Πολεμώντας με τους δαίμονες ιντερνετικά από το 2015

Ένας αόρατος πόλεμος επικρατεί μεταξύ του κάλου και του κακού! σε ιντερνετικό επίπεδο .Το επόμενο στάδιο ειναι η δολοφονία .

Οι ελληνόφωνοι που δίνουν εντολές να μην έχει απήχηση αυτή η σελιδα στο facebook (και οχι μονο), έχουν απενεργοποίηση στην έγκυρη πηγή τους στο facebook να μην μπορεί να βαλει κάποιος εικόνες στα σχόλια εκτός από αυτές που δίνει το facebook, φοβούμενοι μην πας και βάλεις screenshot τι βάζουν οι ίδιοι σε άλλες μαρξιστικές σελίδες τους και δεν προλάβουν να τα σβήσουν. O όχλος αν και εχει ίντερνετ ζει στο μεσαίωνα 500 χρονιά πίσω και δεν καταλαβαίνει ούτε βλέπει τίποτα ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο, αντί αυτού εχουν ακόμη χειρότερα πρόβατα με το ίντερνετ..

Όταν δε έστειλες μια εικόνα σε μια φίλη να κάνει μετάφραση, τι γράφει ένα κείμενο που κρατούσε ένας δαίμονας που είχαν βαλει σε μια μαρξιστική σελίδα τους γεμάτη antifa, μετά από λίγο καιρό εξαφανίστηκε από την μαρξιστική σελίδα τους η την έκαναν μη δημοσιά, τι σημαίνει αυτό? ότι προφανώς παρακολουθουν τα μηνύματα και εξαφάνισαν τα στοιχειά ενοχής τους, για να λένε μετά σε ενδεχόμενη μήνυση ότι δεν την είχαν ανεβάσει αυτοί αλλα ότι την έφτιαξες εσύ(!)...

Επίσης κατέβασαν επίσημη μασονική σελίδα facebook από το 2010 μετά από 10 χρονιά, με 50.000 "ανθέλληνες" και επίσημο μέλος-διαχειριστή έναν άναρχο-μασόνο συμφωνα με σχετική εικόνα που έχει ανεβάσει,και η οποία είχε κάνει απόπειρα να κατεβάσει εντελώς την σελίδα μας facebook οχι άπλα να κάνει μείωση απήχησης στο παρελθόν, γιατί άπλα έγραψες για αυτή την σελίδα, την οποία την έκλεισαν για ένα διάστημα, δηλαδή την έκαναν μη ενεργή σελίδα,πρόσφατα την έκλεισαν εντελώς και έφτιαξαν άλλη με το ίδιο όνομα, χωρίς έχει επίσημο μέλος πλέον ούτε διαχείριση και απο την Βρετανία όπως η προηγούμενη.Ο ίδιος ηταν και σε μια άλλη μασονική σέλιδα εξαφανίστηκε και από εκεί ως επίσημο μέλος .

Γιατί την διέγραψαν μετά απο 10 χρονιά? για τον απλό λόγο ότι την συγκεκριμένη σελίδα την αναφέρεις στην φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι έχει κάνει στοχοποίηση της σελίδας όπως και την αναφέρει το 2017 , και πως η φερόμενη αστυνομία δεν παρέχει ουδεμιά προστασία από συμμορίτες, οι οποίοι κάνουν και δολοφονίες μεταξύ άλλων! οχι μονο δεν απάντησαν αλλα κατέβασαν και αυτή την σελίδα (!)ένας άλλος λόγος που την εξαφάνισαν ειναι γιατί σχολιαστές εκεί ειναι οι ίδιοι που εμφανίζονται και σε άλλη έγκυρη πηγή τους δήθεν ως άσχετοι!

Tα καλα του να μην είσαι Νεοέλληνας ειναι και αυτά, δεν έχεις μεγάλο φανατικό κοινό αφού υποστηρίζουν ομοίους τους συνήθως παντού και πάντα, και έτσι δεν κινδυνεύεις να σε δολοφονήσουν οι δημοκράτες, και αρκούνται μονο στο να συκοφαντούν, και στο ιντερνετικό πολεμο όπως : να δίνουν εντολές σε facebook για μηδαμινή απήχηση, να μην ανεβαίνει like η σελιδα εδώ και 5 χρονιά πάρα τα νεα Like καθε εβδομάδα και στην google σχεδόν εξαφάνιση από την αναζήτηση...

Σε εμάς εδώ έπιασαν τόπο όλα αυτά που έκαναν από το 2015,αφού έχουν κάνει τους Νεοέλληνες σαν τα μούτρα τους.Νεοέλληνες τι περιμένεις? έχεις απο την μια αυτούς και από την άλλη εναν ηλίθιο λαό που δεν σε υποστηρίζει καν άξιοι της μοιρας τους! έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν πατριώτες και ότι δηθεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα ενώ τους ενδιαφέρει να έχουν κόσμο μονο, το κάθε τσογλάνι που δεν έχει ούτε ένα δικό του άρθρο και έχει κατακλέψει τους πάντες και όταν του λες να βάλει πηγή σε δικό σου άρθρο που πήρε γιατί είχε απήχηση να σε απειλεί κιόλας, αυτοί ειναι οι πατριώτες με ελληνικές σημαίες που υποστηρίζει ο όχλος πίσω από blog και σελίδες .

Τους έστειλες και προσωπικά μήνυμα προ μηνών ότι σε περίπτωση που με δολοφονήσουν τρίτα άτομα θα ενεργήσουν αυτόματα ακριβώς εκεί που τους τσούζει, και οχι μεσώ της φερόμενης δικαιοσύνης, και τότε θα πέσουν από τα σύννεφα πολλοί και θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους που ανατρέπει ότι σας έχουν μάθει. Ο ηλίθιος Νεοέλληνας θα θεωρεί όλα αυτά γελοία, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του, οι ίδιοι πάντως κατεβάζουν βίντεο και κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες με καθε τρόπο μονο και μονο γιατί λένε το 1% απο αυτα που δεν ξέρει ο όχλος, αφού η κυριαρχία τους βασίζεται πάνω στην άγνοια και την αποβλάκωση του όχλου. Αυτό το post και να το βάλεις στο facebook θα έχει μηδαμινή απήχηση με εντολή τους δηλαδή θα το δουν ελάχιστοι όπως ότι ενοχλητικό βάζεις και δεν μπορούν να βάλουν στην στάμπα fake news...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications