Καστοριά: Έδωσε μάχη σώμα με σώμα με αρκούδα – Τον έσωσαν τα σκυλιά του -βίντεο

Σε εφιάλτη μετατράπηκε ξαφνικά η πρωινή βόλτα 26χρονου με τα σκυλιά του. Το θρίλερ άρχισε όταν ο Γιάννης Καμπούρης, από την Καστοριά, αντίκρισε… αρκούδα.Ο 26χρονος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την περιπέτειά του και εξήγησε πώς τα πιστά του κυνηγόσκυλα τον έσωσαν από τα χειρότερα.

«Βγήκα στις 9 το πρωί να εκπαιδεύσω τα σκυλιά μου και σε ένα μέρος μου επιτέθηκε η αρκούδα. Τα σκυλιά ήταν περίπου 30 μέτρα μπροστά από μένα. Ακούστηκε από αριστερά μου ένας θόρυβος και σταμάτησα. Μετά ακούστηκε πιο γρήγορα.

Νόμιζα ότι ήταν κανένα γουρούνι σταματημένο και έβγαινε. Βγήκε μετά και είδα ότι είναι αρκούδα. Άρχισε να μουγκρίζει, να φωνάζει και να τρέχεις προς το μέρος μου. Την είδαν τα σκυλιά, γύρισαν και μπήκαν ανάμεσα σε μένα και την αρκούδα και της γάβγιζαν», δήλωσε ο νεαρός για την περιπέτειά του.

«Η αρκούδα δεν έκανε κίνηση να χτυπήσει τα σκυλιά. Έτρεχε προς τα εμένα και έπεσε πάνω μου. Φώναζα. Με έριξε κάτω» προσέθεσε ο 26χρονος.

«Έβαλα τα χέρια στο κεφάλι για να μη με δαγκώσει στο κεφάλι και το πρόσωπο. Με δαγκώνει στο δεξί χέρι, στο μπράτσο και εκείνη τη στιγμή ήρθαν και τα σκυλιά κοντά και της γάβγιζαν και εκείνη σηκώθηκε» περιέγραψε ακόμη ο άντρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να εξετάσουν τι θα γίνει με τις αρκούδες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications