Κρήτη: Πακιστανός παγίδευσε την Ρουμάνα πρώην του, για να τη βιάσει με δύο ομοεθνείς του!

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τριών Πακιστανών που της έστησαν ενέδρα για να τη βιάσουν, έζησε μια 47χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία στη Μεσαρά της Κρήτης.

Το ανυποψίαστο θύμα δεν μπορούσε καν να διανοηθεί πως η πρόταση για δουλειά που της έκανε ένας γνωστός της από το Πακιστάν, με τον οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε δεσμό, δεν ήταν παρά το δόλωμα προκειμένου ο ίδιος και δύο ακόμα ομοεθνείς του να ικανοποιήσουν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους!

Συγκεκριμένα, η άτυχη 47χρονη, η οποία διαμένει στο Ηράκλειο, αποφάσισε να μεταβεί στις Μοίρες για να εργαστεί σε θερμοκήπιο όταν ο πρώην φίλος της τής πρότεινε δουλειά. Όταν έφτασε, όμως, στην περιοχή κι ενώ μαζί με τον άνδρα από το Πακιστάν κατευθυνόταν προς το θερμοκήπιο, ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά τους κι άλλοι Πακιστανοί.

Η γυναίκα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως ήταν πια πολύ αργά για να ξεφύγει. Οι τρεις άνδρες, αφού τη χτύπησαν, άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά με «πρωτεργάτη» τον πρώην φίλο της, ο οποίος ήταν και το πρόσωπο που της πρότεινε την υποτιθέμενη δουλειά!

Κατάφερε να διαφύγει
Μάλιστα, αφού ο άνδρας ικανοποίησε πάνω της τις γενετήσιες ορμές του, τη σκυτάλη της φρίκης πήρε ακόμα ένας ομοεθνής, ενώ ο τρίτος που βρέθηκε στην ενέδρα δεν πρόλαβε να κάνει πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του καθώς η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει!

Χτυπημένη και σοκαρισμένη κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, καταγγέλλοντας τον ομαδικό βιασμό της, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν και τους τρεις άνδρες, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications