Κοσμηματοπώλης διοργανώνει κυνήγι θησαυρού: Έθαψε 1 εκατ. δολάρια σε χρυσό, ασήμι και διαμάντια

Κατά τη διάρκεια της δήθεν πανδημίας κορονοϊού κράτησε αναγκαστικά κλειστό το κατάστημά του για πολλούς μήνες κι έτσι, έπειτα από 23 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, ο Τζόνι Πέρι πλέον αναγκάζεται να κλείσει οριστικά το κοσμηματοπωλείο του.

Τα μηνιαία κυνήγια θησαυρού που από εδώ και στο εξής θα διοργανώνει με τρόπαια αντικείμενα από το μαγαζί του, θα αποτελούν πλέον την κύρια πηγή του εισοδήματός του.

«Βάζω την επένδυση μιας ολόκληρης ζωής με την ελπίδα και το όνειρο να προσφέρω διασκέδαση, περιπέτεια και αναμνήσεις που θα βαστήξουν για μια ζωή» έναντι συμμετοχής 50 δολαρίων, περίπου 44 ευρώ, αναφέρει ο Πέρι στον ιστότοπο Treasure Quset για το κυνήγι θησαυρού που θα ανέλθει συνολικά σε χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους αξίας ενός εκατ. δολαρίων.

«Διασκέδασα με την ψυχή μου κρύβοντας τον θησαυρό, αλλά είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένος περιμένοντας ν’ ακούσω τις ιστορίες όλων όσοι πρόκειται να ξεκινήσουν για να τον αναζητήσουν» λέει ο Πέρι.

Η πρώτη αποστολή για το κυνήγι θησαυρού ξεκινά στις 10:00 την 1η Αυγούστου στο Όκλαντ Σίτι. Το έπαθλο είναι 100 ουγκιές ασήμι καθαρότητας 0.999, αξίας 4.200 δολαρίων (ή 3.680 ευρώ).

Τρόπαιο που όποιος το ανακαλύψει θα έχει το δικαίωμα είτε να το κρατήσει είτε να το επιστρέψει στον Πέρι και να λάβει την αξία του σε μετρητά.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο κυνήγι θησαυρού ΕΔΩ. Μόνο κυνηγοί θησαυρού που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή θα έχουν πρόσβαση σε στοιχεία, χάρτες, παζλ και γρίφους, όπως αναφέρει ο διοργανωτής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications