Εξώδικο στον Γ.Τράγκα από τον Γ.Δημητριάδη ανιψιό του Κ.Μητσοτάκη

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης απέστειλε εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα, μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου πως έδωσε προσωπική εντολή, να κόψουν τις εκπομπές του από του Action 24 και τον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, επειδή έκανε κριτική στην κυβέρνηση.

Μάλιστα ο ανιψιός του πρωθυπυοργού ζητά από τον γνωστό δημοσιογράφο να ανασκευάσει αλλιώς θα του κάνει μήνυση και αγωγή!

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ», αναφέρει μεταξύ άλλων στο εξώδικό του ο κ. Δημητριάδης και κάνει λόγο για εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του, που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.

Ο κ. Δημητριάδης ζητά από τον Γ. Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει και προειδοποιεί ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Αντί να διερευνηθούν οι καταγγελίες του όχι μόνο δεν έχει κινηθεί κανένας εισαγγελέας, αλλα απειλούν με μηνύσεις κλασική τακτική συμμοριτών που προσβάλλουν βάναυσα την τιμή τους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications