«Λάμπρο» μέλλον  περιμένει την Γη σύμφωνα με  μυστικιστές πληροφορίες της Ανατολής!

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος???....Φυσικός υποστηρίζει πως ο πλανήτης Άρης καταστράφηκε από πυρηνικό πόλεμο και μάλιστα αναφέρεται στη Βίβλο!

Αυτό υποστηρίζει ο Dr John Brandenburg φυσικός ο οποίος στο βιβλίο του «Θάνατος στον Άρη» αναφέρει έχουν βρεθεί ραδιενεργά ισότοπα παρόμοια με αυτά που έχουν ανιχνευτεί στη Γη μετά από δοκιμές με βόμβες υδρογόνου. Μάλιστα ο ίδιος τονίζει πως στην ίδια τη Βίβλο υπάρχουν κομμάτια όπου γίνεται αναφορά για τον πυρηνικό αυτό πόλεμο.

Πολλοί κορυφαίοι επιστήμονες έχουν προτείνει ότι ο Άρης μπορεί να είχε μια ατμόσφαιρα πολύ παρόμοια με τη γήινη ατμόσφαιρα, και που καταστράφηκε περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Ορισμένοι έχουν επίσης δηλώσει ότι θα μπορούσε να είχε καταστραφεί απο κάποιο είδος όπλου που κατέστρεψε αυτόν τον πλανήτη...

Στο πρόσφατο παρελθόν διηγούνται την πιθανότητα ότι ο πολιτισμός που κατοικούσε κάποτε στον Άρη, είναι πολύ πιθανόν να κατέφυγε στη Γη.

Αυτό το τελευταίο θα πρέπει να σας ανησυχεί καθώς αυτοί ήσαν οι σημιτικές ράτσες: Ο Ιεχωβάς η Γιαχβέ έφερε στην Γη από τον Άρη τους σημερινούς Άραβες και Εβραίους σύμφωνα με μυστικιστές πληροφορίες της Ανατολής εκεί ειναι η αρχαία γνώση απο την Ευρώπη τα έχουν εξαφανίσει και διαστρεβλώσει όλα .

Το όνομα Ιεχωβάς η Γιαχβέ είναι ελληνική μετάφραση του εβραϊκού ονόματος που προσδιορίζει τον Θεό—των τεσσάρων γραμμάτων יהוה (ΓΧΒΧ), που είναι γνωστά ως Τετραγράμματο. Επειδή δεν μας αφορουν οι μακροσκελές "θεόπνευστες" εξηγήσεις χωρίς ουσία προφανώς μιλάνε για τον Βελζεβούλ Λούσιφερ Μπάφομετ η όπως αλλιώς τον λένε, ο θεός των μαρξιστών (μετά τον Μαρξ) αυτών των δήθεν άθεων(!), όπως και τον βάζουν σε μαρξιστικές σελίδες τους... ΥΓ : δεν ηταν θεός με την έννοια που το έχετε στο μυαλό σας, άφορα ράτσα άκρως μοχθηρών εξωγήινων γνωστοί ως reptilians η "ερπετά" οι οποίοι εχουν στενεις σχέσεις με τους γκρι εξωγήινους (η κλασική μορφή εξωγήινων) που ειναι κατι σαν δούλοι/ υπηρέτες των πρώτων.. Γιαυτό κόπτονται να λένε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και για θεωρίες συνωμοσίας!

Επί της ουσίας τουλάχιστον 5-6 διαφορετικές πήγες λένε το ίδιο πράγμα ότι οι σημιτικές φυλές είτε ήρθαν από άλλου, είτε από τον Άρη αφού τον κατέστρεψαν..Για άλλη μια φορά ξανα βλεπεις στενή σχέση μεταξύ ιουδαίων και Αράβων (πολλοί κομμουνιστές ειναι αραβικής ράτσας τι κάνει νια νια στα κεραμιδιά? και ποιοι δηλώνουν επαναστάτες?).

Με αλλα λογία ειναι εισβολείς στην Γη και επαναστάτες όπως παραδέχθηκε ένας εξ αυτών κάποτε, το χειρότερο? ειναι "καταστραφείς", ο ίδιος ο δήθεν θεός τους ο Γιαχβέ ειναι ο θεός της καταστροφής..

Νεοέλληνας θνητής ράτσας : τι με νοιάζει έμενα τι θα γίνει στην Γη αύριο? σήμερα να περάσω καλα και όσα μπορέσω να αρπάξω! άντε να εξηγήσεις τώρα σε τέτοια αναίσθητα και υλιστικά γκοϊμ ότι ο θάνατός δεν ειναι το τέλος τους, άπαξ που σημαίνει ότι θα ξαναγεννηθούν, θεωρίες συνωμοσίας ουγκ ουγκ! η αμήχανη στιγμή που βλέπεις ότι τα γκοϊμ οχι μονο υπάρχουν αλλα ζουν ανάμεσα μας! ειναι υποτιμητικό ακόμα να μιλάς με τετοια γκοϊμ γιατί σε ρίχνουν στο ζωώδες επίπεδο τους πόσο δε να έχεις σχέσεις μαζί τους.

Ο Γιαχβέ τους έφτιαξε ως αναλώσιμους και ανακυκλωμένους δούλους εξάλλου. Και κάπως έτσι έκαναν την Γη σκουπιδότοπο κατώτερων και δαιμονικών πνευμάτων, και γέμισε ο πλανήτης αγρίμια και εγκληματικά στοιχειά εκ γενετής, "φιλιά στο χάος" όπως έγραφε ένας άναρχο-μασόνος...(ο συνδυασμός αρχαίων πληροφοριών με σημερινές δείχνουν οτι μονο μύθος δεν ηταν αυτές οι αρχαίες πληροφορίες )

Όσοι δεν κατάλαβαν τίποτα απο τα άνωθεν πρόβλημα τους!!! να φρόντιζαν για την πνευματική τους ανάπτυξη γιαυτό γεννήθηκαν εξάλλου, και αντί αν ανεβαίνουν σκαλοπάτια πνευματικής ανάπτυξης κατεβαίνουν, ακριβώς για αυτό λόγο τους μάζεψαν σε έγκυρες πήγες τους, και τους διδάσκουν ηλιθιότητες στα σχολεια για να μην έχουν καμιά πνευματική ανάπτυξη, αλλα μονο πτυχία για να ειναι χρήσιμοι κάπου, ο καθε ηλίθιος νομίζει οτι ειναι μορφωμένος επειδή ξέρει να γράφει και του έδωσαν πτυχία και αναπαράγει σαν παπαγάλος οτι ηλιθιότητες του έμαθαν, ειναι σαν να διδάσκει ο Σωκράτης και η Μπλαβάτσκυ στην καλύτερη παιδιά 5 χρόνων και στην χειρωτερη Ζουλού, στο επίπεδο που έχουν πέσει, η αλλιώς ειναι σαν να είσαι του πανεπιστημίου και να κάνεις μάθημα σε νηπιαγωγείο..

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Τι θελετε να σας πει ο Παππας?Ζ.Ο ανθρωπος ειναι Εβραίος! Τι αλλο θελετε?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications