Καρέ-καρέ η απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου  (video)

Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο από την άνανδρη δολοφονική απόπειρα κατά του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Στέφανου Χίου.

Ο Στέφανος Χίος έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να φτάνει στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του, με τον κουκουλοφόρο επίδοξο δολοφόνο του να του επιτίθεται, αλλά να αδυνατεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του, καθώς, όπως δήλωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος στην κατάθεσή του, η απόφασή του να ανοίξει την πόρτα του οχήματός του με δύναμη αποδείχθηκε σωτήρια για τον ίδιο, καθώς χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του το site της εφημερίδας «Μακελειό», την οποία εκδίδει ο Στέφανος Χίος, η εφημερίδα έχει στη διάθεσή της τέσσερα βίντεο και 30 φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει καρέ-καρέ την επίθεση. Ένα από αυτά είναι και το ακόλουθο βίντεο, ενώ το υλικό από τις κάμερες βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Tsobakoglou, για να εισαιτοσοεξυπος,δεν μπορει να εισαι Τούρκος Μοαμεθανος! Σιγορα εισαι Εβραίος,όπως ΚαιοΕργοδαν, οπως και τα 40 της 100 του Τουρκικου Στρατου!, και ας λεει το Google οτοιοιΕβραιοι, ειναι 130,000, αυταειαιταπαραμυθια της Φατημας. Οπωσμιανεποχη το google ελεγανγιατηνΕλλαδα οτιοιΕβραιοιηταν 5,000 ! Kai βεβαια οτι συνφερειστο Καισσρα! Ειναι τώρα πανω απο εκατοοιριο στηνΕλλαδα, και σιγουρα πολυ περισοτεροι. Ο Εργοδαν ειναιορπκεφαλης του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΤΟΥΙΣΡΑΗΛ, καιπριν απο αυτον ηταν οΑΧΜΑΝΙΤΖΑΝ,ΟΙΡΑΝΟΣ Προθυπουργος,και βεβαια και αυτος Εβραίος. Αγώνας ΓΗΝΕΤΕ για να μη ξυπνησουν τα 82 Εκατομοιρια Τούρκων Μουσουλμανων στηνΤουρκια!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications