Παρέμβαση Γκέιτς για τον τρόπο πώλησης του εμβολίου κατά του COVID19

Παρέμβαση για το εμβόλιο κατά του COVID19 και το πώς θα πωληθεί έκανε ο Μπιλ Γκέιτς.

Ο Γκέιτς κάλεσε για φάρμακα κατά της πανδημίας COVID-19 και για ένα εμβόλιο κάποια στιγμή, ώστε αυτά να γίνουν διαθέσιμα για τις χώρες και τους ανθρώπους, που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και όχι “για όσους κάνουν την καλύτερη προσφορά,” δηλώνοντας ότι αν επαναπαυτούμε στις δυνάμεις της αγοράς, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη χρονική παράταση της δράσης της θανατηφόρας πανδημίας.

“Αν επιτρέψουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια να πάνε σε αυτόν που κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά, αντί για τους ανθρώπους και τις περιοχές που τα χρειάζονται περισσότερο, θα έχουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μία -αδικαιολόγητα- θανατηφόρα πανδημία,” δήλωσε ο Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, στη διάρκεια μιας ψηφιακής διάσκεψης για την COVID-19 που οργάνωσε η παγκόσμια κοινωνία για το AIDS.

“Χρειαζόμαστε ηγέτες για να λάβουν αυτές τις σκληρές αποφάσεις για τη διανομή επί τη βάσει της ισότητας και όχι σύμφωνα με τις δυνάμεις της αγοράς,” τόνισε ο ίδιος.

Ερώτηση προς ελληνόφωνους ομοϊδεάτες του που σπεύδουν να βγάζουν fake news ότι ενοχλητικό τον άφορα : Αυτός με τι ιδιότητα ανακατεύεται σε τέτοια θέματα? στην έγκυρη πηγή τους wikipedia δεν έχει καμιά ιδιότητα που άφορα θέματα υγείας αν και του έχουν ένα σορό ιδιότητες :
-επιχειρηματίας(Το παράλογο θα ηταν να ηταν εργάτης σαν τους κοινούς θνητούς! κατα αλλα ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι ! )
-προγραμματιστής (αυτός η οι δεκάδες "δούλοι" που έχει στην εταιρία του? αυτός δεν θα ξέρει ούτε τι ειναι το javascript )
-επιστήμονας υπολογιστών( νέος όρος σημειώστε το κάπου μην το ξεχάστε, σαν λέμε επιστήμονας ψαράς!)
-εφευρέτης(τι εφηύρε? την Microsoft? η τα windows? και εγώ έκανα μια εφεύρεση κάποτε αλλα την δόξα την πήρε ο εργοδότης!)
- επενδυτής (αυτο δεν ειναι ιδιότητα αφού η ράτσα τους ειναι έτσι)
-παίκτης του μπριτζ (? τι απαγγέλλεστε κύριε? παίζω τάβλι!δεν βγήκαν τίποτα άλλο να βάλουν για να γεμίσουν το "πλούσιο" βιογραφικό του?)
-ηθοποιός (αυτό δεν ειναι επάγγελμα ούτε ιδιότητα! ειναι έτσι από την φύση τους )
-φιλάνθρωπος (αυτό μάλιστα! ο δαίμονας εμφανίζεται με αγγελικό πρόσωπο και ως φωστήρας πάντα βλεπε τα τσιράκια τους)
Εργοδότης Bill & Melinda Gates Foundation....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications