Οργή για τις νεαρές Ελληνίδες που τσιτσιδώνονται σε δημόσιους χώρους

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της «Espresso» για τις καλλίγραμμες νεαρές Ελληνίδες που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα καθώς τσιτσιδώνονται σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, ακόμα και μπροστά σε εκκλησίες ή σε χώρους όπου βρίσκονται ανήλικα παιδιά.

Το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας «έσπασε» από οργισμένους πολίτες, οι οποίοι, βλέποντας τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποτύπωναν το απόλυτο ξεπεσμό των κοριτσιών της «διπλανής πόρτας», αναρωτιόνταν επίμονα για ποιον λόγο δεν παρεμβαίνουν άμεσα οι αστυνομικές Αρχές να τις «μαζέψουν», βάζοντας τέλος στο αισχρό στριπτίζ.

Αλλωστε, το να βγάζεις στη φόρα τα απόκρυφα σημεία του σώματός σου μέσα σε σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, καταστήματα παιχνιδιών, ακόμα και σε σχολεία και σε εκκλησίες για να εξασφαλίσεις μια χούφτα ευρώ αποτελεί αδίκημα.

Ετσι, δημιουργείται εύλογα το ερώτημα γιατί ως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως αντίδραση από τις αρμόδιες Αρχές για τις βλάσφημες νεαρές που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερες για να φωτογραφίζονται μπροστά σε δεκάδες περαστικούς κάθε ηλικίας, χωρίς ίχνος σεβασμού και ντροπής.

Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα, ο μόνος στόχος τους είναι να φέρουν σε πέρας την «αποστολή» τους, ώστε να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και να γεμίσουν την τσέπη τους με μερικά ευρώ!

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Αυτο που κανουν οι Ζ Ελληνίδες, ειναι μεσα στα πλεσια της πολιτικής των Εβραίων Σιωνιστών.Ακριβως αυτο που κανουν στα σχολια! Ακουσαμε οτι δεν θα υπαρχει πλεον το οτι ειναι αγόρια η κορίτσια. Πρεπει να καταλαβετε ουι ο σκοπος των Σιωνιστών για να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ τον ΠΛΑΝΙΤΗ, ειναι να δημιουργήσουν ανθρωπους κατωτερα αι απο ΖΩΑ.Αυτο συμβαινει. Εχει χρονια στα Σχολια του Κέμπριτζ Αγγλία, απηγορευσαν τα αγόρια α φορουν παντελόνια. Στην δε Νορβιγια, οι Οιπαλιλοι του κρατους, οταν περνουν ενα παιδακι απο τους γονεις επηδη το μεγαλώνουν με αρχές οικογενιας, για καθε παιδακι που περνουν ο υπαληλος πληρωνετε 1100 Ευρώ.εχει χρονια γραψαμε για τις δυστηχισμενες οικογένειες,, πολλες έφυγαν απο την Νορβιγια για να σωσουν τα παιδακια του! Η κατασταση ειναι τραγική.Κανεις δεν κανει τιποτα. Οι ξετσιποτες Ελληνίδες, ειναι στην ιδια κατηγορία,και αυτη η ξεφτηλα θα δυναμώσει σε αβάσταχτα ορια.και κνεις δεν κανει τιποτα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications