Νέες καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας για την 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της μαθήτριας στην Θεσσαλονίκη

Δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, προσήλθαν στην Ασφάλεια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης και υποστήριξαν ότι τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της ….και αφού τις νάρκωσε τις κακοποίησε σ@ξουαλικά.

Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν πως στο πλαίσιο της γνωριμίας τους βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης – όπου πιθανότατα τις νάρκωσε… ρίχνοντας κάτι στο ποτό τους – και στη συνέχεια …. τις βίασε. Ακόμη διερωτώνται μήπως όλα αυτά βιντεοσκοπήθηκαν.

Οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούν να δουν τι μπορεί να διασωθεί από τον υπολογιστή της 33χρονης, τον οποίο και διέλυσε πριν την συλλάβουν. Ψάχνουν να δουν αν εμπλέκεται σε κυκλώματα διακίνησης π@ρνογραφικού υλικού.

Ο συμμορίτες πως και δεν την κάλυψαν αυτήν όπως κάνουν με άλλους συμμορίτες και σατανιστές δολοφόνους από την φάρα τους? προφανώς θα έπαιξε ρόλο που ηταν σε επαρχία και δεν θα είχαν δικούς εκεί να κουκουλώσουν το θέμα πριν πάρει έκταση. Όσοι ψάξουν για το που ηταν μέλος αυτή η αριστερή μεταξύ άλλων θα καταλάβουν τι εννοείς .

Ο άλλος γραφει σε μια σελίδα πατριδοκάπηλων με επικάλυψη χριστιανισμού :Συριζαία ήταν γιατί δεν το λένε. Αν ήταν της Χρυσής Αυγής θα ήταν τώρα πρωτοσέλιδο. Ουστ υποκριτές ! σας είδαμε 5 χρονιά τώρα που τα λέμε πως στηρίζεται οι Νεοέλληνες, εκτός ότι μετά σε κυνηγούν μασόνοι που δίνουν εντολές σε facebook google..

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications