησε ο ίδιος. «Εμείς δεν έχουμε ανοίξει την επιχείρησή μας ακόμα. Είναι πολύ φειδωλές οι εμφανίσεις που γίνονται από καλλιτέχνες και έχουν ξεκινήσει και κάποιες συναυλίες» συνέχισε.

«Με απόλυτη ειλικρίνεια και συνείδηση ευθύνης, είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε όλοι μας. Η τελευταία μου συναυλία, μπροστά στο κοινό μου, ήταν στο Tae Kwon Do στις 11 Φεβρουαρίου. Ήμουν από τους πρώτους που ακύρωσα μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα, στην Αμερική και σε άλλες χώρες. Έχουμε πάθει τεράστια κια ανεπανόρθωτη ζημιά εγώ και οι συνάδελφοί μου. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Από την άλλη δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να μη δουλεύεις, ή να δουλεύεις και να μπαίνεις μέσα» ανέφερε.

«Το εμπόριο και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοί που έχουν μαγαζιά με προσωπικό, έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Αυτή η κρίση, η οικονομική, φαίνεται ότι είναι χειρότερη από την υγειονομική. Πρέπει να έχουμε ψυχραιμία, είναι πρωτόγνωρο για όλους μας, ακόμα και για τους κυβερνώντες και τους πολιτικούς. Είναι ένας μεγάλος κύκλος αυτός της εστίασης και της ψυχαγωγίας που έχουν πληγεί» πρόσθεσε.

«Τα πήγαμε πολύ καλά και ο κόσμος είχε τρομερή ψυχραιμία. Αποδείξαμε ότι οι Έλληνες δεν είναι αερολόγοι και χαβαλέδες όπως θέλουν να μας βλέπουν κάποιοι ξένοι λαοί. Ήμασταν υπεύθυνοι με όλες τις αντιξοότητες. Θα συνιστούσα στους κυβερνώντες να βρούμε έναν τρόπο να σωθεί και αυτός ο κλάδος, κάτι ενδιάμεσο. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε όλοι την προσωπική μας ευθύνη και να αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα αυτό που συμβαίνει. Και ο Θεός να βάλει το χέρι του» κατέληξε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications