Ποια είναι η προέλευση των Ιαπώνων?

Oι μαύροι νάνοι οι Αϊνού οι Μογγόλοι οι Θιβετιανοί και αν έχουν δεσμούς αίματος με το Ευρωπαϊκό γένος (το γνήσιο) .. Προς αναζήτηση αν ηταν δούρειος ίππος η πραγματικά σύμμαχος με τον άξονα, σαν την τουρκιά που ηταν ψευδό-σύμμαχος της Γερμανικής Αυτοκρατορίας, και αν έκανε την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ επι σκοπού..

Επειδή στην έγκυρη πηγή τους wikipedia δεν γράφουν τίποτα για τον ενεργό ρόλο των ιουδαίων που κήρυξαν πολεμο στην Γερμανία και ηταν και πίσω από τον μεθύστακα μασόνο Ουίνστον Τσώρτσιλ αλλα μόνιμος εμφανίζονται ως αθώα θύματα, και επειδή οι ίδιοι βρίσκονται πίσω από όλα τα μαρξιστικά κόμματα και κάνουν πόλεμο στην σελίδα μας, να τους ενημερώσω ότι οι προπαγανδες και τα ψέματα τους για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο περασαν και δεν ακούμπησαν πάρα το γεγονός ότι τις αναπαράγουν πολλοί Νεοέλληνες (πατριώτες της φακής).

Υπάρχει μια υποψία ότι η επίθεση στο Περλ Χάρμπορ έγινε για να βάλουν την Αμερική ξανα στο πολεμο και κατα της Γερμανίας για δεύτερη φορά ...Η Ιαπωνική αεροπορική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στις 7 Δεκεμβρίου του 1941, κατά της αμερικανικής Ναυτικής, Στρατιωτικής και Αεροπορικής Βάσης του Περλ Χάρμπορ, λίγα χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Χονολουλού, επί της νότιας ακτής της νήσου Οάχου, των νήσων της Χαβάης, όπως αυτή είχε στο μεταξύ διαμορφωθεί και αναπτυχθεί την εποχή εκείνη.

Την επόμενη μέρα ο μασόνος Πρόεδρος των ΗΠΑ Φραγκλίνος Ρούσβελτ χαρακτήρισε την 7η Δεκεμβρίου «ημέρα ντροπής» (για τις ΗΠΑ), συνεχίζοντας με την κήρυξη του πολέμου εναντίον της Ιαπωνίας και στις 11 Δεκεμβρίου, εναντίον της Γερμανίας και της Ιταλίας..

Μακριά από την έγκυρη πηγή τους wikipedia ερευνά για το τι λένε οι ίδιοι οι Ιάπωνες για την προέλευση τους :

Άλλοι λένε ότι ειναι μια μείξη από διάφορες ράτσες και ίσως απόγονοι των Αϊνού.

Άλλοι οτι ειναι μείξη Μογγόλων με αλλες ράτσες ...Άλλοι ότι έχουν πιο στενή σχέση με Θιβετιανους και Κορετατες πάρα με Κινέζους που ειναι πιο κοντά σε μογγολικές ράτσες. Τελικά ούτε και αυτοι ξερουν από προέρχονται και τι ράτσες ειναι, αν και φαίνεται για κλασικές μογγολικές ράτσες ειναι διαφορετικοί και απο Κινέζους και απο Μογγόλους και ειναι πιο κοντά στο γνήσιο Ευρωπαϊκό γένος, εκτός ότι ειναι σχετικά πιο λευκοί απο τις αλλες μογγολικές ράτσες.

Εμφανίστηκε και η πληροφορία για τους μαύρους νάνους της Αφρικής(!) συγγενική ράτσα με σημιτικές προφανώς, μήπως αυτοί έλεγαν "γίγαντες" τους γνήσιους Ευρωπαίους? δεδομένου ότι ακόμα και οι γυναικες του γνησίου ευρωπαϊκού γένους είχαν ύψος άνω των 1,75, πριν την έλευση σημιτικών και μογγολικών φύλων.

Τελικά δεν έβγαλες άκρη εκτός ότι είχαν πολύ καλές σχέσεις με τους "κακούς Γερμανούς" αυτοι και οι Θιβετιανοί, με ανεπτυγμένη πνευματικότητα (όσο πέφτει γίνεσαι ζωώδες αυτά λένε οι αρχαίες μυστικές δοξασίες) και έτσι προέκυψαν αλλες πληροφορίες για την ψυχοσύνθεση τους απο αυτούς που τους έχουν ζήσει: Δεν ειναι σαν τους Κινέζους στην πλειοψηφία τους που ειναι δουλικοί φιλοχρήματοι και εκμεταλλευτές που έχουν πολλά κοινά με σημιτικές μοχθηρές ράτσες, και σε γενικές γραμμές έχουν αγνές ψυχές και όταν κάνουν κάτι το κάνουν σωστά όπως το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος, γιαυτό φτιάχνουν και αξιόπιστα αυτοκίνητα.

Ως εκ τούτου γίνεται κατανοητό γιατί ηταν σύμμαχος με την Γερμανία,και επειδή πολλοι Νεοέλληνες έχετε μαύρα μεσάνυχτα από αληθινή ιστορία , και άλλοι ειστε σημιτικές ράτσες και δογματικές ράτσες πριν αρχίστε αυτα τα γελοία ουγκ ουγκ ναζι φασίστες και παραμυθία περί καθαρού ελληνικού DNA, να σας ενημερώσουμε ότι η Ελλάδα ηταν σύμμαχος της μασονίας κατα της Γερμανίας, κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται να μιλάνε για ιστορία μη καυκάσιοι και για γένος που δεν ανήκουν και που έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς επιλεκτικά δηθεν ως ιδεολογικούς αντιπάλους, γιατί λένε σημιτικές ηλιθιότητες και ψέματα με δόλο και λόγο οτι ειναι και μοχθηρές ράτσες με ανύπαρκτο το αίσθημα του δίκαιου, και ακριβώς γιαυτό σας έμαθαν τα ακριβώς αντίθετα, σαν να βάζεις κομμουνιστές που ως επι το πλείστων ειναι σημιτικές ράτσες να σου πουν αληθινή ιστορία. Το ερώτημα παρέμεινε για την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications