Ραλλία Χρηστίδου : «Οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin»

Η τραγουδίστρια και "βουλευτής" του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε στη βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά της πορείες και αναφέρθηκε στους νεκρούς της Marfin κάνοντας από το βήμα του κοινοβουλίου μία αδιανόητη δήλωση.

Χαρακτηριστικά είπε η Ραλλία Χρηστίδου: «Το νομοσχέδιο αποδεικνύει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι τα λόγια της Νέας Δημοκρατίας ως αντιπολίτευση, για τους μπαχαλάκηδες ήταν καθαρά προσχηματικά. Πραγματικός στόχος είναι οι διαδηλωτές και σταματήστε, πια, να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Marfin.

Οι τραπεζίτες, οι φίλοι σας, ευθύνονται και οι αντικοινωνικές και οι αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία από το 2009. Αυτοί ευθύνονται.

Αυτοί ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin. Και εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τους νεκρούς της Marfin, στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ξεχνάμε και τους χιλιάδες ανθρώπους που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα».

Η υποκρισία τους και τα ψέματα δεν έχουν όρια και παίζουν κουκλοθέατρο ότι δηθεν ειναι εχθροί με την Νέα Δημοκρατία :

Όλοι αυτοί ειναι τόσο αδίσταχτοι σε βαθμό ψυχοπαθών που σε ένα άλλο κόσμο φυσιολογικό θα τους είχαν μαζέψει ως άκρως επικίνδυνους για την κοινωνία ....!!! Έχει και συνεχεία:

Ξέσπασε μετά την ανάρτηση δημοσιογράφου στην οποία μεταξύ άλλων την εξύβριζε αναρτώντας ψεύτικη φωτογραφία στην οποία η βουλευτής εμφανίστηκε δήθεν στο βήμα της Βουλής με ανοικτό ντεκολτέ. Αμέσως έσπευσαν οι φίλοι της στα EllinikaHoaxes και να βγάλουν fake news την φώτο:

Όταν οι αριστερό-κομμουνιστές έχουν γεμίσει το ίντερνετ με ψεύτικες φώτο κακών φασιστών και ψεύτικη ιστορία δεν τρέχει τίποτα, καμιά αίσθηση του δίκαιου.... και επειδή πολλοι Νεοέλληνες είστε δογματικές ράτσες και τα βλέπετε όλα δογματικά και οχι επι της ουσίας όλοι οι λεγόμενοι κομμουνιστες θα πρέπει να θεωρούνται ελληνόφωνοι Ιουδαίοι διότι λένε ακριβώς τα ίδια και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιοι ειναι ιουδαϊκής ρατσας και ποιοι χρήσιμα γκοιμ (μονο με ειδικές εξετάσεις ξεχωρίζουν) :το πρώτο πράγμα που είδες στο ίντερνετ ειναι ότι κάποιοι που ειναι άκρως μοχθηροί προσπαθούν να εξαπατήσουν και με σχόλια τους πάντες οχι μονο μέσα απο έγκυρες πήγες τους ,και λένε για φασίστες ρατσιστές μόνιμος, και αναρωτήθηκες ποιοι ειναι αυτοί που κάνουν σαν ψυχοπαθείς? και διαπιστωθεί ότι η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου αλλα δεν τους φαίνεται γιατί ειναι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα δεν ειναι μοχθηροί επειδή ειναι κομμουνιστές αλλα γεννήθηκαν μοχθηροί ειναι ο ορισμός του κακού και υπερασπιστές κακού, επίσης έχουν πολλά κοινά με τους γύφτους και τους λεγόμενους μετανάστες από θέμα μοχθηρού χαρακτήρα και αλληλοϋποστηρίζονται,(ξέρετε πολλές σελίδες με 600 1000 like σε καθε τι που βάζουν? ) και όλοι τους ειναι σε τέτοιες σελίδες ενδεικτικά μερικές μονο :
Τελικά όλοι αυτοί καθοδηγούνται από "οργανώσεις" ελληνόφωνων ιουδαίων ομάδες και σελίδες, και ότι ο κομμουνισμός η μασονία και ο σατανισμός ειναι ενα και το αυτό! Στην πορεία αναρωτήθηκες γιατί να βάζουν αυτά τα ορκ να λένε για ρατσιστές? εκτός ότι λένε ψέματα στα πάντα και έχουν μάθει τον όχλο ακριβώς τα αντίθετα ιστορικά, ανακάλυψες πράγματα και θαύματα που ξεπερνούν την μέση αντίληψη και νοημοσύνη του νεοέλληνα, καταρρίπτουν ότι ξέρετε για τον πλανήτη και την ίδια την ζωή!και τον λόγο που τσιρίζουν για ρατσιστές ακριβώς την περίοδο που αρχισαν οι αναλύσεις σε μοριακό επίπεδο, πριν το 1930 δεν υπήρχε η λέξη ρατσιστής, το 1945 ίδρυσαν λεγόμενο παγκοσμιο οργανισμό υγείας για να καλύψουν αυτα που ειχαν ανακαλύψει οι κακοί Γερμανοί που ηταν 50-100 χρονιά μπροστά σε όλα και έλεγαν τους κομμουνιστές " κομμουνιστικη πανούκλα", και εκατομμύρια των εκατομμυρίων οχι μονο δεν έχουν ιδέα από αληθινή ιστορία και ξερουν τα ακριβώς αντίθετα, αλλα έχουν φτάσει στο σημείο να υποστηρίζουν τον παγκόσμιο ιουδαϊσμό και τον σατανισμό και πως οι "κακοί" ηταν οι Γερμανοί (!) η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας με αλλα λογία με το κάλο να γίνουν όλοι σαν τους κομμουνιστες και προσκυνούν τον Λούσιφερ Μπάφομετ η όπως αλλιώς τον λένε .. το μέλλον της εβραϊκής φυλής ειναι ο διεθνής κομμουνισμός». - Georg Marlen προς Στάλιν η Τρότσκι, S.414, Νέα Υόρκη 1937 -.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications