Κουτσούμπας για Αγία Σοφία: Οι γλυκανάλατες αντιδράσεις Ε.Ε.-ΗΠΑ εκθέτουν την κυβέρνηση (!)

«Απαράδεκτη και προκλητική» χαρακτηρίζει ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας την απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, η ενέργεια αυτή «αποδεικνύει πως η προκλητικότητα της Τουρκίας κλιμακώνεται βήμα – βήμα» και «την ίδια στιγμή, οξύνει τους θρησκευτικούς και εθνικιστικούς ανταγωνισμούς, που αξιοποιούνται από τους ισχυρούς για τη διαίρεση των λαών».

«Εξίσου, όμως, προκλητικές», προσθέτει ο κ. Κουτσούμπας, «είναι και οι γλυκανάλατες αντιδράσεις για το θέμα, τόσο των ΗΠΑ όσο και της Ε.Ε., που εκθέτουν την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα του αμερικανοΝΑΤΟϊκού τόξου που έχουν αναγορεύσει αυτές τις συμμαχίες σε προστάτες του διεθνούς δικαίου, ενώ είναι οι ίδιες που ανέχονται -αν δεν ενθαρρύνουν- την τουρκική προκλητικότητα».

Αν η υποκρισία είχε άλλο όνομα θα λεγόταν "κομμουνιστες", σε μια χώρα που υπάρχουν 5-6 μαρξιστικά κόμματα μην περίμενε σωτηρία ! σε αλλες χώρες τουλάχιστον δεν ειναι τόσο εμφανές οι κομμουνιστές..Να γιατί απο μικρο έβλεπες παντού αδίσταχτους και βάρβαρους δήθεν απόγονους αρχαίων , όλοι οι λεγόμενοι κομουνιστές στην Ελλάδα ειναι σημιτικές ράτσες και ίδιας ράτσες με τους ISIS με τους "μεταναστες" κτλ, δεν υπάρχει ευρωπαϊκού γένους κομμουνιστής..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications