Λέσβος: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πολίτες που διαμαρτύρονταν για την ύποπτη φωτιά (video)

Την ώρα που μαίνεται η φωτά στην ανατολική Λέσβο και συγκεκριμένα στη Θέρμη, πολίτες/φασιστοειδή όπως θα έλεγαν οι ελληνόφωνοι είχαν συγκεντρωθεί αργά το βράδυ της Δευτέρας στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Επάνω Σκάλα για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στο νησί και τις φωτιές που φέρεται να έβαλαν μετανάστες στη Θέρμη.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο οδηγούμενο από ηλικιωμένο, κοντά στα μεσάνυχτα, βγήκε από την πορεία του και έπεσε επάνω σε πολυπληθή ομάδα πολιτών, τραυματίζοντας αρκετά άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς όλοι οι τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού του ΙΧ, βρίσκονται εκτός κινδύνου, οι περισσότεροι με κατάγματα και κάποιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες ωστόσο δεν ανησυχούν τους γιατρούς του Βοστανειου νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, οι συγκεντρωμένοι θα συγκροτούσαν περίπολα για «να αντιμετωπίσουν μετανάστες και Τούρκους που έβαλαν τη φωτιά που μαίνεται στα βουνά της θερμής αλλά και που θα έβαζαν άλλες φωτιές», όπως ανέφεραν.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να επιτεθούν και σε βαν αυτοκίνητο ΜΚΟ αλλά χάρη στην επέμβαση της Αστυνομίας δεν τα κατάφεραν, ενώ μικρό αριθμός ατόμων έφθασε μέχρι τις παρυφές του ΚΥΤ Μόριας.

Επί ευκαιρία για την ομαδική διασπορά ψευδών ειδήσεων από έγκυρες πήγες για την συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας,(ο όχλος δεν έχει καταλάβει ότι όσοι άπλα σκεφτονται θεωρούνται φασίστες για τους ελληνόφωνους οχι άπλα να αντιδρούν), ένα παλιό screenshot από προφίλ ελληνόφωνου αυτών που καθοδηγούν τους άλλους ελληνόφωνους γνωστοί και antifa για τα δήθεν ψέματα των κακών ενώ αυτοί λενε ψέματα στα πάντα:

Το γεγονός ότι αυτοί οι σχιζοφρενείς βρίσκονται πίσω από την εξουσία, πίσω από τους λεγόμενους antifa,θα πρέπει να προβληματίζει κάποιους, αφού τους φαίνεται φυσιολογική η συμπεριφορά τους, ο συγκεκριμενος μπορεί να φαίνεται ένας τυπικός δογματικός κομμουνιστης αλλα ειναι 10 φόρες χειρότεροι απο τους κομμουνιστές που ειναι άπλα χρήσιμα δογματικά αγρίμια μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης τύπου τζιχαντιστές (ίδιες ράτσες ειναι εξάλλου ), μαντέψτε τι ρατσας ειναι ο συγκεκριμενος , σε μια άλλη εποχή που ο κόσμος ηταν πιο αγνός και οχι τόσο αρρωστημένα δογματικός, ο συγκεκριμενος θα είχε συλληφθεί ως άκρως επικίνδυνος για την κοινωνία, κατάλαβε κανένας γιατί δεν τους ήθελαν κάποιοι "κακοί"? προφανώς οχι! ενημερωτικά οι ίδιοι βρίσκονται πίσω απο πολλές έγκυρες πήγες, και πίσω από τον πολεμο που κάνουν στην σελίδα μας και σε άλλες ανεξάρτητες πήγες.

Η αλήθεια ειναι ότι αν δεν τους έβλεπες με το Internet live γιατί έξω δεν φαίνονται λόγο ότι ειναι υποκριτές θα είχες μεινει στο "σκοτάδι", και θα νόμιζες ότι όλοι στην Ελλάδα ειναι απόγονοι αρχαίων,και ότι ειναι όλοι ίσοι και ιδιοι (εδώ γελάμε αφου ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι γιατί οι άλλοι τους βλέπουν φυσιολογικους ? γιατί κουβαλούν μετανάστες συγκεκριμένης ρατσας στην Ευρώπη? και γιατί έσφαζαν επιλεκτικά συγκεκριμένο γένος ως φασίστες?), τελικά η αφύσικη συμπεριφορά τους και όλα αυτά που έκαναν ιστορικά, σε οδήγησε σε κάτι πολύ τρομακτικό που ξεπερνάει την μέση αντίληψη του Νεοέλληνα και καταρρίπτει ότι σας έχουν μάθει ακόμα και περί ζωής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications