Μαρία Όρσιτς - Η θεά του διαβόλου!

Το τι ηλιθιότητες έχεις δει στο ίντερνετ δεν λέγεται, εκτός από τους συμμορίτες που λένε ψέματα στα πάντα, ακολουθούν διάφοροι που παριστάνουν τους ειδικούς και τους ερευνητές, και αραδιάζουν ένα σορό ηλιθιότητες πέραν καθε στοιχειώδους λογικής..

Από την αρχή έβλεπες ότι κάτι δεν πάει καλα στο κόσμο σας, δηλαδή από μικρό, αλλα με το ίντερνετ επιβεβαιώθηκε τι ηλιθιότητα επικρατεί σε ευρεία κλίμακα.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις? απο το δίκτυο των συμμοριτών που χειραγωγεί τα μυαλά σας? η οτι πολλοι μιλάνε για πράγματα που ούτε μπορουν να καταλάβουν ούτε ξερουν και αναπαράγουν οτι βρουν για να το παίξουν έξυπνοι? ο έξυπνος δεν μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει, ο ηλίθιος μιλάει για όλα..

Όταν έψαχνες την καταγωγή των κακών Γερμανών το 2014 (χωρίς να ξέρεις καν αληθινή ιστορία ακόμα), έβγαζε τα άρθρα ενός πατριδοκάπηλου,ο όποιος διαθέτει και κόμμα, στα σεντόνια που έγραφε ισχυριζόταν ότι οι Γερμανοί ήσαν Ούννοι και Μογγολοί και έτρωγαν βελανιδιά όταν εμείς κτίζαμε Παρθενώνα (!) και απο κάτω δεκάδες τα σχόλια από ορδές νεοελλήνων (όπως αποδείχτηκε αργότερα) : μπράβο και τι ωραίας που τα λες Μογγόλοι Γερμανοί ουγκ! πατάς να δεις πως ήσαν οι Γερμανοί παλιότερα και ήσαν ευρωπαϊκού γένους και πιο πολύ απο τους Νεοέλληνες που οι περισσότεροι μοιάζουν με άραβες! έκτος αυτού ήσαν ξανθοί πολλοί και ξανθός Μογγόλος δεν υπάρχει!

“Ήντα γίνεται επαέ”; που λένε και οι Σαουδάραβες κρητίκαροι στην πλειοψηφία τους? πως ειναι δυνατόν να γράφουν πράγματα που δεν έχουν στοιχειώδες λογική? τι διαπιστωθεί: ο συγκεκριμένος ειναι μια μείξη νεοέλληνα ψευδό-πατριώτη σημιτικής ράτσας και κομμουνιστή ταυτόχρονα, και πως ότι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι ηταν προπαγάνδα της μασονίας που κήρυξε πόλεμο στην Γερμανία, στην πραγματικότητα οι κομμουνιστές του Στάλιν ηταν γνήσιοι Μογγόλοι όπως φαίνονται σε εικόνες και βίντεο της εποχής..

Αυτό ειναι ένα ζωντανό παράδειγμα στο πως ότι λένε οι ελληνόφωνοι σημιτικής ρατσας στα πάντα όμως οχι μονο σε αυτό το παράδειγμα, προέρχεται απο τους εκλεκτούς του Γιαχβέ όπως δηλώνουν οι ίδιοι. Με αλλα λογία δεν κάνουν προπαγάνδα στα πάντα μονο οι εκλεκτοί του Γιαχβέ, αλλα όλες οι σημιτικές ράτσες του Γιαχβέ ομαδικά όπως ειναι και γεμάτο σημιτοφαστες όλες οι έγκυρες πήγες τους, και βάφτισαν δηθεν ιδεολογία την ράτσα τους, και ξεχωρίζουν ακόμη στα σχόλια πως προσπαθούν εξαπατήσουν τους πάντες, οι αμέσως επόμενοι από αυτούς ειναι τα χρήσιμα γκοιμ χωρίς ηθικούς φραγμούς ένοχες και οτι διαχωρίζει τον φυσιολογικό άνθρωπο από τα ζώα, και υπηρετούν τους πρώτους σαν σκυλιά.

Κάπως έτσι άρχισε η πορεία προς φως που έφυγες πέρα απο το ιστορικό κομμάτι και τα όρια του Πλανήτη και του φυσικού κόσμου σας, εδώ είδες ότι ορδές νεοελλήνων κάνουν δεδομένα πράγματα που δεν έχουν λογική στα πάντα, γιατί με βάση λογικής και μονο το 80% της σημερινής τεχνολογίας ειναι από την Γερμανία και την τότε Γερμανική αυτοκρατορία, ως εκ τούτου δεν γίνεται να ήσαν μογγόλοι,καταρχήν απο που ως που μιλάνε για γένος που δεν ανήκουν Νεοέλληνες σημιτικής ράτσας όπως επίσης διαπιστωθεί στην πορεία? έχουν καμιά σχέση οι σημιτοφατσες αυτές με την το καυκάσιο γένος? εκτός ότι ειναι μοχθηρές! για κακή τους τύχη έχεις αδελφό σημιτικής ράτσας και τους ξέρει καλα τι ύπουλοι και μοχθηροί ειναι...Άλλο ένα μυστήριο που λύθηκε ηταν γιατί υπάρχει χαώδες διάφορα μεταξύ αδελφών όταν ειναι διαφορετικό γένος, όπως με δυο αδελφές επίσης, ενώ οι συμμορίτες λένε ότι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι γιατί έτσι τους βολεύει .

Πάμε στο "ζουμί" γιατί με μιγάδες Νεοέλληνες της μεσογείου δεν αξίζει να χαλάς της ζαχαρένια σου και σε ρίχνουν στο ζωώδες επίπεδο τους, αν και αυτός ίδια ράτσα με πολλούς Νεοέλληνες ειναι : τι γράφει ο έξυπνος για πουλήσει το βιβλίο του εκμεταλλευόμενος ένα ιστορικό πρόσωπο και ταυτόχρονα να κανει την κλασική μαρξιστικό προπαγάνδα:

Συνδυάζοντας στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, αποκρυφικής φαντασίας η θεά του διαβόλου και η αμφιλεγόμενη ζωή της. Μαρίας Όρσιτς, η οποία στην πραγματικότητα ήταν ένα όμορφο μέλος της σκιώδους οργάνωσης Vril Society, η οποία ευημερούσε κατά τη δημιουργία και την άνοδο του Τρίτου Ράιχ της Γερμανίας.

Η Orsic,μια ηθικά περίπλοκη ηρωίδα μια γυναίκα που αισθάνθηκε υποχρεωμένη να ενεργήσει επειδή από αυτό που πίστευε ότι ήταν θαμμένο βαθιά μέσα της, πιθανότατα προερχόταν από ένα άλλο βασίλειο. Μια γυναίκα μεγάλης δύναμης, που δεν μπορούσε ποτέ να καταλάβει τι θα μπορούσε να είχε προκύψει από τις σχέσεις της με μέλη του ναζιστικού κόμματος... (δεν μπορούσε πότε να καταλάβει! τι γράφει το γκοιμ που μπροστά της θα ηταν σαν μαϊμού? )

Μαρία Όρσιτς - Η θεά του διαβόλου! κλασική τακτική τους να παρουσιάζουν τους εχθρούς ως δαίμονες! όπως έγραψε κάποιος στο βίντεο :τα παιδιά τεράτων αποκαλούν τους άλλους διαβόλους η ειρωνεία όλων! πράγματι οι σημιτικές ράτσες ειναι τεκνά του Γιαχβέ, που μονοί τους γράφουν ότι σκότωσε εκατομμύρια αλλα ο κακός ηταν διάβολος που σκότωσε ελάχιστους. Και αν φτιάξει κανένας βιντεο για τα αντίθετα που λένε οι προπαγανδιστές για να εκμεταλλευτούν τους κοιμισμένους και κολλημένους χριστιανούς, άπλα θα το εξαφανίσουν απο το youtube δημοκρατικά πάντα οπως εχουν κανει με δεκάδες βιντεο με ιστορικές αλήθειες, κάποιος να πει στον ηλίθιο που έφτιαξε τον βιντεο για να πουλήσει το προπαγανδιστικό βιβλίο του ότι ειναι σαν λέει τον Tesla γιο του διαβόλου!

Και ως γνωστόν απο το κακό δεν ερχεται δημιουργία αλλα καταστροφή! ακριβώς γιαυτό λόγο δεν υπάρχει εφευρέτης άραβας κομμουνιστής ιουδαίος και λοιπες σημιτικές ράτσες, και κάτι άλλο αφού κέρδισαν οι "κάλοι" γιατί ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο και πάνε να κάνουν παγκόσμια θρησκεία τον σατανισμό? τέλος κάτι ημίθεες γυναίκες σαν την Μαρία Όρσιτς τις έσφαζαν σαν αρνιά το μεσαίωνα ως μάγισσες! και μέχρι και σήμερα κυνηγούν γυναικες που έχουν μυστικιστές τάσεις και ειναι συγκεκριμένου γένους και με ρατσιστικά κίνητρά, κάπως έτσι δολοφόνησαν την φοιτήτριας στο Αιγάλεω πριν ένα χρόνο σατανιστές που τυχαια ήσαν και ίδιο γένος με την Μαρία Όρσιτς, αλλα αν δεν ξέρεις αληθινή ιστορία που να καταλάβεις το υπόβαθρο πίσω από την δολοφονία της?

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Σε πιο ιστιλογιο αναφαιρεσε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications