Λαμπραντόρ σκότωσε νεογέννητα δίδυμα -Πάλευε 9 χρόνια για να αποκτήσει παιδί η μητέρα

Τραγικό θάνατο βρήκαν δίδυμα νεογέννητα κοριτσάκια, όταν ο σκύλος της οικογένειας τους όρμηξε από τη ζήλια του, τη στιγμή που η μητέρα τους έφυγε για λίγο από το δωμάτιο για να μιλήσει σε έναν γείτονα.

Το ζηλιάρικο λαμπραντόρ επιτέθηκε στα μόλις 26 ημερών πρόωρα μωρά στο σπίτι τους στην πόλη Πιρίπα, στη βορειοανατολική πολιτεία της Μπαΐα στη Βραζιλία, την περασμένη Τρίτη. Η μητέρα τους, η 29χρονη Ελέιν Νοβάις, έσπευσε να βοηθήσει τις κόρες της, Αν και Αναλού, όταν άκουσε τα κλάματά τους από την κρεβατοκάμαρά τους, αλλά ήταν πολύ αργά για να τις σώσει.

Ο σκύλος προκάλεσε θανατηφόρες βλάβες στην κοιλιά των διδύμων
Η Νοβάις, δημοτική σύμβουλος που πάλευε για να συλλάβει εδώ και 9 χρόνια, τράβηξε μακριά τον σκύλο από τα δίδυμα, αλλά είχε ήδη προκαλέσει θανατηφόρα βλάβη στην κοιλιά τους. Μια νοσοκόμα που ζει εκεί κοντά προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στα δίδυμα, αλλά το ένα πέθανε αμέσως από τα τραύματά της και το άλλο πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά από καρδιακή ανακοπή.

Ο σκύλος, που περιγράφεται ως ένα «υπάκουο» ζώο, πιστεύεται ότι ζήλευε μετά την γέννηση των μωρών. Ένας μέλος της οικογένειας ισχυρίστηκε ότι «πιθανότατα η ζήλια ώθησε τον σκύλο να επιτεθεί στα παιδιά» σύμφωνα με την The Sun.

Πάλευαν 9 χρόνια για να αποκτήσουν παιδί
Η αστυνομία ερευνά τους θανάτους, αλλά δεν έχει ακόμη τις καταθέσεις των συντετριμμένων γονιών.
Το δημοτικό συμβούλιο της Πιρίπα, ένα χωριό με πληθυσμό 1.000 κατοίκων, ανέφερε σε δήλωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Αντιμέτωποι με αυτή την απίστευτη απώλεια, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την συμπάθειά μας στους γονείς Ελάινα και Ρέτζις, αλλά και τους φίλους και την οικογένειά τους αυτή την στιγμή της θλίψης και του πόνου. Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές σας και να σας δώσει την δύναμη να μετατρέψετε όλο τον πόνο αυτής της ανεπανόρθωτης απώλειας σε πίστη και ελπίδα».

Οι άτυχοι γονείς πάλευαν εδώ και 9 χρόνια προκειμένου να αποκτήσουν ένα παιδί. Στην άτυχη μητέρα χορηγήθηκαν ηρεμιστικά στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή της από το σοκ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications