Μιλώντας για τα φάρμακα και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού υποστήριξε ότι θα πρέπει να διανεμηθούν σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη και όχι σ’ αυτούς που «θα δίνουν περισσότερα» για να τα αποκτήσουν.

«Αν αφήσουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια να πάνε σε αυτούς που δίνουν τα περισσότερα χρήματα, αντί στα άτομα και τις περιοχές όπου είναι περισσότερο απαραίτητα, θα έχουμε μια ακόμα φονικότερη και μεγαλύτερης διάρκειας πανδημία», είπε χαρακτηριστικά ο Γκέιτς, γνωστός για το γεγονός ότι έχει δισεκατομμύρια αλλά και σημαντική φιλανθρωπική δράση, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τον Covid-19 που διοργάνωσε η International AIDS Society.

«Έχουμε ανάγκη οι ηγέτες να λάβουν αυτές τις δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τη διανομή που θα πρέπει να γίνει αμερόληπτα και όχι μόνο σύμφωνα με παράγοντες που βασίζονται στην αγορά», είπε ακόμη ο Γκέιτς, ο οποίος εν συνεχεία υποστήριξε ότι οι προσπάθειες που ξεκίνησαν πριν από δύο δεκαετίες για την καταπολέμηση της παγκόσμιας κρίσης κατά του AIDS, όταν οι χώρες ενώθηκαν για να διαθέσουν τελικά φάρμακα στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής, μπορούν να χρησιμεύσουν ως πρότυπο για την ευρεία πρόσβαση σε φάρμακα κατά του COVID-19.

«Ένα από τα καλύτερα μαθήματα για την καταπολέμηση του HIV/AIDS είναι η σημασία της οικοδόμησης αυτού του μεγάλου, δίκαιου παγκόσμιου συστήματος διανομής για τη διανομή των φαρμάκων σε όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ότι o ίδιος είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ιδρυτής του άκρως αμφιλεγόμενου Ιδρύματος Bill & Melinda Gates Foundation, και μιλάει για θέματα που ειναι άσχετα με το αντικείμενο του ως ειδικός, και δίνει εντολές σε "παγκόσμιους πιστοποιημένους φορείς" το βλέπετε φυσιολογικό? .

Όσο άφορα τους "παγκόσμιους πιστοποιημένους φορείς" ειναι σαν το facebook που βάζει το μπλε σήμα πιστοποίησης ως επί το πλείστον μονο σε μαρξιστικές σελίδες τους και σε δικούς τους υπηρέτες λεπτομέρειες που δεν εχει προσέξει κανένας προφανώς. Για παράδειγμα η Ραχήλ Μακρή που την εχουν σε εκτίμηση δεν εχει πιστοποίηση facebook ενώ όλοι οι μαρξιστές και τύπου Γεωργιάδης έχει. ΥΓ: όσοι διαβάζουν ιστοσελίδες που στις σελίδες τους facebook έχουν το μπλε σήμα του facebook κάλο ειναι να μην δηλώνουν απόγονοι αρχαίων γιατι ειναι ύβρεις.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications