Καμμένος: Έστησαν τους διαλόγους - Δεν υπήρξε έρευνα για εμένα ή την σύζυγό μου

Στον απόηχο των δημοσιευμάτων που τον κατονομάζουν, ο Πάνος Καμμένος έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου κάνοντας λόγο για στημένους διαλόγους σε βάρος του, με στόχο τον ίδιο και την σύζυγό του.

«Για την υπόθεση που αφορά την δικογραφία της ΕΥΠ για τα κυκλώματα της ελληνικής αστυνομίας και των μηχανισμών που ελέγχουν επίορκους αστυνομικούς - προσπάθησαν να με μπλέξουν», υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος, κοινοποιώντας την απάντηση που έλαβε από την εισαγγελία διαφθοράς, για το σύνολο των υποθέσεων για τις οποίες υπήρχαν δημοσιεύματα «ή ακόμα και υπονοούμενα».

Το ερώτημα προς την εισαγγελία αφορούσε εάν υπάρχει κλήση ή ανάμειξή σε αυτή την υπόθεση ή στην υπόθεση για τέλεση άλλων αδικημάτων, στο πλαίσιο της εφαρμογής της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του Ιωάννη Κουρτάκη κσι του Παναγιώτη Τζένου στις 10/1/17. «Η υπόθεση αφορούσε συκοφαντική δυσφήμιση των παιδιών μου για την οποία καταδικάστηκαν με δύο χρόνια φυλακή», σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα ερωτούσε αν υπάρχει οποιαδήποτε ανάμειξη δική του ή της συζύγου του σε κάποιες από τις δικογραφίες και, σύμφωνα με τον ίδιο, η απάντηση από την εισαγγελία της διαφθοράς ήταν ότι απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση της δικογραφίας και των δικογραφιών «καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί ούτε για παροχή εγγράφων εξηγήσεων στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για οποιοδήποτε αδίκημα». Άρα «η απάντηση είναι δεν υπήρχε ούτε καν έρευνα που να αφορά εμένα ή την σύζυγό μου», συνέχισε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος τον ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι τα δημοσιεύματα συγκεκριμένων εντύπων στοχεύουν στον «αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, για να εκδικηθούν για υποθέσεις που φέρεται να διενεργούνται εις βάρος τους [...]

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του Noor 1, για τις οποίες με θεωρούν υπαίτιο ενώ δεν έχουν μηνύσει εκείνον τον οποίον τους ενέπλεξε και ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού», υποστήριξε ο ίδιος.

Για τον διάλογο με τον Παπαγγελόπουλο
Σχετικά με τον επίμαχο διάλογο με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο Πάνος Καμμένος παρέπεμψε στην προηγούμενη δήλωσή του όπου έκανε λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες.

«Ο Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός, δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ήθος και τέτοιο ύφος και πιστεύω ότι αν ερωτηθεί θα απαντήσει. Αυτοί που απεκάλυψαν αυτόν τον διάλογο, αποκαλύπτουν ότι οι ίδιοι έχουν στήσει παραδικαστικό κύκλωμα. Ύποπτοι επισκέπτονται τον υπουργό για την υπόθεσή τους.

Για να με κάνουν να σιωπήσω είπαν πως ο υπουργός Άμυνας μεθυσμένος στις 10 το πρωί, και για να πλήξουν με ανήθικους ισχυρισμούς την δικηγόρο και σύζυγό μου». Για το κύκλωμα διαφθοράς σε υψηλόβαθμα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ
Αποκαλύψεις για την έκθεση της ΕΥΠ, φέρεται να εμπλέκουν στο κύκλωμα διαφθοράς της ΕΛ.ΑΣ τον δολοφονημένο αξιωματικό Σπύρο Παπαχρήστο, που ήταν κουμπάρος του Πάνου Καμμένου. «Προσπάθησαν να με μπλέξουν λόγω της κουμπαριάς μου με τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο.

Του έχω βαφτίσει το παιδί, τον γνώρισα στο FBI στο Κουάντικο την δεκαετία του 1990. Αντιμετώπισε και εξουδετέρωσε το κύκλωμα προώθησης ναρκωτικών στον Έβρο.

Μέχρι την ημέρα της δολοφονίας του, ο μακαρίτης Παπαχρήστος ήταν επικεφαλής ασφάλειας της μεγαλύτερης εφοπλιστικής οικογένειας της Ελλάδος - ουδέποτε είχε καταδικαστεί για τέτοια υπόθεση διαφθοράς», δήλωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος.

«Ο όμιλος προσπαθώντας να εμπλέξει εμένα, έθεσε τις κοινωνικές σχέσεις ως κατηγορητήριο. Θα σας αποκαλύψω σήμερα, ότι ο μακαρίτης ο Παπαχρήστος ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Βρισκόταν μαζί του και μάλιστα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά τον συνόδευε στην Άπω Ανατολή για την παραλαβή πλοίων, στα γήπεδα της Αγγλίας μαζί με την οικογένειά του και βεβαίως σε κοινωνικές σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα. Κατηγορούν τον Καμμένο για κοινωνική σχέση - γιατί δεν αναφέρουν πού εργαζόταν μέχρι τότε;» «Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω καμία εμπλοκή. Οποιαδήποτε κοινωνική σχέση είχα, υπήρχε και με τα αφεντικά αυτών που τα βγάζουν και δεν υπήρχε καμία καταδικαστική απόφαση».

«Επειδή άκουσα και για βουλευτή των ΑΝΕΛ που δήθεν είναι στους διαλόγους τους περίφημους. Μαθαίνω ότι πρόκειται για τον κ. Δημήτρη Καμμένο. Ήταν ο βουλευτής εκείνος που φεύγοντας από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ανέτρεψε την κοινοβουλευτική μας παρουσία.

Και ήταν από τους πρόθυμους των γνωστών κύκλων του Πειραιά και πολύ κοντά στον πριβέ υπεύθυνο αγιασμών, εξορκισμών, ευχελαίων που βγαίνει και εκθειάζει τον συγκεκριμένο επιχειρηματία», συνέχισε ο Πάνος Καμμένος, ισχυριζόμενος πως η οποιαδήποτε εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου δεν έχει καμία σχέση με τους ΑΝΕΛ.

Κατά τον ίδιο, «υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του για διαγωνισμό στην Βουλή και μία δεύτερη αναφορά για δεύτερη εμπλοκή του για μία υπόθεση στο Ιράν» Κλείνοντας υποστήριξε πως τα δημοσιεύματα έχουν στόχο «την αποσταθεροποίηση της χώρας»:

«Έχουν να κάνουν με τα εθνικά συμφέροντα, δεν είναι τυχαίοι οι Ροζάκηδες και οι Τόκοι που μιλούν για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, κάποιοι διαπραγματεύονται την μείωση του επηρεασμού των ελληνικών νησιών, στο ένα μίλι, στο 20%. Δεν είναι τυχαίος ούτε ο Κοτζιάς που είπε να μην είμαστε καλοφαγάδες.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications