Αλγερινός που μαχαίρωσε γυναίκα σε διάρρηξη κρίθηκε παράφρων και δεν πάει φυλακή

Επιπλέον, πρέπει να καταβάλει αποζημίωση 1 ευρώ στο θύμα

Ένας 27χρονος παράνομος μετανάστης από την Αλγερία που μαχαίρωσε μια γυναίκα πολλές φορές όταν εισέβαλε στο σπίτι της έχει κηρυχθεί τρελός και ως εκ τούτου δεν φυλακίζεται!!

Τα γεγονότα χρονολογούνται από τις 14 Δεκεμβρίου 2018 και έλαβαν χώρα στο Knokke-Heist στη Δυτική Φλάνδρα. Όταν το θύμα επέστρεψε στο σπίτι, άκουσε ξαφνικά κάποιον να την καλεί να έρθει στο σαλόνι. Εκεί ο άντρας από την Αλγερία καθόταν να την περιμένει, χαμογελώντας.

Παράφρων;
Η εισαγγελία είχε απαιτήσει ποινή φυλάκισης 13 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά η υπεράσπιση προέτρεψε να τεθεί ο άνδρας σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Σύμφωνα με την υπεράσπιση, ο άντρας ήταν παράφρων, αλλά μια έρευνα από νομικούς ψυχιάτρους έδειξε ότι κατά τον χρόνο των γεγονότων, ο άντρας όντως ήταν υπόλογος.

Η υπεράσπιση δεν το δέχτηκε αυτό, και στο τέλος μετά και από πρόσθετες έρευνες ο Αλγερινός κηρύχθηκε τρελός. Ειπώθηκε μάλιστα πως δεν ήταν, κατά τη στιγμή των γεγονότων, αλλά η ψυχική του κατάσταση θα είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες στο σημείο που θα ήταν τώρα. Γι ‘αυτό το δικαστήριο αποφάσισε να μην τον φυλακίσει. Επιπλέον, πρέπει να καταβάλει αποζημίωση 1 ευρώ στο θύμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications